- 30 Mart 2011
- 357
- 0
- Konu Sahibi Duygu_Oner
annnamm çok heyecanladım ,bu kız boyunu nasıl uzatmış ki :) benim de boyumun uzamasına ihtiyacım var .şu saatten sonra da imkansız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nası yaa boyu mu kısalmış?
ben ilk resmi daha çok beğendim daha kadınsı duruyor:))) 2. hali tahta gibi olmuş lisa marie gibi
hem ilk hali, benim şimdiki halime daha çok benziyor, göbeğim az daha içerde belde daha ince, dhaa sıkı, sanırım bir beden küçük duruyorum ben bundan amaaaa bodyrock ile 2.ye benzeyeceksem kalsın:) ben zuzana gibi hem seksi hem yuvarlak hemde baklava göbek olmak istiyoruuuuuummm:))))
lion tebrik ederim demek S oldun darısı başımıza. ben daha yolun başındayım ama başlamak işin yarısıdır değil mi ? ee evde olunca vakit bol tabi akşama ben yarım saat zor ayırıyorum ama bi şekilde ayırmaya çalışıyorum. ayırıyorum da aslında. dün mesela tv karşısında spor yaptım. ögrendiğim hareketleri yaptım, zuzana dan ögrendiklerim. bide dambılla kol ve bacak çalıştım yani bir nevi serbest çalışma oldu, ısınma ve esnetme hareketleri dahil. sabah kalktığımda kalçalarımda ağrı vardı bu işe yarıyor demek oluyor. yaza da 100 gün gibi bişi kaldı hadi bakalım
e tabi :) lisa marie nin bazı videoları güzel bitane vardı yeni ayakkabılar almış nasılda çocuk gibi sevincini paylaşıyordu ama zuzana bana daha sempatik geliyor o kadar ki sanki benim özel trainerim gibi o kadar yakın hissediyorum. ondan çok şey ögreniyorum gerçekten.
Zuzana'nın tarzı gerçekten farklı :) Lisa Marie acaip hırslı bir tip, ama Zuzana daha paylaşımcı nebliyim daha çok kanım ısınık benim ona da :) Bir de gençken zor günler geçirmiş vs. tamamen o hayattan kurtulup yepyeni ve sağlıklı bir yaşam kurmuş, çok takdir ediyorum kendisindeki gelişimi....
ben de zuzanayı daha çok seviyorum. bi de dikkatimi bişey çekti zuzana bodyrock.tv deyken çekimler daha erotik oluyodu. şimdi daha çok hareketleri ön plana çıkarıyor. önceden poposuna göğsüne zoom yapıyorladı şimdi daha profesyonel buluyorum videoları.
bıraz da brazil butt ekleyeyim diyorum hareketlerime. tanıtım videolarından kaptığım kadarını.özellikle basen bölgeleri için body rock a baktım bulamadım onun için ayrı video "saddlebag" diye geçiyor ingilizce de sanırım .gerçi çömelme hareketlerinin çoğu basen için etkili de.tek bacak çömelme vs..ayrı bı vıdeo istedim yine de.basen üst bcak için felan.brazil de 3 hareket kaptm orası için bakalım.bu arada kendime haksızlık ettiğimi düşünüyordum sanki yapıorum ama bi değişiklik yok tu mğersem varmış yahu :)bugün bi baktım kotumda bolluk var hafif üstelik yni yıkanmış olmasına rağmen teşekkürler herkese katkılarından dolayı . bırakmıcam devam edeceğim ama işte o kadar çok ki brazıl call body rock call ı yapıyrum ,body rock un tek bacak cömelme ve başlangıç vıdeoları şimdi de brazil..kafam karışıyor şimdi ne yapayım diye
annnamm çok heyecanladım ,bu kız boyunu nasıl uzatmış ki :) benim de boyumun uzamasına ihtiyacım var .şu saatten sonra da imkansız
lion tebrik ederim demek S oldun darısı başımıza. ben daha yolun başındayım ama başlamak işin yarısıdır değil mi ? ee evde olunca vakit bol tabi akşama ben yarım saat zor ayırıyorum ama bi şekilde ayırmaya çalışıyorum. ayırıyorum da aslında. dün mesela tv karşısında spor yaptım. ögrendiğim hareketleri yaptım, zuzana dan ögrendiklerim. bide dambılla kol ve bacak çalıştım yani bir nevi serbest çalışma oldu, ısınma ve esnetme hareketleri dahil. sabah kalktığımda kalçalarımda ağrı vardı bu işe yarıyor demek oluyor. yaza da 100 gün gibi bişi kaldı hadi bakalım
e tabi :) lisa marie nin bazı videoları güzel bitane vardı yeni ayakkabılar almış nasılda çocuk gibi sevincini paylaşıyordu ama zuzana bana daha sempatik geliyor o kadar ki sanki benim özel trainerim gibi o kadar yakın hissediyorum. ondan çok şey ögreniyorum gerçekten.
concordiaa
bıraz da brazil butt ekleyeyim diyorum hareketlerime. tanıtım videolarından kaptığım kadarını.özellikle basen bölgeleri için body rock a baktım bulamadım onun için ayrı video "saddlebag" diye geçiyor ingilizce de sanırım .gerçi çömelme hareketlerinin çoğu basen için etkili de.tek bacak çömelme vs..ayrı bı vıdeo istedim yine de.basen üst bcak için felan.brazil de 3 hareket kaptm orası için bakalım.bu arada kendime haksızlık ettiğimi düşünüyordum sanki yapıorum ama bi değişiklik yok tu mğersem varmış yahu :)bugün bi baktım kotumda bolluk var hafif üstelik yni yıkanmış olmasına rağmen Xteşekkürler herkese katkılarından dolayı . bırakmıcam devam edeceğim ama işte o kadar çok ki brazıl call body rock call ı yapıyrum ,body rock un tek bacak cömelme ve başlangıç vıdeoları şimdi de brazil..kafam karışıyor şimdi ne yapayım diye
Dün akşam yemekten sonra bir ağırlık çöktü ama yenilmedim tabi aldım lastiğimi televizyonun karşısında yaptım.biraz Ebru Şallı'nın hareketlerinden kaptığım birazda Brazil butt lift lastik hareketlerinden kaptığım hareketleri yaptım.İyice sıkayım derkende ayak parmaklarıma kramp girdi sonunda.Sonradan bana oğullarımda katıldı eşimde bize bakıyo gülüyo çocuklarda da lastik vardı.Onlarda beni taklit ede ede bitirdik eğlenceli oldu.hızımı alamadım call'dan da şu kalça ve bacak için yapılan bir kaç hareketini de yaptım.Sandalye hareketinide yapmaya başladım topu sıkıyorum artık her defasında.Hatta farkettimki esneme hareketlerini yaparken artık zorlanmıyorum ve iyice öne doğru eğilebiliyorum.
Duygu evet cnm müthiş bir duygu.Zaten gardrobumda da yenilik zamanı geldi daha dar olanlarını almak istiyorum.
Ayy ne güzel sözler buluyosun tam motivasyon sözleri.Zaten bu sözlerle ve resimlerle tam gaz ilerliyoruz dimi.ben spor yaparken bilgisayarımdaki bu seksi resimleri açıyorum karşıma bir yandanda hızlı hareketli müzikleri de açıyorum hem resimler sayesinde hemde müzikle sporumuda yapıyorum.O resimlere baktıkça daha çok hırslanıyorum.
Akcent - My Passion ( official video ) - YouTube
Akcent - Stay With Me - YouTube
Bu müziğide grubuda çok severek dinliyorum.Bana acayip enerji veriyo