'Bn ikinizi nasil kiyaslarim' ne demek?

Bence 3 gun boyunca konusup sonra birbirlerini silmelerini sorgulamaniz lazim guzelliginizden once. Yani nereye gitmis ki konusma birbirlerini silmisler...

Simdi sizi seviyor demek ki siz daha guzelsiniz onun gozunde ama sevgilinizde bi lackalik bi sacmalik var. 3 gun eski sevgiliyle konusmak ne demek ya 3 gun boyunca neyin halini hatrini sormus. Ha eski sevgilisiyle arkadas kalmis olsa anlicam da kiz birden yaziyor sevgiliniz 3 gun onunla konsuyor ... cok garip bence bu bile size deger vermedigini gosteriyor

konu sahibi, sevgilin çözmüş seni.. o 3 günü eşeleme diye suni bir gündem yaratmış, sende atlamışsın.. belli ki anlamış senin güzellik takıntını..

ben sevgilinizin sizinle konuşmasını mantıklı buldum, ne size ne de eski sevgilisine saygısızlık yapmamış, sadece duymak istediğiniz cevabı alamamışsınız.
ama ben asıl 3 gün neden konuşmuşlar oraya takılırdım.

Arkadaslar,
3 gun konustular dediysem 3 gun 3 gece non stop konusmadilar. Bi ilk iki gun nasilsin napiyorsun, okul hakkinda falan ucuncu gunde kiz pisman olmus ekledigine onu aciklamis ve sevgilimde hak vermis silmisler birbirini. Konusmayi bende gordum, hatta benim yanimda sildi. Buyutulecek bir sey yok.

Arkadaslar,
3 gun konustular dediysem 3 gun 3 gece non stop konusmadilar. Bi ilk iki gun nasilsin napiyorsun, okul hakkinda falan ucuncu gunde kiz pisman olmus ekledigine onu aciklamis ve sevgilimde hak vermis silmisler birbirini. Konusmayi bende gordum, hatta benim yanimda sildi. Buyutulecek bir sey yok.

Sizin hangi sevgiliniz daha yakışıklı, önceki mi şimdiki mi?
Önceki yakışıklıydısa şimdiki tipsizle neden çıkıyorsunuz?
Şimdiki yakışıklıysa önceki tipsizle neden çıktınız?

Oldu mu olmadı, çünkü böyle şeyler kıyas kabul etmez. Doğal olarak sevgiliniz ikinizi kıyaslayamaz.

O whatsapp'taki muhabbet öyle arkadaşça yapıldıysa sonunda silişmek niyedir?
"selam naber, iyidir senden, iyidir benden, neyse tabi konuşmamız etik değil hadi silişelim, oldu cnm madem" size mantıklı geldi yani?
Ha bu arada evet, mantıken iki kişinin güzelliği bence de kıyaslanamaz. Tekniken mümkün olmaz yani, realist açıdan.
Ama karşıdakinin realistten çok duygusal olduğu aşikarken duygusal cevap verip karşıdakini sevindirmek / tatmin etmek yerine realist cevabı seçmek niyedir? Bunu bi düşünün.

O whatsapp'taki muhabbet öyle arkadaşça yapıldıysa sonunda silişmek niyedir?
"selam naber, iyidir senden, iyidir benden, neyse tabi konuşmamız etik değil hadi silişelim, oldu cnm madem". size mantıklı geldi yani?
Ha bu arada evet, mantıken iki kişinin güzelliği bence de kıyaslanamaz. Tekniken mümkün olmaz yani, realist açıdan.
Ama karşıdakinin "realistten çok duygusal olduğu aşikarken" duygusal cevap verip karşıdakini sevindirmek / tatmin etmek yerine realist cevabı seçmek niyedir? Bunu bi düşünün.
aynen tabiki sen güzelsin aşkım demek ne zarar verirdi ki
maksat sevdiği mutlu olsun
bazen bence bu gerek gerçekten
neden böyle bir cevap seçtiği bana da düşündürücü geldi..

Arkadaslar,

Sen de exine bi hal hatır sor bakalım. Gör o zaman büyüyülecek bi şey varmıymış, yokmuymuş..

Ayrıca sorunun cevabı da; evet kız senden daha güzelmiş, kıvırmış.

Konusmasina takilmiyorsunuz, gördüm yazilanlari zaten silistiler diyorsunuzda, neden yazistilar, ne gerek vardi? Ayrica kiz pisman olup dile getirmeseymis sevgiliniz aynen devam edecekmis yazismaya... Dis güzellige degil sevgilinizin ic güzelligine takim bence...:KK14:

sadece bir kaç defa konusmuslar whatsappten hepsi bu. yuz yuze gorusme yok.
Ne kadar rahatsınız bu konuda valla pes. Benim sevgilim değil knşmk yanyana geçince kafasını kaldırsın baksın tarihe altın harflerle kazırım
Bide güzelliğe takmışsınız. Tamam sizden çirkin biriyle aldatabilir ozaman bundan bu çıkıo :))

Erkekler malesef boşboğaz çok dalavere ceviremiyorlar pat diye söylüyorlar.seni güzel olduğu için sevseydi senden güzelini görünce ona giderdi.güzrllik sevgi ve askta aractır.
En güzel olmak zorunda değilsinki ,bikere bunu bil.benim gözümde daha güzelsin lafı bence daha komik.yani normalde cok güZel değilsin ama benim gözümde güzelsin işte..

Kimsenin sana güzel olduğunu söylemesi gerekmez.ne demiş ünlü düşünür sen kendini bil:)

Eski erkek arkadasımın eskisi taş gibi kızdı şimdi hakkını yemem.kalkıp da o mu ben mi diye soru sormadım.ha sordum diyelim bana deseki :benim gözümde sen daha güzelsin. Ağzına kürekle vururum.göz var nizam var diye

Ne gerek vardı bu gösteriye karşılıklı olarak nedir bu eski sevgili takıntınız velev ki eskiler daha güzel daha yakışıklı ne değişir ki siz birbirinizlesiniz ve birlikte olurken tek kriteriniz güzellik yakışıklılık değildi diye umuyorum

Ne gerek vardı bu gösteriye karşılıklı olarak nedir bu eski sevgili takıntınız velev ki eskiler daha güzel daha yakışıklı ne değişir ki siz birbirinizlesiniz ve birlikte olurken tek kriteriniz güzellik yakışıklılık değildi diye umuyorum

Hayir bi de guzelligine gelene kadar neler var yani :KK70:

sevgilin eski sevgilisiyle konuşuyor sende gayet normal karşılıyosun tek derdin kim güzel olayına gidiyor he :110:

yahu şu kk da ne kadar rahat hatunlar gördüm, bi de kendime sülalem raad derim :KK14:

İnsan kendi içinde bir kıyaslamaya girebilir. Ama sevgiliye bunu söylemek çok mantıklı birşey değil.
Kızların dediği gibi "sensin tabiki" diyebilirdi ama demekki yalan söyler gibi hissetti kendini ve o topa hiç girmedi.
Eski sevgiliyle hal hatır soruşmak çok saçma. Kız yazdığında merak edip cevap vermiş olabilir ama 3 gün biraz fazla. Demeki çok güveniyorsunuz sevgilinize ki rahat olabiliyorsunuz. Ama siz eski sevgilinizle konuştuğunuzda emin olun aynı tepkiyle karşılık bulamayacaksınız.

X