'Bn ikinizi nasil kiyaslarim' ne demek?

üç gün boyunca sadece o kadar az şey konuşmamış olabilirler, belki de erkek arkadaşınız riskli gördüğü, sizin kizacaginizi bildiği kısımları silip de size göstermiş olabilir. sonra ya kız ondan ya da o kızdan sıkılıp, belki bir sebepten tartışıp konuşmaktan vazgeçmiş olabilirler. böyle bir durum olmasa daha uzun süre konuşabilirlerdi de. olumsuz ve şüpheci olmuş olabilirim ama benim aklıma böyle bir ihtimal de geldi. güzellik meselesine gelince de o konunun bir sorun olduğunu düşünmüyorum, güzellik dışında cazibe, sevimlilik, sağlam karakter, zeka, zarafet, özgüven gibi birçok özellik var kadınları çekici kılan, sorun etmenize gerek yok bence.

Yeni birsey ogrendim bu arada. Sevgilim o kizla aslinda sevgili olmamis bir kac ay flort etmisler sonra ayrilmislar. Yani aslinda eski sevgilisi degil, eski flörtü.

Ne basit muhabbetler ya. Kendinizi bu kadar asagilatmayin su adamlara. Forumda takildikca feministligim nirvanaya ulasiyo yahu.

saygısından kıyaslamamış olabilir.demek hala konuşuyorlarsa birbirlerine saygısı vardır bu birinci ihtimal
ikincisi ise gerçekten senden güzeldir belki (şaka şakaa,birinci yazdığımdır olay)

Hiç konuşmayıp mesajına cevap vermemesi gerekirdi hayatında sen varken, bunun sebebini sordun mu ona ? güzellik görecelidir sonuçta kıyaslamaması normal.

Hayat kısa, böyle şeyleri problem mi ediyorsunuz şimdi ciddi ciddi? O sana ben mi daha yakışıklıyım eskisi mi diye soruyor, şimdi sen de aynı soruyu ona soruyorsunuz. Başka işiniz gücünüz mü yok sizin? İnsanlar nelerle uğraşıyorlar, siz de bunları mı dert edindiniz? Seni de eskisiyle kıyaslasa bir dert kıyaslamasa bir dert. Yanlış anlama ama böyle çocukça mısınız genel anlamda ilişkinizde hep? Çünkü sizin bu yaptığınızı liseliler falan yapar en fazla.

sorulariniz gereksiz.
Ama onun konusmasi daha gereksiz. Konusmamasi grek hayatinda siz varken.

Bence guzelik konusundan cok , 3 gun neden niye ne konusmuslar ona takilmalisin..

Ayrica sordugun sorunun ne kadar gereksiz oldugunuda biliyosun ..

30 yaşına geldim ilk defa duyuyorum. Flört ile sevgili olmak arasında fark nedir bir anlatırmısın bileyim?

30 yaşına geldim ilk defa duyuyorum. Flört ile sevgili olmak arasında fark nedir bir anlatırmısın bileyim?
Hmmmm simdi anladim niye bekar oldugunu bebis bundan dolayi evde kalmissinnn nasil bi duygu sinirlenmekkk????azerbaycanli???flortle sevgilinin farkini bilmiyormuss sen deme))vayyyy bu yasda bunu hepimizden iyi bilmen lazim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…