- 30 Ocak 2015
- 2.349
- 2.847
-
- Konu Sahibi saripencere
Arkadaslar,
3 gun konustular dediysem 3 gun 3 gece non stop konusmadilar. Bi ilk iki gun nasilsin napiyorsun, okul hakkinda falan ucuncu gunde kiz pisman olmus ekledigine onu aciklamis ve sevgilimde hak vermis silmisler birbirini. Konusmayi bende gordum, hatta benim yanimda sildi. Buyutulecek bir sey yok.
aynen tabiki sen güzelsin aşkım demek ne zarar verirdi kiO whatsapp'taki muhabbet öyle arkadaşça yapıldıysa sonunda silişmek niyedir?
"selam naber, iyidir senden, iyidir benden, neyse tabi konuşmamız etik değil hadi silişelim, oldu cnm madem". size mantıklı geldi yani?
Ha bu arada evet, mantıken iki kişinin güzelliği bence de kıyaslanamaz. Tekniken mümkün olmaz yani, realist açıdan.
Ama karşıdakinin "realistten çok duygusal olduğu aşikarken" duygusal cevap verip karşıdakini sevindirmek / tatmin etmek yerine realist cevabı seçmek niyedir? Bunu bi düşünün.
yüzyüze demedim zaten telefonla konuşmak da görüşmektir baya masumca yani bu ve siz buna takılmadınız öyle mi ? bakkal ahmetle konuşmuş gibi tavrınız
Arkadaslar,
3 gun konustular dediysem 3 gun 3 gece non stop konusmadilar. Bi ilk iki gun nasilsin napiyorsun, okul hakkinda falan ucuncu gunde kiz pisman olmus ekledigine onu aciklamis ve sevgilimde hak vermis silmisler birbirini. Konusmayi bende gordum, hatta benim yanimda sildi. Buyutulecek bir sey yok.
Ne kadar rahatsınız bu konuda valla pes. Benim sevgilim değil knşmk yanyana geçince kafasını kaldırsın baksın tarihe altın harflerle kazırımsadece bir kaç defa konusmuslar whatsappten hepsi bu. yuz yuze gorusme yok.
Ne gerek vardı bu gösteriye karşılıklı olarak nedir bu eski sevgili takıntınız velev ki eskiler daha güzel daha yakışıklı ne değişir ki siz birbirinizlesiniz ve birlikte olurken tek kriteriniz güzellik yakışıklılık değildi diye umuyorum
Anlamadim, neden ki?fazla şansını zorluyorsunn gibi