- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
-
- Konu Sahibi baldan_madam
Benim bile canım çekti güzel olur bence
Benim de canım çekti valla
biz de balkabagi ile basladik bugun. once yarisina kadar agzina sokarak 1-2 dk kadar emdi. hatta isirip koparacak diye odum patladi koca parcayisevdi diye dusundum cok mutlu gorunuyordu emerken. sonra pek agzina goturmeye tenezzul etmedi eliyle oynadi. sanirim minik de olsa hic parca yutmadi. ogleden sonra tekrar verecektim ama misafir geldigi icin kaldi mecburen. bakalim yarin nasil gececek.
Ben beyazıyla sarıyı ayırdım güzelce. Bunun için şu netteki meşhur pet şişe yöntemini kullanıyorum gerçekten çok başarılı. Sıfır beyaz kalıyor içinde. Sonra çelik tavanın dibini peçete ile yağlıyorum. Zeytinyağı sadece yapışmasını önleyecek kadar. Yağlı peçeteyi sürüyorum. Sonra iyice ısıtıyorum cos yumurtayı bırakıyorum çok az yayıyorum ince olursa sert oluyor. Tek tarafı pişince çevirip şerit şeklinde kesiyorum. Çok kolay yedi bu şekilde. Altı üstü bir yumurta tarifi ne anlatmışım ben deKizlar yumurta sarisi tadimi nasil yapiliyor? Ben kuru erik ve gun kurusunu atlicam sanirim korkuyorum cunku.
Granit tavada yapsak? Yağsız?Ben beyazıyla sarıyı ayırdım güzelce. Bunun için şu netteki meşhur pet şişe yöntemini kullanıyorum gerçekten çok başarılı. Sıfır beyaz kalıyor içinde. Sonra çelik tavanın dibini peçete ile yağlıyorum. Zeytinyağı sadece yapışmasını önleyecek kadar. Yağlı peçeteyi sürüyorum. Sonra iyice ısıtıyorum cos yumurtayı bırakıyorum çok az yayıyorum ince olursa sert oluyor. Tek tarafı pişince çevirip şerit şeklinde kesiyorum. Çok kolay yedi bu şekilde. Altı üstü bir yumurta tarifi ne anlatmışım ben de
Valla ben de bilmiyorum en sağlıklısı döküm ve çelik dediler ben de döküm aldım ama daha cesaret edip yapamadım ondaGranit tavada yapsak? Yağsız?
Bana da blw yapan bi arkadaşım neler yaptığını anlatırken arada lafı geçmişti de o geldi aklıma. Yağ olsa ne olcak zaten daha lezzetli olur da granite yapışmıyor ya ondan sordum. Ama tabi ne kadar sağlıklı granit cidden. En sağlıklısı çelik ya.Valla ben de bilmiyorum en sağlıklısı döküm ve çelik dediler ben de döküm aldım ama daha cesaret edip yapamadım ondagraniti hiç bilmiyorum. Ama zaten peçeteye bir damla damlatıp onunla tavayı siliyorum yağsız gibi birşey oluyor.
Evet çelik. Döküm de aldım ama kullanması zormuş onu. Yıkaması saklaması bakımı zor :/Bana da blw yapan bi arkadaşım neler yaptığını anlatırken arada lafı geçmişti de o geldi aklıma. Yağ olsa ne olcak zaten daha lezzetli olur da granite yapışmıyor ya ondan sordum. Ama tabi ne kadar sağlıklı granit cidden. En sağlıklısı çelik ya.
Agzimin suyu aktiBen beyazıyla sarıyı ayırdım güzelce. Bunun için şu netteki meşhur pet şişe yöntemini kullanıyorum gerçekten çok başarılı. Sıfır beyaz kalıyor içinde. Sonra çelik tavanın dibini peçete ile yağlıyorum. Zeytinyağı sadece yapışmasını önleyecek kadar. Yağlı peçeteyi sürüyorum. Sonra iyice ısıtıyorum cos yumurtayı bırakıyorum çok az yayıyorum ince olursa sert oluyor. Tek tarafı pişince çevirip şerit şeklinde kesiyorum. Çok kolay yedi bu şekilde. Altı üstü bir yumurta tarifi ne anlatmışım ben de
Canım o şekilde yağlı olunca yapışmadı bende pek. Çok az yapışan kısımları oldu ama spatulayla çevirirken çıktı kolayca. Yaptın mı? Merak ediyorum sevecek mi alpAgzimin suyu aktisagol canim simdi yapicam ama celige yapismaz mi ben hep granit kullaniyordum :/ insallah becerebilirim haslamayi becermem zaman almisti zira
Kendimize bir şey yapacağım zaman yağı koymadan çeliği iyice ısıtıyorum o zaman yapışmıyor yağ da varsa ama granit tabi en güzeli yapışmama konusunda ve bence çelik kadar da güvenilir.Agzimin suyu aktisagol canim simdi yapicam ama celige yapismaz mi ben hep granit kullaniyordum :/ insallah becerebilirim haslamayi becermem zaman almisti zira
O zaman granit de alalımKendimize bir şey yapacağım zaman yağı koymadan çeliği iyice ısıtıyorum o zaman yapışmıyor yağ da varsa ama granit tabi en güzeli yapışmama konusunda ve bence çelik kadar da güvenilir.
Yaptim canim granitte yaptim ama cok sert oldu dedigin gibiCanım o şekilde yağlı olunca yapışmadı bende pek. Çok az yapışan kısımları oldu ama spatulayla çevirirken çıktı kolayca. Yaptın mı? Merak ediyorum sevecek mi alp
Çok inceyse sert oluyor çok yaydırmadım ben daha yumuşak oldu. Demekki yumuşak olsa daha da yerdiYaptim canim granitte yaptim ama cok sert oldu dedigin gibiyine de agzinda sakiz gibi cignedi yedi 4 te 3unu falan bitirdi digerlerini yerden topladim 2 3 kere ogurerek cikardi sadece bence sevdi
Dün ve bugünki bezinde küçük turuncu parçacıkları gördüm :) ilk gün midesine göndermeyi başardığı için çok mutlu oldum :) tost makinesini ben de deneyim bakalım nasıl olcak