- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.351
-
- Konu Sahibi baldan_madam
Yalnızken panik oluyorum ben . Artk eşimi bekliycem akşam yemeklerinde tattırırızRica ederim canım.
Kefiri yapması yoğurttan kolay diyorlar. Sadece bakımı biraz disiplin istiyormuş.
Afiyet olsun bu arada armutlar içinKorkma artık öğreniyorlar. Hergün biraz daha kolay yiyorlar böyle böyle öğrenecekler
İyi şanslar ve iyi eğlencelerselam sevgili anneler, yarin biz de tadimlara basliyoruz. sans dileyin
Hadi bakalım bekliyoruz haberleriBugün biz de ilk tadımımızı yapacağız tedirginlik ve heyecan bir arada. Balkabaklarının soğumasını bekliyoruz. Bize de şans dileyin :)
Aa sizin de mi bugün? Bugün topikte heyecan doruktaBugün ek gıda günü, başlıyoruz bakalım kızım öğlen uykusundan uyanınca. Heyecan dorukta
Patatesi hiiiç sevmedi. Halbuki en çok ondan umutluydum. Soğan ve pırasaya bayıldı. Yumurta sarısını da sulandırıp verdim kaşıkla. Yoğurt da sevdi. Onu da taze mayalıyorum. Minnakların bile bir damak zevki mi vardır nedir, herşeye Farklı bir tepki ve heves sunuyorlar. Bugün de yumurtaya devam.Kızlar günaydınBizim yumurta da bitti. Patates yapmamıştık. Bugün patates tadımı yapayım diyorum. Patates tostu yapsam öyle sunsam nasıl olur ki sizce? Hem kahvaltı gibi olur hem de rahat yer diye düşündüm
Ya bizimkinde hala gaz geceleri sorun yaratabiliyor. O yüzden brokoli korkutucu geliyor. Sanırım meyvelerden sonra deneyeceğim.Yumurtayı onuncu sırada falan verdim. Brokoli bizde de gaz yaptı. Ben çiçek kısımlarını kestim haşladıktan sonra öyle verdim. Daha kolay yedi. Kefir deneyebilirsin avokado deneyebilirsin. Yumurtayı biraz daha bekle bence de.
Tost konusu biraz karışıkPatatesi hiiiç sevmedi. Halbuki en çok ondan umutluydum. Soğan ve pırasaya bayıldı. Yumurta sarısını da sulandırıp verdim kaşıkla. Yoğurt da sevdi. Onu da taze mayalıyorum. Minnakların bile bir damak zevki mi vardır nedir, herşeye Farklı bir tepki ve heves sunuyorlar. Bugün de yumurtaya devam.
Patatesi tostta nasıl yapacaksın bilemedim ama haşlayınca kıvamını tutturmak önemli, yoksa fena halde dağılıyor. Tost konusu başarılı olursa deneyimlerini paylaş lütfen :)
Büyük gün geldi neyle başlıyorsunzBugün ek gıda günü, başlıyoruz bakalım kızım öğlen uykusundan uyanınca. Heyecan dorukta
Balkabaklarını önüne koydum ama önlüğünü yemekle meşgul olduğu için eline vermem gerektiHadi bakalım bekliyoruz haberleri
Yeyip yemediğinie bezinde balkabağı görünce emin oluyorsunBalkabaklarını önüne koydum ama önlüğünü yemekle meşgul olduğu için eline vermem gerektisonra ağzına götürdü ısırdı bir iki kez öğürdü ben tabi ufak çaplı kalp krizi geçircektim sonra tükürdü. Isırmayı ve kemirmeyi çözdü ama sanırım yutmadı hep ısırıp tükürdü. Yiyip yemediğinden nasıl emin olcam bilmiyorum :) . Bir de dışı kaygan tutması zor oluyor ve elinde kırıldı sürekli kabaklar
Peçeteyle kurulamak iyi fikirmiş ya hiç aklıma gelmemişti teşekkürler :) inşallah bezinde görürüm şimdi de balkabağı arıycaz demek kakadaYeyip yemediğinie bezinde balkabağı görünce emin oluyorsunben elinden kaydıkça dışını peçeteyle kurulayıp tekrar verdim daha iyi tuttu.
Umutlandım valla muti belki ben de görürüm o balkabaklarınıHavuç tatmaya başladı benim kuzum, bayıldı
Her gün ilerlediğini görmek çok güzel
Dün de bezinde kabakları gördüm emin oldum yediğinden
Görürsün tabiki Pörpılcığım, bugün değilse yarın, yavaş yavaş alışacaklar ben umutluyum. Bugün kesin havuçları görürüm ama bence baya yuttu çünküPeçeteyle kurulamak iyi fikirmiş ya hiç aklıma gelmemişti teşekkürler :) inşallah bezinde görürüm şimdi de balkabağı arıycaz demek kakada
Umutlandım valla muti belki ben de görürüm o balkabaklarını
Ben ilk gün hassas mutfak tartısıyla tartıp öncesi sonrası yapmıştımGörürsün tabiki Pörpılcığım, bugün değilse yarın, yavaş yavaş alışacaklar ben umutluyum. Bugün kesin havuçları görürüm ama bence baya yuttu çünkü