- 26 Aralık 2012
- 8.815
- 8.147
- Konu Sahibi baldan_madam
Hahahaha ay çok tatlısınBen ilk gün hassas mutfak tartısıyla tartıp öncesi sonrası yapmıştım emin olmak için artık yapmıyorum böyle şeyler
Aklıma gelse ben de yapardım kesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaha ay çok tatlısınBen ilk gün hassas mutfak tartısıyla tartıp öncesi sonrası yapmıştım emin olmak için artık yapmıyorum böyle şeyler
Kakasında göreceğimi bilmiyordum tabiHahahaha ay çok tatlısın
Aklıma gelse ben de yapardım kesin
Gördün mü kakada peki?Kakasında göreceğimi bilmiyordum tabi
Hahaha aklıma gelmişti iyiki tartım yokBen ilk gün hassas mutfak tartısıyla tartıp öncesi sonrası yapmıştım emin olmak için artık yapmıyorum böyle şeyler
Evet ilk gün kırmızı görünce bi korktum baktım havuçGördün mü kakada peki?
Veririz tabi ya, kendi kendilerine yerler yemeklerini misler gibi biz de keyfini sürerizKuru erik ve günkurusuna bayıldı kızım
Salı günü yoğurtla giriş yapacağız hayvansal gıdalara bakalım
Bugün BLW de 27. Gün olmuş zaman gerçekten çok çabuk geçiyor.
Bu topikte BLW mezuniyetlerimizi de kutladığımız günleri görelim inş
Balkabağıyla başladıkBüyük gün geldi neyle başlıyorsunz
Nasıldı? Güzel güzel yedi mi? Yoksa bizimki gibi nefret mi ettiVeririz tabi ya, kendi kendilerine yerler yemeklerini misler gibi biz de keyfini süreriz
Alıştı mı yemek yemeye? Karnını doyurur mu artık?
Balkabağıyla başladık
Yaa insan mutlu oluyor değil mi kakada havuç gçrünce Allahım ya büyüyünce anlatırım artık kakanda havuç aradım diyeEvet ilk gün kırmızı görünce bi korktum baktım havuç
E tabi yediğine başardığına inanıyorsun ne güzelYaa insan mutlu oluyor değil mi kakada havuç gçrünce Allahım ya büyüyünce anlatırım artık kakanda havuç aradım diye
Ben ilk gün hassas mutfak tartısıyla tartıp öncesi sonrası yapmıştım emin olmak için artık yapmıyorum böyle şeyler
İlk 45 gün tadım günleri ya hani gerçekten sadece tadım yapıyor bebeler çünkü önlerindekini yiyecek olup karın doyurduğunu zamanla anlayacaklar. Yaşadıkça anlarsın kuzum ne demek istediğimiVeririz tabi ya, kendi kendilerine yerler yemeklerini misler gibi biz de keyfini süreriz
Alıştı mı yemek yemeye? Karnını doyurur mu artık?
Balkabağıyla başladık
Canım bezi meselesini söylemişler zaten ben tutması konusunda tost makinesi önerebilirim. Ben pek haşlama yapmıyorum artık. Tost makinesinde olumca daha kuru oluyor daha rahat tutuyor. Yanlış hatırlamıyorsam @Cedric_CT denemişti bal kabağını tost makinesinde.Balkabaklarını önüne koydum ama önlüğünü yemekle meşgul olduğu için eline vermem gerekti sonra ağzına götürdü ısırdı bir iki kez öğürdü ben tabi ufak çaplı kalp krizi geçircektim sonra tükürdü. Isırmayı ve kemirmeyi çözdü ama sanırım yutmadı hep ısırıp tükürdü. Yiyip yemediğinden nasıl emin olcam bilmiyorum :) . Bir de dışı kaygan tutması zor oluyor ve elinde kırıldı sürekli kabaklar
Benim bile canım çekti güzel olur benceKızlar patatesin 2.günü fırında denedim. Çok daha iyi oldu. Burda anlattığınız gibi elma dilim doğradım çok çok az zeytinyağı sürdüm fırına attum kenarlarındaki sert yerleri ayırıp verdim. Arada da kefir verdim daha rahat yedi.
Yarın için de rendeleyip az zeytinyağında çevirsem üzerine bir yumurta sarısı kırsam nasıl olur sizce?
Kızlar patatesin 2.günü fırında denedim. Çok daha iyi oldu. Burda anlattığınız gibi elma dilim doğradım çok çok az zeytinyağı sürdüm fırına attum kenarlarındaki sert yerleri ayırıp verdim. Arada da kefir verdim daha rahat yedi.
Yarın için de rendeleyip az zeytinyağında çevirsem üzerine bir yumurta sarısı kırsam nasıl olur sizce?
Benim bile canım çekti güzel olur bence
Sabah kahvaltıya yaparız biz deBenim de canım çekti valla
Zaten onların tarifleri bizimkilerden güzel tuz yağ ekleyip aynı şeyleri yemeyi düşünüyorum öğünlere geçinceSabah kahvaltıya yaparız biz de
Ben de tadımlar sırasında o ne yerse tuzlayıp ben de yemeyi düşünüyorum. Hatta eşimin isteğine göre biz de akşam sebze yiyelim haşlanmış. Bakalım yapabilecek miyizZaten onların tarifleri bizimkilerden güzel tuz yağ ekleyip aynı şeyleri yemeyi düşünüyorum öğünlere geçince