Bebek Beslenmesi blw yöntemiyle ek gıdaya geçiş

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Teşekkür ederim canım.
Gerçekten hiç sevmedi ve sonrasında çok emmek istedi. E haliyle de kustu. Buna alerji belirtisi diyebilir miyiz?
Emzirdikten 40-50 dk sonra ek gıda sunmak gerekiyormuş. Blw Türkiye sitesinde okumuştum sanırım. Doktorum alerjen demek için ciltte belirgin kızarma, şişkinlik, ishal kusma gibi ani değişiklikler falan demişti. Sunmaya devam et bakalım zaten tercih bebişlerin olduğu için ona neyin iyi gelip gelmediğini kendisi daha iyi bilir

Patates tadımı yapan oldu mu? Kararsız kaldım ben ne yapsam diye.
6.ay aşısı felaket vurdu bizi. Ateş yapmadı ama 21 22 gibi uyuyan oğlum ağlamaktan gece 4te uyudu
Acaba aşı huzursuzluğu geçene kadar ara mı versem diyorum. Yoğurt elma havuç bal kabağı denedik.

Emzirdikten 1 saat kadar sonra sundum ben de. Uykudan uyanınca. Kızarıklığı da takip ediyorum şu an bir sorun yok gibi. Teşekkür ederim

Benim kızım da çok huzursuz olmuştu 2 gün ara vermiştim o zmn ( daha doğrusu o ara verdi dokunmadı bile yiyeceğe

Arkadaşlar konumuz blw. Hepimiz bebeklerimiz için faydalı paylaşımlarda bulunmak birşeyler öğrenmek öğretmek için burdayız. Başka bir amacınız ya da meseleniz varsa lütfen yerinde ya da özelden çözünüz. Zira kimsenin vaktinden çalmaya kimseyi germeye hakkı yok kimsenin lütfen biraz duyarlı olalım.

+10000000

Çok yerinde ve haklı bir uyarı olmuş, bebeklerinize sağlıklar dilerim

Biz yaptik tost makinasinda yapip verdim pek sevmedi 1 2 dilim yedi her ogunde. Kabiz yapti o kadar az yemesine ragmen :) alerji olmadi ama.

Merhaba arkadaşlar beklenen doğum tarihinin üzerine 180 gün sayarak mı başladınız ya da başlamayı planlıyorsunuz? 22 gün erken doğdu kızım ayın 14 şubatın üzerine 22 gün eklemem lazım. Gözlemlerime göre hazır gibi. 22 günü beklemesem mi ? Siz ne düşünüyorsunuz?

Biz her yemekte tikaniyoruz zaten alistim artik 5 e kadar sayip sonra ters cevirip sirtina vuruyorum :/ hele elmalari hep butun butun yuttu koca dilimleri.
Canım sen bir de ona kadar saymayı dene panikle hızlı sayıyır olmayasın şaka bir yana senin müdahalene alışmasın bence sürekli. Biraz fırsat versen çıkarmaya alışsa mı sanki?

Canım sen bir de ona kadar saymayı dene panikle hızlı sayıyır olmayasın şaka bir yana senin müdahalene alışmasın bence sürekli. Biraz fırsat versen çıkarmaya alışsa mı sanki?
Hahaha evet olabilir 1 snde 5 e kadar sayiyorum sanirim
Elmada boyle oldu aslinda ya balkabagi, havuc ve brokolide iyiydik, patates ve elmada cok tikandi :/ elmalari butun yuttugundan oldu sanirim yumusak olunca elinden hoop agzina kaydi.
Yarin armuta gecicez bakalim mudahale etmemeye calisicam insallah yiyebilir :))

Çınarın olduğu hali biliyorsun onda bile kendi çıkardı. Ona göre düşün müdahale etmeden önce. elmada bizimki de zorlandı çok yumuşattım marmelat oldu az yumuşattım boğazında kaldı. Üçüncü gün vermedim armut güzel geçer inşallah

Kizlar merhaba;
Aksam balikciya gittik, plansiz oldu. Baktim mezeler arasinda brokoli var. Tuzsuz haşlanmiş. Biz baligimizi yerken asya da mama sandalyesinde brokolisini yedi. Ve iste o an.
" I love blw" pankarti açasım geldi))
Ayy çokk tatlııı benim de en büyük hayalim kahvaltı şuan :) biraz omletler falan çoğalsın peynirimizi alıp kahvaltıya gidicez ailecek
Nasıl çevreden gelen tepkiler çok ilgi çekmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…