- 28 Kasım 2014
- 13
- 37
- 32
-
- Konu Sahibi saripencere
ya o kadar çocukça davranmışsınız ki ben bile bu cevabı verirdim açıkcasıSevgilimin eski sevgilisi gecenlerde buna whatsappten konusmus. Bir kaç gün muhabbet etmisler. Bunu ögrendigimde cok kizdim sevgilime ve neden konustugunu sordum. Bana 'o bana yazmaya basladi bende halini hatrini falan sordum öyle arkadasca bir muhabbetti çok önemli bir sey degil sildik zaten birbirimizi bir daha konusmaz' dedi. Zaten 3 gün konusmuslar sonrada birbirlerini silmisler. Sevgilim bana bunu anlatirken oldukça rahatti bu yüzden süphelenmedim. Sonrada nerden esti bilmiyorum ama sevgilime 'çok mu güzeldi eski sevgilin' diye sordum. 'Güzeldi ama normal derece. Çok degil yani' dedi. Sonra ben iyice saçmalayarak 'ben mi daha güzelim o mu?' diye sordum, sevgilimde bana bakarak 'senin gibiydi iste' dedi. Bende sinirlendim. 'Ne yani o zaman benide normal buluyorsun yani, eskiden beni çok güzel buldugunu söylerdin' dedim sonra sevgilim gülerek 'ya ben ikinizi kiyaslayamam ki' dedi. Normalde böyle saçma sapan sorular hayatta sormam ama umdugum cevabi alamayinca üzüldümSonra ona 'sana inanmiyorum ya, çok çirkin bile olsam senin gözünde dünya güzeli olmam lazimdi, ask olsun' dedim. Sevgilimde bana 'tamam tamam senden güzeli yok bu dünyada' dedi. Zorla söylettirdim resmen. Biliyorum çok çocukça, sormam hataydi ama 'ben ikinizi nasil kiyaslarim' demesi ne demek oluyor? Tv izlerken dizilerdeki kizlari kiyasayabiliyor ama bu daha güzel bu daha çirkin diye, eski sevgilisiyle beni neden kiyaslayamiyor. Ilk çikmaya basladigimiz zamanlarda oda bana sormustu 'ben mi daha yakisikliyim eski sevgilin mi' diye. Gerçekten anlayamadim. Kendimi çok siradan hissetmeye basladim bana öyle söyledikten sonra, sanki ben öylesine biriymisim gibi onun için.
baya baya zorla söyletmeye çalışmıssınız kaç yaşındasınız çok merak ettimNormalde böyle saçma sapan sorular hayatta sormam ama umdugum cevabi alamayinca üzüldüm
Evet haklisin ama artik ona hiç bir sekilde ilgi duymadigini ve sevmedigini söyledi. Eskidende çok sevmemis sadece hoslanmis.Onu da sevmiş seni de, insan sevdiğini çirkin bulmaz ki. O yüzden kıyaslayamaması normal.
22. biliyorum cok cocuksu ama bazen saçmaliyorum onun yaninda farkinda olmadanya o kadar çocukça davranmışsınız ki ben bile bu cevabı verirdim açıkcası
baya baya zorla söyletmeye çalışmıssınız kaç yaşındasınız çok merak ettim
takılacağın şeyin bu değil eski sevgilisiyle görüşmesi olmalıydı22. biliyorum cok cocuksu ama bazen saçmaliyorum onun yaninda farkinda olmadan
yüzyüze demedim zaten telefonla konuşmak da görüşmektir baya masumca yani bu ve siz buna takılmadınız öyle mi ? bakkal ahmetle konuşmuş gibi tavrınızsadece bir kaç defa konusmuslar whatsappten hepsi bu. yuz yuze gorusme yok.
Bence deyüzyüze demedim zaten telefonla konuşmak da görüşmektir baya masumca yani bu ve siz buna takılmadınız öyle mi ? bakkal ahmetle konuşmuş gibi tavrınız
buna takılmıyor ama güzellik de yarıştırıyor kendini garip pek 22 yaşında olduğuna inanmadım şahsenBence deçok rahat konu sahibi bi kaç kez konuşmuşlar diyo :)
Hey allahimSevgilimin eski sevgilisi gecenlerde buna whatsappten konusmus. Bir kaç gün muhabbet etmisler. Bunu ögrendigimde cok kizdim sevgilime ve neden konustugunu sordum. Bana 'o bana yazmaya basladi bende halini hatrini falan sordum öyle arkadasca bir muhabbetti çok önemli bir sey degil sildik zaten birbirimizi bir daha konusmaz' dedi. Zaten 3 gün konusmuslar sonrada birbirlerini silmisler. Sevgilim bana bunu anlatirken oldukça rahatti bu yüzden süphelenmedim. Sonrada nerden esti bilmiyorum ama sevgilime 'çok mu güzeldi eski sevgilin' diye sordum. 'Güzeldi ama normal derece. Çok degil yani' dedi. Sonra ben iyice saçmalayarak 'ben mi daha güzelim o mu?' diye sordum, sevgilimde bana bakarak 'senin gibiydi iste' dedi. Bende sinirlendim. 'Ne yani o zaman benide normal buluyorsun yani, eskiden beni çok güzel buldugunu söylerdin' dedim sonra sevgilim gülerek 'ya ben ikinizi kiyaslayamam ki' dedi. Normalde böyle saçma sapan sorular hayatta sormam ama umdugum cevabi alamayinca üzüldümSonra ona 'sana inanmiyorum ya, çok çirkin bile olsam senin gözünde dünya güzeli olmam lazimdi, ask olsun' dedim. Sevgilimde bana 'tamam tamam senden güzeli yok bu dünyada' dedi. Zorla söylettirdim resmen. Biliyorum çok çocukça, sormam hataydi ama 'ben ikinizi nasil kiyaslarim' demesi ne demek oluyor? Tv izlerken dizilerdeki kizlari kiyasayabiliyor ama bu daha güzel bu daha çirkin diye, eski sevgilisiyle beni neden kiyaslayamiyor. Ilk çikmaya basladigimiz zamanlarda oda bana sormustu 'ben mi daha yakisikliyim eski sevgilin mi' diye. Gerçekten anlayamadim. Kendimi çok siradan hissetmeye basladim bana öyle söyledikten sonra, sanki ben öylesine biriymisim gibi onun için.
Evet bu konu hakkında oturup yarış yapabiliyor 15lik ergen gibibuna takılmıyor ama güzellik de yarıştırıyor kendini garip pek 22 yaşında olduğuna inanmadım şahsen
Sevgilimin eski sevgilisi gecenlerde buna whatsappten konusmus. Bir kaç gün muhabbet etmisler. Bunu ögrendigimde cok kizdim sevgilime ve neden konustugunu sordum. Bana 'o bana yazmaya basladi bende halini hatrini falan sordum öyle arkadasca bir muhabbetti çok önemli bir sey degil sildik zaten birbirimizi bir daha konusmaz' dedi. Zaten 3 gün konusmuslar sonrada birbirlerini silmisler. Sevgilim bana bunu anlatirken oldukça rahatti bu yüzden süphelenmedim. Sonrada nerden esti bilmiyorum ama sevgilime 'çok mu güzeldi eski sevgilin' diye sordum. 'Güzeldi ama normal derece. Çok degil yani' dedi. Sonra ben iyice saçmalayarak 'ben mi daha güzelim o mu?' diye sordum, sevgilimde bana bakarak 'senin gibiydi iste' dedi. Bende sinirlendim. 'Ne yani o zaman benide normal buluyorsun yani, eskiden beni çok güzel buldugunu söylerdin' dedim sonra sevgilim gülerek 'ya ben ikinizi kiyaslayamam ki' dedi. Normalde böyle saçma sapan sorular hayatta sormam ama umdugum cevabi alamayinca üzüldümSonra ona 'sana inanmiyorum ya, çok çirkin bile olsam senin gözünde dünya güzeli olmam lazimdi, ask olsun' dedim. Sevgilimde bana 'tamam tamam senden güzeli yok bu dünyada' dedi. Zorla söylettirdim resmen. Biliyorum çok çocukça, sormam hataydi ama 'ben ikinizi nasil kiyaslarim' demesi ne demek oluyor? Tv izlerken dizilerdeki kizlari kiyasayabiliyor ama bu daha güzel bu daha çirkin diye, eski sevgilisiyle beni neden kiyaslayamiyor. Ilk çikmaya basladigimiz zamanlarda oda bana sormustu 'ben mi daha yakisikliyim eski sevgilin mi' diye. Gerçekten anlayamadim. Kendimi çok siradan hissetmeye basladim bana öyle söyledikten sonra, sanki ben öylesine biriymisim gibi onun için.
E sana çok sevdim onu diyecek hali yok heralde. Biraz akıllı olun yaw.Evet haklisin ama artik ona hiç bir sekilde ilgi duymadigini ve sevmedigini söyledi. Eskidende çok sevmemis sadece hoslanmis.