Bodyrock.tv

Mule kick fenaydı valla ama benim belim zorlanmadı sanırım.. Zuzana kadar zıplayabildiğimi sanmıyorum ama en zor gelen tarafı biraz öne düşmek gerekliliğiydi, ayakta zıplamayı da tamamlayabilmek için :) Ama kalça için süper bir hareketmiş :)

Bu arada, super callanetics'ten sonra evolution yalan geliyor :) Az önce tamamladım, yorgunum diye evolution yaptım ama kesmedi resmen :) Yarın sabah pistol squat yapayım da alayım boyumun ölçüsünü ben de :)

süper benide mahfetmiş:))) dün dinlendim önceki gün zwow9 ile birlikte süper yapmıştım bugün hala üst bacaklarım ve belim böbrek üstüne gelen kısımlarım ağrıyor. buna birde yağmura yenilen romatizmam, havada dolaşan allerjenlerin ve allerji ilaçlarının etkisi eklenince düşün artık halimi....

hep uzaktan uzaktan bakıyordum bu başlığa, hiç başlama cesareti gösteremiyordum bu kadar tempolu hareketlere gelemem diye :26:nihayet bugün ufak ufak başladım :KK76: korkacak bir şey yokmuş meğerse :KK1: yaza kadar bacaklarımı toparlamayı umuyorum :122:

süper benide mahfetmiş:))) dün dinlendim önceki gün zwow9 ile birlikte süper yapmıştım bugün hala üst bacaklarım ve belim böbrek üstüne gelen kısımlarım ağrıyor. buna birde yağmura yenilen romatizmam, havada dolaşan allerjenlerin ve allerji ilaçlarının etkisi eklenince düşün artık halimi....

Geçmiş olsun :KK43: O alerjenler beni de mahfediyor ama ilaç alma noktasına gelmedim henüz bu sene... Kefir denesene, antibiyotik etkisi falan var diyorlar, belki de bu sene iyi olmamdaki sebep budur?

hep uzaktan uzaktan bakıyordum bu başlığa, hiç başlama cesareti gösteremiyordum bu kadar tempolu hareketlere gelemem diye :26:nihayet bugün ufak ufak başladım :KK76: korkacak bir şey yokmuş meğerse :KK1: yaza kadar bacaklarımı toparlamayı umuyorum :122:

Korkulcak bir şey yok yahu, biz yaparsak herkes yapar :) Hatunun ilk vücudu biraz ürkütüyor ama ben bugün pistol squat yapabildiysem onun sayesindedir gene :)

Bu arada Zuzana 3 tur 6 pistol squat yapmış, ben 3 tur 10 pistol squat tamamladım ama benimkileri pistol squattan sayarsak tabii :) Gene de çömelebildiğim kadar çömeldim :) Zuzana için yarıyol eğilmek demek bu sanırım :)

Yaza 53 gün kaldı, istanbulda bahar yağmuru var, hadi kızlar az kaldı :)

Geçmiş olsun :KK43: O alerjenler beni de mahfediyor ama ilaç alma noktasına gelmedim henüz bu sene... Kefir denesene, antibiyotik etkisi falan var diyorlar, belki de bu sene iyi olmamdaki sebep budur?

Korkulcak bir şey yok yahu, biz yaparsak herkes yapar :) Hatunun ilk vücudu biraz ürkütüyor ama ben bugün pistol squat yapabildiysem onun sayesindedir gene :)

Bu arada Zuzana 3 tur 6 pistol squat yapmış, ben 3 tur 10 pistol squat tamamladım ama benimkileri pistol squattan sayarsak tabii :) Gene de çömelebildiğim kadar çömeldim :) Zuzana için yarıyol eğilmek demek bu sanırım :)

kefirin çok faydalı olduğunu duymuştum ama bunu bilmiyordum. hazır kefir alıyorum bazen ama hazırında faydalı bakteri sayısının az olduğu evde yapmak gerektiğini okumuştum forumlarda, aynı yerde aktarlarda satılan mayalara da güvenilmeyeceğini içlerinde sağlıksız maddelerinde olabildiğini yazıyordu.. etrafımda yapan maya verecek birisi de olmayınca bu kefir yapma sevdasını mecburen rafa kaldırdım.

:))) demek zuzannayı da geçtin:) tebrikler... ilk başladığımda onu geçemeyeceğimi düşündüğüm için senin skorlarına yetişmeyi hedefliyordum:))
hırs yapayım ben en iyisi :KK51:

Bugün işyerinde ilk günüm çok sakin geçti.Henüz kimse yok yakında 3 şirket daha aynı ofiste yer alacakmış.O zaman başlayacak benim koşuşturmalarım.Şimdi şirketten yazıyorum henüz çıkma saatime 1 saat daha var.Dün bütün günüm mp3 aramakla geçti olmadı bir türlü yükleyemedim effortless i dosyayı açamıyorum mp3 te.Başka link bulup indirmem lazım.Yada başka ingilizce hikayeler bulup indirmem lazım.

Bu arada spor yapmayalı 1 ay oldu.Bende biraz kilo aldım göbeklendim bile.Biran önce elbiselerime girmem lazım yoksa giyecek bişey bulamayacam.Topuklu ayakkabılarımı giymek istiyorum ama ayaklarımı çok acıtıyo yürümekte zorlaşıyo.Bütün gün ayaklarım mahvolur heralde.

kefirin çok faydalı olduğunu duymuştum ama bunu bilmiyordum. hazır kefir alıyorum bazen ama hazırında faydalı bakteri sayısının az olduğu evde yapmak gerektiğini okumuştum forumlarda, aynı yerde aktarlarda satılan mayalara da güvenilmeyeceğini içlerinde sağlıksız maddelerinde olabildiğini yazıyordu.. etrafımda yapan maya verecek birisi de olmayınca bu kefir yapma sevdasını mecburen rafa kaldırdım.

:))) demek zuzannayı da geçtin:) tebrikler... ilk başladığımda onu geçemeyeceğimi düşündüğüm için senin skorlarına yetişmeyi hedefliyordum:))
hırs yapayım ben en iyisi :KK51:

Ya benimki geçmek sayılmaz aslında, pistol squatta Zuzana kadar eğilemiyorum kesinlikle ama bacak değiştirmesi kolay oldu, ona şaşırdım ben :)) Kefir mayası tesadüfen buldum ben de, Sanırım 2 ay kadar oluyor aralıksız yapıyorum. Öncesinde senin gibi marketten alıyordum ara ara ama kesinlikle aynı şey değiller...

Lion, hayırlı olsun işin tatlım, ilk günler boş geçer genelde, sıkılırsın bol bol :) Sonradan sıkılmaya vaktin kalmayacak ama hiç merak etme :)) İş düzenini oturt, spora da başlarsın akşamları veya sabahları, ihmal etme kesinlikle ama :)

Sabahın 9undan beridir dışardayım yeni girebildim içeri, çok koşturdum, üşüdüm, ıslandım, regl oldum, sürekli ayakta bekledim vs. Bugün benden hayır gelirse daha şaşarım :) Belki akşam 9dan sonra evolution, yapabilirsem kendimi tebrik edeceğim bu sefer gerçekten :)

Yarın sabaha ise bu var benim programda:
http://www.bodyrock.tv/2012/04/04/sexy-by-summer-workout-brb-leg-butt-sculpt-cool-down/

Son düzenleme:

doğru tespit, açıp kadını görünce yok bu bana fazla diye kapatmıştım direk :KK1: neyse devam edelim :KK8:

Callanetics evolutionun bile çıkması mucizeydi benden :) neyse bugünü de atlamamış oldum :))

Şu programın 6 tur tamamlanması 15 dk 29 sn sürdü : BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv

İlk iki squatı 12 kg ağırlık koyarak yaptım çantaya ama baktım dikişler zorlanıyor 2 kg çıkardım diğer 4 turda... Bonus workout ise kaldı, 9 dk yoktu, yerine Tibet yaptım ve bu aralar her sabah yaptığım gibi 10 biceps curl ve 10ar kol dambıl hareketi ekledim 5 kglıklarımla :)

Yaza 52 gün var, bugün daha soğuk yarından itibaren ısınıyor gene havalar kızlar :)

Sonunda uğraşa uğraşa indirdim mp3 e ingilizceyi.Şimdi ofiste habire mp3 dinliyorum.Kimseler yok daha 5 şirket toplanacakmış bu ofiste.Şirketler hakkında bilgi sahibi olmak için dosyaları okumamı söyledi sevgili müdürüm.Kendisi ve eşide İranlı sürekli yabancı konuşuyolar.İngilizce öğrenecem diye diye yabancıların içine düştüm sonunda.:KK9:
Yapmam gerekenleri anlattı gelen şirketlerinde takibinide yapacam oooo bir sürü işim var benim.Ama gözümü korkutmayacam ben istedim sürekli birşeyler öğrenmeyi elbet Allah'ın izniyle bununda altından kalkarım.Birde ingilizcenin yanında bu gidişle Farsçada öğrenecem galiba.Çünkü İranın dili Farsça'ymış o dilide öğrenecem gibime geliyo.Diğer şirket sahipleride yabancı İranlı.Ben işimde yükselmek istiyordum hep inşallah kısa zamanda herşeyi öğrenirim.

Duygu'cum sen napıyorsun yeni işine başladın mı?Nasıl gidiyo yeni işin.

Sabahları spor yapmam zor erken başlıyorum işe 08.00'de geliyorum bu durumda akşamları ayarlamam gerek.Akşam 17.00'de çıkıyorum işten.Çocuklar yemek vs.zaman kalırsa sporumu yaparım artık. :KK50:

Sonunda uğraşa uğraşa indirdim mp3 e ingilizceyi.Şimdi ofiste habire mp3 dinliyorum.Kimseler yok daha 5 şirket toplanacakmış bu ofiste.Şirketler hakkında bilgi sahibi olmak için dosyaları okumamı söyledi sevgili müdürüm.Kendisi ve eşide İranlı sürekli yabancı konuşuyolar.İngilizce öğrenecem diye diye yabancıların içine düştüm sonunda.:KK9:
Yapmam gerekenleri anlattı gelen şirketlerinde takibinide yapacam oooo bir sürü işim var benim.Ama gözümü korkutmayacam ben istedim sürekli birşeyler öğrenmeyi elbet Allah'ın izniyle bununda altından kalkarım.Birde ingilizcenin yanında bu gidişle Farsçada öğrenecem galiba.Çünkü İranın dili Farsça'ymış o dilide öğrenecem gibime geliyo.Diğer şirket sahipleride yabancı İranlı.Ben işimde yükselmek istiyordum hep inşallah kısa zamanda herşeyi öğrenirim.

Duygu'cum sen napıyorsun yeni işine başladın mı?Nasıl gidiyo yeni işin.

Sabahları spor yapmam zor erken başlıyorum işe 08.00'de geliyorum bu durumda akşamları ayarlamam gerek.Akşam 17.00'de çıkıyorum işten.Çocuklar yemek vs.zaman kalırsa sporumu yaparım artık. :KK50:

Yok tatlım, ben önümüzdeki Pazartesi başlıyorum Allah'ın izniyle.. Sevindim indirdiğine, ve unutma ofisteki bu boş zamanların tadını çıkar :) İngilizce'nin yanına Farsça da eklersen süper olur tabii, bir dil bir dildir.. Ben daha başlayamadım dinlemeye, yarın başlıyorum kesinlikle ama..

Ben de 8-5 çalışıyor olacağım, bakalım sabah sporu yatacak, akşamları benim de çocuk olmadığından sporu eksik etmem, yaparım diye düşünüyorum :) Dün sanırım şifayı kapmışım soğukta koşturmaktan, boğazım ağrıyor, ve fena kırgınlık var, hemen kocakarı ilaçlarımı yaptım umarım sabaha bir şey kalmaz.. Halim olursa ki daha yeni eve girdim yemek yaptım, daha ortalık toplanacak, duş alınacak vs. gece gene callanetics evolution yapacağım, umarım kötüleşmem. Sabah kalkmaya bile şimdiden niyetim yok, çok halsizim :)

Sitedeki eski videolara gittim, sondan başladım ilerliyorum şimdilik..

dün bunu uyguladım BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv tabii benim asılacak duvarım olmadığı için yerde yaptım son hareketi :26:

üst bacaklarım sızlıyor , bu duruma çok mutlu oldum :KK9:

bugün de planımda bu var BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv :KK14:

bu arada gün içinde ayaktaysam şu dizler hafif kırık bacak açıp kapayarak zıplama hareketini 50 kere yapıveriyorum. toplamda 200 - 250yi buluyor o da.:KK8:
şöyle biraz inceltim bacaklarımı da , tekrar callanetics - pilates şeklinde devam edeceğim (inşallah yani) :44:

Son düzenleme:
Sitedeki eski videolara gittim, sondan başladım ilerliyorum şimdilik..

dün bunu uyguladım BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv tabii benim asılacak duvarım olmadığı için yerde yaptım son hareketi :26:

üst bacaklarım sızlıyor , bu duruma çok mutlu oldum :KK9:

bugün de planımda bu var BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv :KK14:

bu arada gün içinde ayaktaysam şu dizler hafif kırık bacak açıp kapayarak zıplama hareketini 50 kere yapıveriyorum. toplamda 200 - 250yi buluyor o da.:KK8:
şöyle biraz inceltim bacaklarımı da , tekrar callanetics - pilates şeklinde devam edeceğim (inşallah yani) :44:

O hareket süper bir şey, benim bacaklarımı epey bir eriten o oldu sanırım :)

Bu arada ben dökülüyorum ya, c vitamini içeyim de toparlayayım biraz, sabah zuzana'sından geçtim, akşam callanetics'im gitmesin bari :KK43:

O hareket süper bir şey, benim bacaklarımı epey bir eriten o oldu sanırım :)

Bu arada ben dökülüyorum ya, c vitamini içeyim de toparlayayım biraz, sabah zuzana'sından geçtim, akşam callanetics'im gitmesin bari :KK43:

geçmiş olsunn sana da, umarım toparlarsın kısa zamanda

Teşekkür ederim :) halsizlik fena valla kolumu kipirdatamiyorum.. Yarın süper callaneticsle ve bir zuzanayla çıkartırım acısını, yeter ki geçsin su halsizlik :)

Teşekkür ederim :) halsizlik fena valla kolumu kipirdatamiyorum.. Yarın süper callaneticsle ve bir zuzanayla çıkartırım acısını, yeter ki geçsin su halsizlik :)

ikinci günümü de tamamladım, ama kırık çıkıkçıda bitecek bu işin sonu diye korkuyorum :)

yaparken fenalık geliyor şunu atlarım yapmam yaa diye düşünüyorum ama sonra içime sinmediği için hepsini yapmaya çalışıyorum :KK23:
buraya da not düşüyorum ki süreklilik sağlayabileyim diye :97: neyse devam edelim bakalım :)

ah kahrolası diz gene beni mahfetti yapamıyorum 3 gündür bişey :KK43: hevesleniyorum hevesleniyorum kursağımda kalıyor ya öffff

X