- 19 Aralık 2016
- 1.198
- 1.800
- 34
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.261
Fırında nasıl yapılıyorFirinda yapin, çok daha rahat oluyor.
Elma dilimi kesip sicak firinda firin telinin ustune koyarak yapmistim. Dışı sertce oldugu icin kolay tutuuor elindrn kaymiyor. İci de yumusak oluuorFırında nasıl yapılıyor
Teşekkür ederimElma dilimi kesip sicak firinda firin telinin ustune koyarak yapmistim. Dışı sertce oldugu icin kolay tutuuor elindrn kaymiyor. İci de yumusak oluuor
Bir kilo süte bir kibrit kutusu süzme peynir ekledim. Süzme peyniri önce 3 kasik ılık sütle iyice ezdim sonra sute ekledim güzelce karistirdim. Peteğin üzerin e koyup sardım. 6 saat sonra açtım olmuştu. Soğuduktan sonra buzdolabına attım. 12 saat duracak. Akşam üzeri 5te süzgece koyup düzeceğim. Lezzeti kıvamı hakkında o zaman tekrar yazarım.Bi de labne peyniri yapan var mi ben yapmayi dusunuyorum tarif verir misiniz?
Patates orta derece zordu, bir elma değildi zorluk seviyesinde. Çok sık su teklif ettim yerken, denediysen kefir veya ayran da yapabilirsin yanına içmesi için.Evet sıra patates tadımına geldi. Ama ben korkuyorum boğazına yapışır diye.Deneyenler nasıldı zor oldu mu ? Patatesi püre olarak vermek üzereyim neredeyse
Ben fırın tepsisine yağlı kağıt koydum biraz da zeytinyağı sürdüm patatesin üstüne, öyle verdim. Elma dilim yaptım. Bol bol içecek bir şey teklif et yerken her lokmayı yuttuktan sonra olabilir. Kolay gelsinHerkese merhabalarbugün patates tadımız vardı. Buharda haşlayarak sundum, bir güzel yemeye başladı. Ancak son anlara doğru boğazına yapıştı ve öksürmeye başladı. Ters çevirip sırtına vurdum hafifçe çıkardı ve su içti sonrasında. 2.ve 3.gün için korkuyorum şuan başka ne şekilde pişirebilirim patatesi
Elma mıPatates orta derece zordu, bir elma değildi zorluk seviyesinde. Çok sık su teklif ettim yerken, denediysen kefir veya ayran da yapabilirsin yanına içmesi için.
Ben fırın tepsisine yağlı kağıt koydum biraz da zeytinyağı sürdüm patatesin üstüne, öyle verdim. Elma dilim yaptım. Bol bol içecek bir şey teklif et yerken her lokmayı yuttuktan sonra olabilir. Kolay gelsin
Ben en çok onda zorlandım. Buharda pişirdim 3 gün de ne kadar uzun tutsam da bir türlü yiyebileceği kıvama gelmedi sanki yumuşadı ama hep öğürttü ki artık öğürmeyi bırakmıştı hatta boğulacak gibi oldu. Dün sarımsak tadımıyla çiğ elma rendesi verdim hafif olsun diye sorunsuz yedi ama blw’si benim aklımı aldı. Tost makinesinde falan nasıl olur bilmiyorum.Elma mıhaydaa
Teşekkür ederimPatates orta derece zordu, bir elma değildi zorluk seviyesinde. Çok sık su teklif ettim yerken, denediysen kefir veya ayran da yapabilirsin yanına içmesi için.
Ben fırın tepsisine yağlı kağıt koydum biraz da zeytinyağı sürdüm patatesin üstüne, öyle verdim. Elma dilim yaptım. Bol bol içecek bir şey teklif et yerken her lokmayı yuttuktan sonra olabilir. Kolay gelsin
İşte bunlar hep kalp sıkışmalarıBen en çok onda zorlandım. Buharda pişirdim 3 gün de ne kadar uzun tutsam da bir türlü yiyebileceği kıvama gelmedi sanki yumuşadı ama hep öğürttü ki artık öğürmeyi bırakmıştı hatta boğulacak gibi oldu. Dün sarımsak tadımıyla çiğ elma rendesi verdim hafif olsun diye sorunsuz yedi ama blw’si benim aklımı aldı. Tost makinesinde falan nasıl olur bilmiyorum.
Herkese merhabalarbugün patates tadımız vardı. Buharda haşlayarak sundum, bir güzel yemeye başladı. Ancak son anlara doğru boğazına yapıştı ve öksürmeye başladı. Ters çevirip sırtına vurdum hafifçe çıkardı ve su içti sonrasında. 2.ve 3.gün için korkuyorum şuan başka ne şekilde pişirebilirim patatesi
Ben tost makinasinda yaptim hic sorun olmadi simdi de patates tostu yapiyorum tadimlardan sonra tek olarak vermedim bir daha.Herkese merhabalarbugün patates tadımız vardı. Buharda haşlayarak sundum, bir güzel yemeye başladı. Ancak son anlara doğru boğazına yapıştı ve öksürmeye başladı. Ters çevirip sırtına vurdum hafifçe çıkardı ve su içti sonrasında. 2.ve 3.gün için korkuyorum şuan başka ne şekilde pişirebilirim patatesi
Hahah :) evet ne alakaysa.ben yemek yerken kucağımda elimdekilere.saldırıp emmeye çalışıyor 2 haftadır. Kiloyla blw.yapamayacak kadar.gelişmemişlik ne demekmiş anlayamıyorum. Tombik olunca fiziken gelişmiş mi oluyor
Canım ben şuan patates tadımının 2. Günündeyim. Havuçtan sonra patatesi yemek biraz zor geldi miniğe ama müdahale etmedim. Bir kaç kere damağına yapıştı boğazına yapıştı ama yuttu. Bir kere de galiba biraz fazla başladığım için büyük bir parça koparmış ama ağzından çıkartamadı, damağına yapışmış, onu ben aldım ağzından. Başka sorun olmadı. Bu arada ben de bir şey sorayım; ben tatlı patates verdim, normal patates için de tadım yaptırmama gerek var mı acaba?Evet sıra patates tadımına geldi. Ama ben korkuyorum boğazına yapışır diye.Deneyenler nasıldı zor oldu mu ? Patatesi püre olarak vermek üzereyim neredeyse
Canım ben şuan patates tadımının 2. Günündeyim. Havuçtan sonra patatesi yemek biraz zor geldi miniğe ama müdahale etmedim. Bir kaç kere damağına yapıştı boğazına yapıştı ama yuttu. Bir kere de galiba biraz fazla başladığım için büyük bir parça koparmış ama ağzından çıkartamadı, damağına yapışmış, onu ben aldım ağzından. Başka sorun olmadı. Bu arada ben de bir şey sorayım; ben tatlı patates verdim, normal patates için de tadım yaptırmama gerek var mı acaba?
fırınladım ben 2. Tadım günümüzde, dhaa rahat oluyor
Teşekkür ederimBen tost makinasinda yaptim hic sorun olmadi simdi de patates tostu yapiyorum tadimlardan sonra tek olarak vermedim bir daha.
Bence de elma kadar zor degil elmada her gun tikanmistiben elmayi cam rendede veriyorum blw olmuyo ama napiyim bi daha goze alamadim.
Yeşil fasulye alerjisi diye bir şey duydunuz mu? Hiç akla gelir mi? Kuru fasulye unu tanımını geçmişti oysaki.
Neyse, eşim de sevmez yemez zaten. Yine yalniz yiyecegim taze fasulye yemegimi
Omleti nasıl tavada yapiyorsun? Çelikte denedim yapıştı. Saglik li yapışmayan tava arayışına girdim bebek için. Karacada granit önerdiler. Kararsız kaldım daha almadım.Kızlar ben blw olayını başaramıyorum ne versem parça pinçik ediyor en fazla 2 defa ağzına götürüyor geri kalanı kıyafetleri sandalyesi ve heryer yiyor alması gereken besinide alamıyor 8 aylık olduk artık sadece tadımla olmuyor ben ağzına verirsem çok güzel yiyiyor yine rondodan falan gecirmiyorum herşeyi kendi çiğniyor ama ben veriyorum akşam kıymalı pırasa yemeği yaptım bir fincan yedi bu akşam tavuk haşladım sandalyeye oturmak istemedi abisiyle oyun oynarken bir but yedi bazı şeyleri yine önüne koyuyorum ama herşeyi değil sabahları yumurtayı soğanlı veya pırasalı omlet yapıyorum ben elime alıp ısırtıyorum eline versem paramparça ediyor yemiyor
Minik sosluk gibi küçük teflon tavada yapıyorum çay kaşığının ucuyla tereyağı koyuyorum iki taraflı pişiriyorum tam tutulacak gibi çok güzel oluyor sade yaptığım zamanlarda sıcak tost makinesinin üzerine lop halde sarısını bıraktım o da granitOmleti nasıl tavada yapiyorsun? Çelikte denedim yapıştı. Saglik li yapışmayan tava arayışına girdim bebek için. Karacada granit önerdiler. Kararsız kaldım daha almadım.