- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.181
Bebelerimiz sayende soğan müptelası olduTabiii, her şeyi haşlıyoruzsoğan yediği dönem hastaydı hafiften. İyileşti
Soğan iyidir ya soğandan zarar gelmezBebelerimiz sayende soğan müptelası oldu(Ağustos annelerinde okumuştum tavsiyeni)
Bebeği alıştırma bardağına alışabilen var mı? Bir yöntemi var mı?
Ben sadece omletin icinde verdim bi de disini kasisin diye direkt eline veriyorum emiyo :) haslayayim bi de bakalimSoğan iyidir ya soğandan zarar gelmez
Geçen kat kat ayırıp iç zarlarını çıkarıp buharda pişirip bebeğime verdim.
(Soğandan nefret ederim yemem mecbur kalmadıkça dokunmam)
Başka hangi güç bana bunu yaptırabilirdi?
Taze soğan mı? Kuru soğan bizim verdiğimiz. Öğünlere geçelim ben de taze soğanı pırasayı omletle vermeyi düşünüyorum. :)Ben sadece omletin icinde verdim bi de disini kasisin diye direkt eline veriyorum emiyo :) haslayayim bi de bakalim
Ha kuru mu sizin bahsettiginiz onu hic denemedim :)Taze soğan mı? Kuru soğan bizim verdiğimiz. Öğünlere geçelim ben de taze soğanı pırasayı omletle vermeyi düşünüyorum. :)
Tabi tabi kuru soğan, çok güzel yiyorlarHa kuru mu sizin bahsettiginiz onu hic denemedim :)
Kuru soğana bayılıyor. Kemire kemire yiyor, taze soğan denemedim ben henüz.Ha kuru mu sizin bahsettiginiz onu hic denemedim :)
Bebeği alıştırma bardağına alışabilen var mı? Bir yöntemi var mı?
Evet sanırım yöntemi buraya yazmakmış
Bu mesajı yazdıktan 2 dakika sonra ilk kez içine çekti ve sonrasında çözmeye başladı
Biz de işe yaramadıBebeği alıştırma bardağına alışabilen var mı? Bir yöntemi var mı?
Ay ben de senden haber bekliyordumBiz de işe yaramadıçok umutlanmıştım
Hahaha çok iyimişBiz de işe yaramadıçok umutlanmıştım
Iı ııhhAy ben de senden haber bekliyordum
Olmadı mı ya tüh
Ucu silikonlu olanlardan mı denediniz? Ben de kızımın elinden alamıyorum . Çok içiyor. Şimdiye kadar vermediğime üzüldüm çok susamış sanki ben hiç vermemiştim deIı ııhh
Denemeye devam hergün yazayım belki bir gün tutar
Aventin penguenli +6 bardağı. Ama benim yardımınla çok az içiyor. Ağzına akıtıp çekiyorum. Başka türlü içemiyor. Maşallah içsin ne güzelUcu silikonlu olanlardan mı denediniz? Ben de kızımın elinden alamıyorum . Çok içiyor. Şimdiye kadar vermediğime üzüldüm çok susamış sanki ben hiç vermemiştim de
Canım blw’nin nesi zor ben de anlamış değilimKızlar ilkbahar tadım listesini uyguluyorum . Kuru soğan yok listede. Siz nasıl verdiniz. Facebook grubunda arattım bir tek zeytinyağı ile soteleyip verebilirsiniz yazıyor . Siz nasıl verdiniz
Ben karışık giden biri olarak blw çok çok daha kolay diyebilirim gönül rahatlığıyla. Çocuğa yemeği ver ve izle. Bunun nesi zor anlamıyorum.Blw ile ilgili heryerde zor zahmetli cesaret işi diye yazılanları okuyorum . 3 günlük blw deneyimimdezor olan ne anlamadım ? Sizce ne kızlar
Yaprak yaprak ayırıp zarlarını temizledim, o şekilde buharda pişirdim. Ben de listede görmedim. Bir arkadaş söyledi ben yaptım diye ben de onu verdim. Kuru soğanın mevsimi oluyor mu onu da bilmiyorumKızlar ilkbahar tadım listesini uyguluyorum . Kuru soğan yok listede. Siz nasıl verdiniz. Facebook grubunda arattım bir tek zeytinyağı ile soteleyip verebilirsiniz yazıyor . Siz nasıl verdiniz
Blw ile ilgili heryerde zor zahmetli cesaret işi diye yazılanları okuyorum . 3 günlük blw deneyimimdezor olan ne anlamadım ? Sizce ne kızlar
Iı ııhh
Denemeye devam hergün yazayım belki bir gün tutar