- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.162
- Konu Sahibi Duygu_Oner
içimi rahatlattın çok teşekkür ederim. benim brazilbuttliftim inmiştir bu akşam başlicam.Evet cnm banada öyle oldu.Öyle sallanıyolardı ki sinir oluyodum hep bu sefer daha çok spor yapmak geliyodu içimden.İç bacaklarım yürüdükçe resmen birbirlerine çarpıp duruyolardı o kadar birbirine yapışıktılar düşün.Şimdi biraz olsun birbirlerinden ayrıldılarda yürürken çarpışmıyolar en azından.Ellerimle yokladığım zaman bacaklarım biraz küçülmüş ve sertleşmiş gibi geliyo.Devam et sonrası çok daha güzel olacak.
Bugünü tamamladım Brazil butt lift yaptım yine.İlk videoyu bacaklarıma kum torbası takarak yaptım.Bacaklarımın her geçen gün daha da güçlendiğini hissediyorum o kadar ağırlığa rağmen zorlanmadım.Sert lastiklede kolay yapar hale geldim.gittikçe kaslanıyo heralde.Kalçam kendine geldi şu Brazil butt lifti yapalı.2 günde bile farketti hemen abartmıyorum.Birde üstüne yumurta yedim bir tane.aslında şu protein tozlarından almayı çok istiyorum.pahalılar ya
Hafta sonunada jillian killer buns&thigs videosunuda indirdim onuda yapmak istiyorum.Çok güzelmiş sevdim bacakları ve kalçayı süper çalıştırıyo aynı Zuzana gibi biraz daha farklı hareketlerde var.Bacakların ve kalçanın en ayrıntısına kadar çalıştıran hareketleri var.Çok zorluyo hareketleri incelmemek mümkün değil.en azından böyle değişiklik oluyoda spora devam ediyoruz.aynı şeyleri yapmak bir müddet sonra monotonlaşıyo ve uzaklaşmaya başlıyorsun sonra.bu egzersizde tam 3 level var.1.videoyu hareketler kolaylaştıkça biraz daha zoru 2.level daha zoru 3.levele atlıyorsun.Bende hep zoru yapmayı severim zaten zoru yapmak bana daha zevkli geliyo hayatımda da hep böyleyim.
Dile kolay tam 5 ay olmuş ben spor yapalı nerden nereye ilk zorlandığım hareketleri şimdi ağırlıklarla yapıyorum.Artık zorunu istiyo vücut.Birazda diğer bölegelerime ağırlık versem çok iyi olur dambıl bile almayı düşünüyorum ama kaç kiloluğunu alsam karar veremiyorum.1-2 kg luklar az gelir bana migrosta vardı oraya bir bakayım bari.
Duygu'cum inşallah bir an önce toparlarsın kendini.insan hasta olsada spor yapmadan duramıyo dimi.gözün kalıyo can atıyosun hep.bende hastalığımda sabırsızlanıp durdum hep.
Eki Görüntüle 353072
Bizde bu hale gelebilecekmiyiz acaba en azından tutunmadan yapsam yine yeter.Tutunmadan yapmayı da başaracam tek bacak squatı kafama koydum.
jillianı da indiriyorum. sagol yeniden.
ne güzel beş ay olmuş yaa. benim başlayalı iki hafta olacak ama dambıllarla başlayalı bir aya yakın. şimdiden postürümde düzelme bile hissediyorum hiç abartmıyorum.
dambıl bence de edin bir kgluklar hafif gelebilir beş er kglar edinebilirsin bence. 1 kg luklar bana bile hafif geliyor.
yağları eritmenin yolu diyetten geçiyor. hatta body'ciler şunu der: "yağ mutfakta verilir, kas salonda yapılır." istediğiniz kadar kas yapın, yağ için uygun diyet gereklidir.
yorumun için teşekkür ederim,..
ben zaten diyette yapıyorum protein agırlıklı bir diyet. günde 4-5 cevizim de var.
ekmeği azalttım ama spor için karbo da lazım o yüzden kesmiyorum. bedenimde yag var onlar sallanıyo biliyorum ama kaslandıkça ve diyetime sıkı sarıldıkça yglarımdan zamanla kurtulmayı hedefliyorum, kgma değil ölçülerime itibar ediyorum