Bebek Beslenmesi blw yöntemiyle ek gıdaya geçiş

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
İlk gün için çok güzel. Yesin kuzucuk afiyet olsun

purpleworld evet canim tost makinasinda daha iyi oldu haslayinca vicik vicik oluyo bi de cok sıkı tutuyolar canini cikariyolar yiyeceklerin

Kizlar yumurta sarisi tadimi nasil yapiliyor? Ben kuru erik ve gun kurusunu atlicam sanirim korkuyorum cunku.
Ben beyazıyla sarıyı ayırdım güzelce. Bunun için şu netteki meşhur pet şişe yöntemini kullanıyorum gerçekten çok başarılı. Sıfır beyaz kalıyor içinde. Sonra çelik tavanın dibini peçete ile yağlıyorum. Zeytinyağı sadece yapışmasını önleyecek kadar. Yağlı peçeteyi sürüyorum. Sonra iyice ısıtıyorum cos yumurtayı bırakıyorum çok az yayıyorum ince olursa sert oluyor. Tek tarafı pişince çevirip şerit şeklinde kesiyorum. Çok kolay yedi bu şekilde. Altı üstü bir yumurta tarifi ne anlatmışım ben de

Granit tavada yapsak? Yağsız?

Bana da blw yapan bi arkadaşım neler yaptığını anlatırken arada lafı geçmişti de o geldi aklıma. Yağ olsa ne olcak zaten daha lezzetli olur da granite yapışmıyor ya ondan sordum. Ama tabi ne kadar sağlıklı granit cidden. En sağlıklısı çelik ya.

Evet çelik. Döküm de aldım ama kullanması zormuş onu. Yıkaması saklaması bakımı zor :/

Agzimin suyu akti sagol canim simdi yapicam ama celige yapismaz mi ben hep granit kullaniyordum :/ insallah becerebilirim haslamayi becermem zaman almisti zira

Agzimin suyu akti sagol canim simdi yapicam ama celige yapismaz mi ben hep granit kullaniyordum :/ insallah becerebilirim haslamayi becermem zaman almisti zira
Canım o şekilde yağlı olunca yapışmadı bende pek. Çok az yapışan kısımları oldu ama spatulayla çevirirken çıktı kolayca. Yaptın mı? Merak ediyorum sevecek mi alp

Kendimize bir şey yapacağım zaman yağı koymadan çeliği iyice ısıtıyorum o zaman yapışmıyor yağ da varsa ama granit tabi en güzeli yapışmama konusunda ve bence çelik kadar da güvenilir.

Hanımlar bebeğim 1 yaşında. Bu zamana kadar kaşık ve blw karışık uyguladım. Köfte, yumurta, erişte vs eliyle yiyor. Fakat şu ciğer olayını ne yapacağım çözemedim. Ciğeri hafif ezerek veriyorum malum sert oluyor çoğu zaman. Minik dilimler halinde önüne koymak istiyorum ama çiğneme olayını abartacak. Çünkü genelde sakız gibi 10 dakika çiğner ve yeni lokmayı almaz nispeten sert şeylerde. Ciğer konusunda pişirme tekniği olarak Bir öneriniz var mı?

Canım o şekilde yağlı olunca yapışmadı bende pek. Çok az yapışan kısımları oldu ama spatulayla çevirirken çıktı kolayca. Yaptın mı? Merak ediyorum sevecek mi alp
Yaptim canim granitte yaptim ama cok sert oldu dedigin gibi yine de agzinda sakiz gibi cignedi yedi 4 te 3unu falan bitirdi digerlerini yerden topladim 2 3 kere ogurerek cikardi sadece bence sevdi

Ek gıdaya geçişte bebekleriniz huysuzluk yaptı mı güzel anneler? Yaptıysa alerjik belirti miydi yoksa bağırsakların yeni bir şeye doğal tepkisi miydi söyleyebilir misiniz?

Yaptim canim granitte yaptim ama cok sert oldu dedigin gibi yine de agzinda sakiz gibi cignedi yedi 4 te 3unu falan bitirdi digerlerini yerden topladim 2 3 kere ogurerek cikardi sadece bence sevdi
Çok inceyse sert oluyor çok yaydırmadım ben daha yumuşak oldu. Demekki yumuşak olsa daha da yerdi benimki versem 3 yumurta sarısını hüpletir valla
Bugün yine fırında yaptım patatesi kefirle beraber götürdü :) artık bir öğünü atlayıyor ek gıda ile.
Mutella bizimki bugün bir patates çıkardı ki öğürerek dedim annecim ben yutamam onu zaten tek parça tadına vardıysa önemli olan o yarın öbür gün hüpletir. Zaten o parçaların bir kısmı gitmiştir bence bezi takipte kal

Dün ve bugünki bezinde küçük turuncu parçacıkları gördüm :) ilk gün midesine göndermeyi başardığı için çok mutlu oldum :) tost makinesini ben de deneyim bakalım nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…