- 21 Eylül 2008
- 785
- 2
- Konu Sahibi Duygu_Oner
slm brazil butt lift in linkini banada gönderebilirmisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba lion,
günaydın..
benim önceliğim kalın bacaklarımı inceltmek. siz bu brazilbuttliftten bahsederken genelde kalkık popodan bahsediyordunuz pek ilgimi çekmemişti ama bacak inceltme olayı da var sanırım. dimi ?
Sevindim cnm iyi olduğuna.Resimler süper ilk resimdeki kadın daha seksi bir kadına dönüşmüş o şişman kadından eser kalmamış.2.resimdekinde de bayağı fark var. Onlar bıkmadan usanmadan bu hale gelebildiyseler bizler niye o hale gelmeyelim. Aynen katılıyorum resimdeki söze bizimde yapamayacağımız hiçbirşey yok.
Bu videolarda dikkatimi çekti bence ince bacaklar ve kalça için gayet güzel başka bilmediğimiz değişik hareketlerde var.Arada yapmakta fayda var o kadar sıkıcıda değil.İlk videodaki çoğu hareketleri Zuzana'da yapıyordu.Diğer videolarda değişik alternatif hareketlerde var.Meğer bir sandalyeylede neler yapılıyormuş.
Jillian Killer Buns and Thighs - YouTube
Booty Barre - YouTube
Booty Barre Beginners & Beyond - YouTube
rica ederim canım.Eheh teşekkür ederim :)
ilk video çok hoşuma gitti.işe yarayacak bir y belli:) zuznna hareketleri var 1.link de.şu yanları bi daraltsam tanrım !
Evet cnm bacak inceltme serisi de var.Bacakların yanları iç kısımları basenleri çalıştıran hareketlerde var.Aynı sorun bende de var bacaklarım ve basenlerim incelmiyo bir türlü.En aza indirdim biraz olsun.Aynada kendime baktım biraz bacaklarımdaki fazlalığı sıktım ince bacaklarla nasıl olacam diye.Bacaklar ince oldummu kalça daha dik ve kalkık duruyo.Bütün görüntümü o basenlerim bozuyo işte.Olsun pes etmek yok yine.
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...tP3_Aw&usg=AFQjCNFYbgm9jFvUWfYmkCkXEWucoF1_qw Burada 1dk dan itibaren lastikle yapılan hareketlerin bir kısmını gösteriyo.Diğer hareketlerin bazılarıda var.
brazil butt lift disc 2 - YouTube burda da hareketlerin bazılarını göstermiş.
Eki Görüntüle 352449 Eki Görüntüle 352450 Bu resimde de görüldüğü gibi brazil butt lift öncesi ve sonrası.daha ince bir vücut ve kalkık bir popo zaten sloganları ve amaçlarıda bu yönde hazırlanmış egzersizler.Before resimde gördüğünüz benim şimdiki halim.Bu egzersizle popo alt çizgimde ortaya çıktı.Eskiden o da yoktu ve yağlarla beraber sarkmış bir haldeydi.Bu egzersizlerle bişeye benzediler en azından.Bacaklarda aynı basenli ve kalın biraz.Diğer resimde de incelmiş ve daha güzel olmuş vücudu.
The Real Brazilian Workout - YouTube burda da güzel hareketler var.
Bu sabah brazil butt lift egzersizin iki serisinide yaptım Bum Bum ve High&thigh olanını.Bu sefer masa pozisyonu hareketlerinde bacaklarıma kum torbalarımı kullandım.Biraz ağır kum torbalarım.Eskisi kadar zorlanmadığımı gördüm.demekki neymiş ben daha iyiye doğru gidiyorum.Burda paylaştığım bir söz.Özlemişim bu egzersizi iyi oldu.Akşamada biraz Zuzana biraz call yaparım.
Sevindim cnm iyi olduğuna.Resimler süper ilk resimdeki kadın daha seksi bir kadına dönüşmüş o şişman kadından eser kalmamış.2.resimdekinde de bayağı fark var. Onlar bıkmadan usanmadan bu hale gelebildiyseler bizler niye o hale gelmeyelim. Aynen katılıyorum resimdeki söze bizimde yapamayacağımız hiçbirşey yok.
Bu videolarda dikkatimi çekti bence ince bacaklar ve kalça için gayet güzel başka bilmediğimiz değişik hareketlerde var.Arada yapmakta fayda var o kadar sıkıcıda değil.İlk videodaki çoğu hareketleri Zuzana'da yapıyordu.Diğer videolarda değişik alternatif hareketlerde var.Meğer bir sandalyeylede neler yapılıyormuş.
Jillian Killer Buns and Thighs - YouTube
Booty Barre - YouTube
Booty Barre Beginners & Beyond - YouTube
rica ederim canım.
bu arada spora başladığımdan beri ben çok bıngıldıyorum yaa. sanki bacaklarım göbegim filan ne bileyim yaglar mı çözülüyo nedir? sıkılaşma da hissediyorum ama yaglar da bıngıldıyor. üzülmelimiyim sevinmelimiyim anlamadım
aynı sorun bende de var concordia. basenlerim çok geniş ve iç bacak ve kalın üst bacak sıkıntısı var. hafif göbek olsa da dert etmiyorum. zamanla oda gidecek çünkü gobek için de çalışmaya başladım.
süper süperişte buna çok sevindim. v
youtube ile çalışmak çok zor oluyo yükleniyo ama çalmıyo filan ben bunun torrentini bulup indireyim. hazır torrenti varsa sizde linkini rica edebilir miyim çok mutlu olurum.
bu videolar da çok güzel canım çok çok sagol. ilk videodakiler ben zaten yapıyor muşum yaa. dambılla iç bacak çalışması olarak ve evet bazılarını zuzana da yapıyordu.
eve gidince sık kull. ekliyim bunları.
aynı şey sana yada buradaki kızlara da oldu mu merak ettim yani önce sallanıp sonra toparlandılar mı ? yaglarımın altında kaslarımın güçlendiğini hissediyorum ama lömbürdüyorlar işte.. rahatsız edici. hele hoplayıp zıplarken çok fenaToplanıyor onlar merak etme
Gönderdim linki de :)
Çook güzeller :) Isıtan güneşi, sıcak havayı, ince giyinmeyi özledim yahu
Eki Görüntüle 352619
Eki Görüntüle 352620
Eki Görüntüle 352621
aynı şey sana yada buradaki kızlara da oldu mu merak ettim yani önce sallanıp sonra toparlandılar mı ? yaglarımın altında kaslarımın güçlendiğini hissediyorum ama lömbürdüyorlar işte.. rahatsız edici. hele hoplayıp zıplarken çok fena
linki aldım canımcım çok teşekkür ederim torrent programım da var eve varayım indireceğim.
yine çok güzel resimler ve evet yaz gelsin artık yaaa hava yine bugün çook güzel bir an önce incelmek istiyorum ve bu hava da beni daha iyi moda sokuyor.
bu akşam windsor pilatesi de indireyim özellikle kalça ve bacak için olanı etkiliymiş gün aşırı pilates ve kas çalışması yapayım diyorum.
işten fırsat bulup kendime tam bir plan yapamadım ama iyi gidiyorum sanırım
Genelde ben plan yaptığımda illa bozuluyor : Misal güya bu hafta ZWOD'ları bitirecektim Hatta January Challange'ı da bitirmem lazımdı şu saate, Zuzana'nın yeni videoları bozdu planımı
Onun için çok kasmana gerek yok, bugün bu yarın şu diye git, yapmak istediğin sürece bir şey buluyorsun zaten illa ki :)
Bende de ilk sallanıyorlardı zıpladıkça sonra düzelmeye başladılar, rahat ol :)
ohh çok rahatladım. çok teşekkürler.
plana bağlı kalmak kasar birde insanı değil mi? o gün neyi canım istiyorsa onu çalışayım böylece sıkılmaktan da uzak durmuş olurum.
umarım belin daha iyidir bugün
aynı şey sana yada buradaki kızlara da oldu mu merak ettim yani önce sallanıp sonra toparlandılar mı ? yaglarımın altında kaslarımın güçlendiğini hissediyorum ama lömbürdüyorlar işte.. rahatsız edici. hele hoplayıp zıplarken çok fena
linki aldım canımcım çok teşekkür ederim torrent programım da var eve varayım indireceğim.
yine çok güzel resimler ve evet yaz gelsin artık yaaa hava yine bugün çook güzel bir an önce incelmek istiyorum ve bu hava da beni daha iyi moda sokuyor.
bu akşam windsor pilatesi de indireyim özellikle kalça ve bacak için olanı etkiliymiş gün aşırı pilates ve kas çalışması yapayım diyorum.
işten fırsat bulup kendime tam bir plan yapamadım ama iyi gidiyorum sanırım
Evet cnm banada öyle oldu.Öyle sallanıyolardı ki sinir oluyodum hep bu sefer daha çok spor yapmak geliyodu içimden.İç bacaklarım yürüdükçe resmen birbirlerine çarpıp duruyolardı o kadar birbirine yapışıktılar düşün.Şimdi biraz olsun birbirlerinden ayrıldılarda yürürken çarpışmıyolar en azından.Ellerimle yokladığım zaman bacaklarım biraz küçülmüş ve sertleşmiş gibi geliyo.Devam et sonrası çok daha güzel olacak.
Bugünü tamamladım Brazil butt lift yaptım yine.İlk videoyu bacaklarıma kum torbası takarak yaptım.Bacaklarımın her geçen gün daha da güçlendiğini hissediyorum o kadar ağırlığa rağmen zorlanmadım.Sert lastiklede kolay yapar hale geldim.gittikçe kaslanıyo heralde.Kalçam kendine geldi şu Brazil butt lifti yapalı.2 günde bile farketti hemen abartmıyorum.Birde üstüne yumurta yedim bir tane.aslında şu protein tozlarından almayı çok istiyorum.pahalılar ya
Hafta sonunada jillian killer buns&thigs videosunuda indirdim onuda yapmak istiyorum.Çok güzelmiş sevdim bacakları ve kalçayı süper çalıştırıyo aynı Zuzana gibi biraz daha farklı hareketlerde var.Bacakların ve kalçanın en ayrıntısına kadar çalıştıran hareketleri var.Çok zorluyo hareketleri incelmemek mümkün değil.en azından böyle değişiklik oluyoda spora devam ediyoruz.aynı şeyleri yapmak bir müddet sonra monotonlaşıyo ve uzaklaşmaya başlıyorsun sonra.bu egzersizde tam 3 level var.1.videoyu hareketler kolaylaştıkça biraz daha zoru 2.level daha zoru 3.levele atlıyorsun.Bende hep zoru yapmayı severim zaten zoru yapmak bana daha zevkli geliyo hayatımda da hep böyleyim.
Dile kolay tam 5 ay olmuş ben spor yapalı nerden nereye ilk zorlandığım hareketleri şimdi ağırlıklarla yapıyorum.Artık zorunu istiyo vücut.Birazda diğer bölegelerime ağırlık versem çok iyi olur dambıl bile almayı düşünüyorum ama kaç kiloluğunu alsam karar veremiyorum.1-2 kg luklar az gelir bana migrosta vardı oraya bir bakayım bari.
Duygu'cum inşallah bir an önce toparlarsın kendini.insan hasta olsada spor yapmadan duramıyo dimi.gözün kalıyo can atıyosun hep.bende hastalığımda sabırsızlanıp durdum hep.
Eki Görüntüle 353072
Bizde bu hale gelebilecekmiyiz acaba en azından tutunmadan yapsam yine yeter.Tutunmadan yapmayı da başaracam tek bacak squatı kafama koydum.
yağları eritmenin yolu diyetten geçiyor. hatta body'ciler şunu der: "yağ mutfakta verilir, kas salonda yapılır." istediğiniz kadar kas yapın, yağ için uygun diyet gereklidir.
yağları eritmenin yolu diyetten geçiyor. hatta body'ciler şunu der: "yağ mutfakta verilir, kas salonda yapılır." istediğiniz kadar kas yapın, yağ için uygun diyet gereklidir.
Peki nasıl bir diet? Protein ağırlıklı? Kalori hesaplı? Yağı ve karbonhidratı yasaklayan türden mi?