Bodyrock.tv

Evet cnm banada öyle oldu.Öyle sallanıyolardı ki sinir oluyodum hep bu sefer daha çok spor yapmak geliyodu içimden.İç bacaklarım yürüdükçe resmen birbirlerine çarpıp duruyolardı o kadar birbirine yapışıktılar düşün.Şimdi biraz olsun birbirlerinden ayrıldılarda yürürken çarpışmıyolar en azından.Ellerimle yokladığım zaman bacaklarım biraz küçülmüş ve sertleşmiş gibi geliyo.Devam et sonrası çok daha güzel olacak.

Bugünü tamamladım Brazil butt lift yaptım yine.İlk videoyu bacaklarıma kum torbası takarak yaptım.Bacaklarımın her geçen gün daha da güçlendiğini hissediyorum o kadar ağırlığa rağmen zorlanmadım.Sert lastiklede kolay yapar hale geldim.gittikçe kaslanıyo heralde.Kalçam kendine geldi şu Brazil butt lifti yapalı.2 günde bile farketti hemen abartmıyorum.Birde üstüne yumurta yedim bir tane.aslında şu protein tozlarından almayı çok istiyorum.pahalılar ya

Hafta sonunada jillian killer buns&thigs videosunuda indirdim onuda yapmak istiyorum.Çok güzelmiş sevdim bacakları ve kalçayı süper çalıştırıyo aynı Zuzana gibi biraz daha farklı hareketlerde var.Bacakların ve kalçanın en ayrıntısına kadar çalıştıran hareketleri var.Çok zorluyo hareketleri incelmemek mümkün değil.en azından böyle değişiklik oluyoda spora devam ediyoruz.aynı şeyleri yapmak bir müddet sonra monotonlaşıyo ve uzaklaşmaya başlıyorsun sonra.bu egzersizde tam 3 level var.1.videoyu hareketler kolaylaştıkça biraz daha zoru 2.level daha zoru 3.levele atlıyorsun.Bende hep zoru yapmayı severim zaten zoru yapmak bana daha zevkli geliyo hayatımda da hep böyleyim.
Dile kolay tam 5 ay olmuş ben spor yapalı nerden nereye ilk zorlandığım hareketleri şimdi ağırlıklarla yapıyorum.Artık zorunu istiyo vücut.Birazda diğer bölegelerime ağırlık versem çok iyi olur dambıl bile almayı düşünüyorum ama kaç kiloluğunu alsam karar veremiyorum.1-2 kg luklar az gelir bana migrosta vardı oraya bir bakayım bari.

Duygu'cum inşallah bir an önce toparlarsın kendini.insan hasta olsada spor yapmadan duramıyo dimi.gözün kalıyo can atıyosun hep.bende hastalığımda sabırsızlanıp durdum hep.
Eki Görüntüle 353072
Bizde bu hale gelebilecekmiyiz acaba en azından tutunmadan yapsam yine yeter.Tutunmadan yapmayı da başaracam tek bacak squatı kafama koydum.
içimi rahatlattın çok teşekkür ederim. benim brazilbuttliftim inmiştir bu akşam başlicam.
jillianı da indiriyorum. sagol yeniden.
ne güzel beş ay olmuş yaa. benim başlayalı iki hafta olacak ama dambıllarla başlayalı bir aya yakın. şimdiden postürümde düzelme bile hissediyorum hiç abartmıyorum.
dambıl bence de edin bir kgluklar hafif gelebilir beş er kglar edinebilirsin bence. 1 kg luklar bana bile hafif geliyor.
yağları eritmenin yolu diyetten geçiyor. hatta body'ciler şunu der: "yağ mutfakta verilir, kas salonda yapılır." istediğiniz kadar kas yapın, yağ için uygun diyet gereklidir.

yorumun için teşekkür ederim,..
ben zaten diyette yapıyorum protein agırlıklı bir diyet. günde 4-5 cevizim de var.
ekmeği azalttım ama spor için karbo da lazım o yüzden kesmiyorum. bedenimde yag var onlar sallanıyo biliyorum ama kaslandıkça ve diyetime sıkı sarıldıkça yglarımdan zamanla kurtulmayı hedefliyorum, kgma değil ölçülerime itibar ediyorum

[
Peki nasıl bir diet? Protein ağırlıklı? Kalori hesaplı? Yağı ve karbonhidratı yasaklayan türden mi?

protein agırlıklı canım. çünkü sporla yıkılan kasları protein onarır. spor yapan biri için karbonhidrat alımı da önemli.
örneğin protein agırlıklı dukan diyeti ağır sporları yasaklar saf protein tüketilen günlerde özellikle.. günde 20 dk yürüyüşe izin verir, neden? çünkü zaten çok düşük karbo almanın olumsuz sonuçları var onları en aza indirgemek için. bide günde 2,5 - 3 litre su

Son düzenleme:
Peki nasıl bir diet? Protein ağırlıklı? Kalori hesaplı? Yağı ve karbonhidratı yasaklayan türden mi?

bunun tek bir doğru cevabı yok ama doğru cevapların hepsinin ortak noktası: protein candır

ben şahsen paleo besleniyorum ve de bu şekilde inanılmaz iyi sonuç aldım. ama benim gibi ekmeği kesmeden sonuç alanlar da var, vücuda uygun olanını bulmak lazım.

şu aralar benim hedefim kas miktarımı arttırmak olduğu için diyetime çok dikkat etmiyorum, bol protein, bol yağ ve bol sebze yiyorum, spor sonrası daha nişastalı olan sebzeleri de tüketiyorum. hani şu duygunun saydığı gün sayısı var ya, 30-45'e inince sezon sonunda ucu ucuna örtmesine rağmen aldığım bikiniyi giyerek bir aynaya bakacağım. yağ vermem gerekiyorsa, protein/yağ/karb tüketimime dikkat edeceğim. bence vermem gereken kilom olmadığı için (bana bakan başkaları vermem gerektiğini düşünebilir ama önemli olan benim ne düşündüğüm) vücudumdaki kas/yağ oranı ile oynamak daha önemli.

belki fikir verir, kaslarımı koruyarak yağ yakmam gerektiği sonucuna varırsam uygulayacağım diyet şu şekilde olacak:

ağırlık çalıştığım günler (haftada 3 gün): %50 protein, %35 karb, %15 yağ - toplam kalori: normalde ihtiyacım olanın %10 fazlası
diğer günler: %50 protein, %25 karb, %25 yağ - toplam kalori: normalde ihtiyacım olanın %10 azı

protein agırlıklı canım. çünkü sporla yıkılan kasları protein onarır. spor yapan biri için karbonhidrat alımı da önemli.
örneğin protein agırlıklı dukan diyeti ağır sporları yasaklar saf protein tüketilen günlerde özellikle.. günde 20 dk yürüyüşe izin verir, neden? çünkü zaten çok düşük karbo almanın olumsuz sonuçları var onları en aza indirgemek için. bide günde 2,5 - 3 litre su

dukan yorumu gerçekten çok doğru. onun benzeri PSMF diye geçen yine protein ağırlıklı ve çok düşük kalorili diyetlerde de spora izin verilmez.

bu tip diyetler işe yarar mı? yarar. ama ancak kısa vadeli uygulanıp, şu bir türlü verilemeyen 2-3kg yu verip hızla uzaklaşılması gereken diyetler olarak değerlendirilmeliler.

bunun tek bir doğru cevabı yok ama doğru cevapların hepsinin ortak noktası: protein candır

ben şahsen paleo besleniyorum ve de bu şekilde inanılmaz iyi sonuç aldım. ama benim gibi ekmeği kesmeden sonuç alanlar da var, vücuda uygun olanını bulmak lazım.

şu aralar benim hedefim kas miktarımı arttırmak olduğu için diyetime çok dikkat etmiyorum, bol protein, bol yağ ve bol sebze yiyorum, spor sonrası daha nişastalı olan sebzeleri de tüketiyorum. hani şu duygunun saydığı gün sayısı var ya, 30-45'e inince sezon sonunda ucu ucuna örtmesine rağmen aldığım bikiniyi giyerek bir aynaya bakacağım. yağ vermem gerekiyorsa, protein/yağ/karb tüketimime dikkat edeceğim. bence vermem gereken kilom olmadığı için (bana bakan başkaları vermem gerektiğini düşünebilir ama önemli olan benim ne düşündüğüm) vücudumdaki kas/yağ oranı ile oynamak daha önemli.

belki fikir verir, kaslarımı koruyarak yağ yakmam gerektiği sonucuna varırsam uygulayacağım diyet şu şekilde olacak:

ağırlık çalıştığım günler (haftada 3 gün): %50 protein, %35 karb, %15 yağ - toplam kalori: normalde ihtiyacım olanın %10 fazlası
diğer günler: %50 protein, %25 karb, %25 yağ - toplam kalori: normalde ihtiyacım olanın %10 azı

peki bu oranları nasıl hesaplayacaksın? yani ben yediklerimin %50 protein olduğunu nasıl anlayacağım bunun pratik bir yolu varmı? 1 porsiyon çorbada şukadar gram protein şukadar karbonhidrat var diye tek tek bulup hesaplamak mı?

dukan yorumu gerçekten çok doğru. onun benzeri PSMF diye geçen yine protein ağırlıklı ve çok düşük kalorili diyetlerde de spora izin verilmez.

bu tip diyetler işe yarar mı? yarar. ama ancak kısa vadeli uygulanıp, şu bir türlü verilemeyen 2-3kg yu verip hızla uzaklaşılması gereken diyetler olarak değerlendirilmeliler.

Dukan değil ama madem şu anda spor yapamıyorum, günlük kalori miktarını 1000 civarına sabitleyip senin verdiğin %50 protein, %25 karb, %25 yağ miktarına sabitlesem kendimi, 2-3 kilo kas kaybetmeden vermem mümkün mü sence? Callanetics ve yoga yapar hale geldiğimde de günlük almam gerekenin %10 altına sabitlesem?

peki bu oranları nasıl hesaplayacaksın? yani ben yediklerimin %50 protein olduğunu nasıl anlayacağım bunun pratik bir yolu varmı? 1 porsiyon çorbada şukadar gram protein şukadar karbonhidrat var diye tek tek bulup hesaplamak mı?

aynen öyle. birçok site var takip edilebilcek, hatta iphone vs applikasyonları ile senkronize de takip edilebiliyor.

daily burn, livestrong'un myplate, fitday en bilinenler. arada itiraf etmem lazım ki, bu sayede sırf 1 kaşık bilmemneyi işlemeye sonra üşeneceğim için yemekten küllen vazgeçirmek gibi bir faydası da oluyor :)

Dukan değil ama madem şu anda spor yapamıyorum, günlük kalori miktarını 1000 civarına sabitleyip senin verdiğin %50 protein, %25 karb, %25 yağ miktarına sabitlesem kendimi, 2-3 kilo kas kaybetmeden vermem mümkün mü sence? Callanetics ve yoga yapar hale geldiğimde de günlük almam gerekenin %10 altına sabitlesem?

günlük 1000 kalori çok az.

bu arada, niçin günlük alman gerekenin %10 altında tutmak istiyorsun ki sürekli? amaç ne? verecek kilon da yok ki? karb cycling iyidir (kusura bakmayın türkçesini bulamadım ama günden güne farklı miktarlarda karb tüketmek)

nihayetinde ben haftada 3 gün %10 fazlasına çıkarak yine de yağ yakmayı hedefliyorum. sürekli %10 altta kalmak uzun vadede sana zarardan başka şey getirmez.

şu linkten hesaplamayı tam boyuna/kilona göre bulabilirsin ama aktiviteyi sedentary seçmek lazım yoksa çok abartı çıkıyor. IF Calculator

dukan diyeti yapmış biri olarak şunu söyleyebilirim. bu diyet bmi 25 ve üzeri olanlarda çok ama çok işe yarıyor. sporsuz kilo verebiliyorsunuz. çünkü proteini hazmetmek için bedenimiz normal harcadığı günlük kalori haricinde 350-500 calori arası daha yakıyor. çünkü proteini hazmederken de bi efor sarfediyor.
ama bmi 25 altı ki ben ilk 13-14 kiloyu az ve sık yiyip hareketi artırarak vermiştim ( 76 dan 62 ye düştüm ) pek işe yaramıyor. yarıyor ama çok yaramıyor desem daha dogru olur.yada en azından bende öyle oldu:)
ben bu yüzden daha karbo zengini ama yine pro agırlıklı bir diyeti seçtim ve bedenimin bazal metabolizmasını artırmak için bana daha çok kas kazandıracak ve ileride yapmak istediğin yoğun kardiyoya izin verecek güçlü kasları kazandıracak çalışmaları seçtim.

evet açıkçası bunu bende merak ettim. yoksa oranlar çok ayarlı:26:

Son düzenleme:
merhaba
kimse yok sanırım bu akşam,
lion yaptığın söylemişti kıskandım bende jillian killer buns and thigs indirdim ve şimdi level 1 yapıyorum.
kalça ve basenleri bilmem ama beni öldürdüü kesin. :KK53::KK53::KK53:

merhaba
kimse yok sanırım bu akşam,
lion yaptığın söylemişti kıskandım bende jillian killer buns and thigs indirdim ve şimdi level 1 yapıyorum.
kalça ve basenleri bilmem ama beni öldürdüü kesin. :KK53::KK53::KK53:

Jillian'ın dambılla yapılan hareketlerini beğendiydim ben de :) Duruyor bir yerlerde bilgisayarımda, ahh ah :)

Jillian'ın dambılla yapılan hareketlerini beğendiydim ben de :) Duruyor bir yerlerde bilgisayarımda, ahh ah :)

kalça ve basenleri mi de beni öldürdüü kadar öldürüyo
resmen yandığını hissediyorum o bölgelerin. şimdi slim six pack karın hareketleri vid. yapıp kapatacam bugünlük tükanı.
tü tütüü iyi gidiorum.:nazar: sayenizde valla :KK16::KK16:
sen biraz daha dinlen duygucum. bi kaç günde formdan düşmessin zaten. kalıcı sakatlanırsan daha kötü allah korusun:nazar::nazar:1

hu huuuu
kızlar hepinize günaydın,
bugün kalça ve üst bacaklarım agrıyor. sanırım aradığım çalışmayı buldum ben.
jillian :KK52::KK52: çok zorladı bi ara bırakacaktım ama inat ettim bırakmadım. çabama değecek sanırım.
brazil butt lifti de indirdim ama henüz denemeye fırsatım olmadı. daha çok fırsatım olacak dimi :KK31::KK31:

hu huuuu
kızlar hepinize günaydın,
bugün kalça ve üst bacaklarım agrıyor. sanırım aradığım çalışmayı buldum ben.
jillian :KK52::KK52: çok zorladı bi ara bırakacaktım ama inat ettim bırakmadım. çabama değecek sanırım.
brazil butt lifti de indirdim ama henüz denemeye fırsatım olmadı. daha çok fırsatım olacak dimi :KK31::KK31:

Onu da dene mutlaka, benim içim gittiydi :KK70: Bugün daha iyiyim ama geçenki gibi ay biraz callanetics yapiim demeden Pazartesine kadar sabırla bekleyeceğim ki tamamen geçsin :)

98 gün kaldııııı :)

Dün, yarın demiştin diyor :)
$tumblr_lzss4b09qr1rq080oo1_500.jpg

$3.jpg

$1.jpg

$2.jpg

Onu da dene mutlaka, benim içim gittiydi :KK70: Bugün daha iyiyim ama geçenki gibi ay biraz callanetics yapiim demeden Pazartesine kadar sabırla bekleyeceğim ki tamamen geçsin :)

98 gün kaldııııı :)

Dün, yarın demiştin diyor :)
Eki Görüntüle 353476

Eki Görüntüle 353477

Eki Görüntüle 353478

Eki Görüntüle 353479

kesinlikle denicem. epey eğlenceli görünüyor danslar filan. ama jillian'ın bu egzersize killer demesinin bir sebebi varmış gerçekten:KK9::KK9: level 1 beginner olarak geçiyor ama kesinlikle beginner değil. kendisi de öyle diyor zaten. level 3 e göre beginner miş :)))
ivett 98 gün
geç başladım ama hala yeterli zamanım var..
bu sene bikini giyebilir miyim bilmiyorum. eşim yeni iş kurma hevesinde.. tatil bu sene yine yok gibi :KK50:
ama en azından o tiril tiril etekleri giyebilirim:KK53::KK53:

Son düzenleme:
kesinlikle denicem. epey eğlenceli görünüyor danslar filan. ama jillian'ın bu egzersize killer demesinin bir sebebi varmış gerçekten:KK9::KK9: level 1 beginner olarak geçiyor ama kesinlikle beginner değil. kendisi de öyle diyor zaten. level 3 e göre beginner miş :)))
ivett 98 gün
geç başladım ama hala yeterli zamanım var..
bu sene bikini giyebilir miyim bilmiyorum. eşim yeni iş kurma hevesinde.. tatil bu sene yine yok gibi :KK50:
ama en azından o tiril tiril etekleri giyebilirim:KK53::KK53:

Benim de hayalimde öncelikle etekler var :KK70: Ben de iş değiştirirsem tatil hayal olur. Plan yapmamaya çalışıyorum :)

İndirmiştim Jillian'ı aylar önce, daha bir dikkatli inceleyeyim bakalım :)

Vaavvvvv kızlar jillian killer çalıştım bu sabah hiç bu kadar zorlandığımı hissetmemiştim.Yandı yandı bacaklarım daha Brazil butt lift yapacaktım sözde ona bile halim kalmadı.Akşamada onu yaparım.yaptıkça kesmiyo artık daha fazlasınıda yapmak istiyorsun.Dün nasıl yorulduysam o kadar ağırlık çöktü ki kıpırdayacak halim kalmadı.Benim birazda yediklerime dikkat etmem gerekiyo anlaşılan.Çünkü 5 ayda hala incelemedim.Bacağımı bir ölçüyorum 60 cm geliyo aradan zaman geçiyo tekrar bakıyorum 61 cm oluyo kalçada aynı 96 cm ken 97 cm oluyo.Bu işten ben bişey anlamadım moralimi bozupta işe yaramadı diye pes etmiyorum tabi ne kadar hareket edersem o kadar enerji katıyo bana.

Zaten bu cıvıl cıvıl elbiseleri düşündükçe daha bir zorluyorum kendimi.Özelliklede burdaki resimleri de gördükçe aklım başıma geliyo.

Peki bu diğer levellere ne zaman geçebiliriz acaba.bu jillian hareketleri benim totoyu küçültecek galiba öyle görünüyo_Olsun Brazil'le birleştirirsem daha çabuk etki eder diye düşünüyorum.

Bravo kızlar az kaldı yaza.

Vaavvvvv kızlar jillian killer çalıştım bu sabah hiç bu kadar zorlandığımı hissetmemiştim.Yandı yandı bacaklarım daha Brazil butt lift yapacaktım sözde ona bile halim kalmadı.Akşamada onu yaparım.yaptıkça kesmiyo artık daha fazlasınıda yapmak istiyorsun.Dün nasıl yorulduysam o kadar ağırlık çöktü ki kıpırdayacak halim kalmadı.Benim birazda yediklerime dikkat etmem gerekiyo anlaşılan.Çünkü 5 ayda hala incelemedim.Bacağımı bir ölçüyorum 60 cm geliyo aradan zaman geçiyo tekrar bakıyorum 61 cm oluyo kalçada aynı 96 cm ken 97 cm oluyo.Bu işten ben bişey anlamadım moralimi bozupta işe yaramadı diye pes etmiyorum tabi ne kadar hareket edersem o kadar enerji katıyo bana.

Zaten bu cıvıl cıvıl elbiseleri düşündükçe daha bir zorluyorum kendimi.Özelliklede burdaki resimleri de gördükçe aklım başıma geliyo.

Peki bu diğer levellere ne zaman geçebiliriz acaba.bu jillian hareketleri benim totoyu küçültecek galiba öyle görünüyo_Olsun Brazil'le birleştirirsem daha çabuk etki eder diye düşünüyorum.

Bravo kızlar az kaldı yaza.

Yediklerinde porsiyon küçült ve proteini arttır, vanilya da çok bilgilidir yeme içme konusunda :) Biraz etoburuz biz, akşam yemeklerinde de genelde etli şeyler tüketmeye çalışıyoruz, tavuk, hindi, dana eti, balık sırayla gidiyor. Bir de mantara bayılırız genelde mantarlı yapıyorum uygun bir şey pişirdiysem. Hamurişi ise yok denecek kadar az yeriz, akşamları da kuruyemiş ve meyve sadece. Daha nasıl başka yapabilirim araştırıyorum :)

kadınlarda hormonal sebeplerle çok fazla oynama olabiliyor günden güne, o yüzden çok sık tartılmak gibi çok sık ölçü almak da yanıltır. öte yandan, kilo vermeye çalışıyor musunuz bilmiyorum ama 5 aydır herhangi bir değişiklik olmadıysa, birşeyleri değiştirmek gerektiğini gösterir bu. ve genelde de değiştirilmesi gereken birşeyler beslenmeden yana olur.

X