- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- Konu Sahibi baldan_madam
Zaten benim küçümen gaz ve toz bulutu nohut mahvedebilir ama maya olarak belki etkilemez. Ben bunu soracağım mutlaka yazarım buraya da.Gretchen Grundler nohut +9 ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten benim küçümen gaz ve toz bulutu nohut mahvedebilir ama maya olarak belki etkilemez. Ben bunu soracağım mutlaka yazarım buraya da.Gretchen Grundler nohut +9 ay
Sabah akşam 2 tadım yapıp birinde buharda birinde tost verip deneyebilirsin ben öyle yapmıştım:)Direk tost makinesi ile mi yumuşatsaydım acaba ya? İki parçayı koymadım buhara, onları da tost yapsam mı? Ne kadar yiyecek ki? Kafamda deli sorular
Off nasıl çıkardı peki sonra ? Çok korkunç
Çok sevinirim ben de merak ettimZaten benim küçümen gaz ve toz bulutu nohut mahvedebilir ama maya olarak belki etkilemez. Ben bunu soracağım mutlaka yazarım buraya da.
Bak bu klasik tavır işte,, bir noktaya dikkat çekeyim de herkes birden irrite olsun projesi... algı operasyonu diyorlar şimdilerde :) “koca burun” derken fiziksel birşey kastetmediğimi gayet iyi biliyorsun halbuki; zira hiçbirinizin burnunu görmüşlüğüm yok :))))) ayrıca biz sürekli konuşuyoruz, buluşup kahve içiyoruz vs; elbette burada da birbirimizin takip ettiği başlıklara bakmamız çok doğal. Doğal olmayansa ben hiçbir şey yazmadığım halde durup dururken etiketleyip “resmen çağırarak” tartışma başlatma çabanız.. sonra da “aaaa bu da tartışmaya gelmiş” mesajını insanların gözüne sokmaya çalışmak.. ama o mesaj çok suni işte, çünkü bir iki sayfa okuyan herkes hiçbir yorum yapmadığım halde beni oturduğum yerde kışkırttığını görecektir..Bireysel hareket eden insanlar olmadığınızı anlaşıp atılım yaptığınızı bildiğim için biri gelince diğerlerinin de hemen geldiğini biliyorum, adına tecrübe diyebiliriz maalesef. Yine öyle olmuş, bundan sonra gelebilecekleri de yazarım istersen. Koca burnunu sokma sözünden bahsediyorum lüzumsuz yere kabalaşmandan. Bu başlıkta da bu konuda son sözüm, galiba tuvalet eğitimi için bir başlık açarsak zamanı gelince orada da tekrarlayacağım aynı şeyleri o izlenimi aldım, sadece kininizi buraya dökmeyin. Sorunuzu sorun cevabı verin, laf sokmayın.
Ve bunu üstüme alınmadım, artık her yerde aynı konunun arkadaşımı ve başlıklarda birlikte takıldığımız için beni de takip etmesinden sıkıldım. Gerginlik sevmiyorum bilirsin, gerginliğin takip etmesinden sıkıldım. Neyse bu konuda yine son mesajım, umarım senin de öyledir.
Tabi ki sen bilirsin en iyisini ama deneyerek gidiyoruz 1 parmakla başlayabilirsin istersen. Ben de ne vereceğimi bilmiyorum. Anne sütünden yoğurt yapacağım 9. Aydan sonra da keçi yoğurduyla falan denerim belki inşallah ona alerjisi yoktur. Benim yediğim yumurta etkilemiyor ama acaba o yerse ne olur, en büyük korkum şok benim o yüzden aklım çıkıyor
Sabah dokunmadı diyelim akşama kadar belli olur mu alerji yapıp yapmadığı? Akşam 7'den sonra kendisiyle pek görüşemiyoruz da görüşsek de karanlıkta buluşuyoruz o yüzden emin olamadım. Gerçi bal kabağı ne kadar alerji yapabilir ki?Sabah akşam 2 tadım yapıp birinde buharda birinde tost verip deneyebilirsin ben öyle yapmıştım:)
Yazarım tabi. Ama önce kızımın sakinleşip uyuması lazım, sonra araştırırım cevap bulunca da sana yazarımÇok sevinirim ben de merak ettim
O iş belli olmaz işte, bazen hemen çıkar alerji bazen 3 günde, bazen ciltte bazen kakada. Yani aslında sabah da versen 2 öğün de yapsan belirtiler akşam çıkabilir öyle bir ihtimal var.Sabah dokunmadı diyelim akşama kadar belli olur mu alerji yapıp yapmadığı? Akşam 7'den sonra kendisiyle pek görüşemiyoruz da görüşsek de karanlıkta buluşuyoruz o yüzden emin olamadım. Gerçi bal kabağı ne kadar alerji yapabilir ki?
Canım ben balkabağı alerjen diye biliyorum ama rmin değilim. Bir de gerçekten belli olmuyor. Havuç 3. Gün akşam alerji yaptı bizde.Sabah dokunmadı diyelim akşama kadar belli olur mu alerji yapıp yapmadığı? Akşam 7'den sonra kendisiyle pek görüşemiyoruz da görüşsek de karanlıkta buluşuyoruz o yüzden emin olamadım. Gerçi bal kabağı ne kadar alerji yapabilir ki?
O zaman bana bu gece uyku yokYazarım tabi. Ama önce kızımın sakinleşip uyuması lazım, sonra araştırırım cevap bulunca da sana yazarım
O iş belli olmaz işte, bazen hemen çıkar alerji bazen 3 günde, bazen ciltte bazen kakada. Yani aslında sabah da versen 2 öğün de yapsan belirtiler akşam çıkabilir öyle bir ihtimal var.
Hadi yaa. İnşallah olmaz yaa o zaman. Ben çok alerjik bünyeliyim inşallah kızım değildir.Canım ben balkabağı alerjen diye biliyorum ama rmin değilim. Bir de gerçekten belli olmuyor. Havuç 3. Gün akşam alerji yaptı bizde.
O zaman sen riske atma en azından tadımların ilk günlerinde erken saatlerde vermeye çalış. Zaten çok ağır bir alerjisi olursa hemen tepki verir bence. Benim bahsettiğim ciltte kızarıklı huzursuzluk falanHadi yaa. İnşallah olmaz yaa o zaman. Ben çok alerjik bünyeliyim inşallah kızım değildir.
Sessiz kalacağım dedim ama buna susamadım. Aysheduru sen ne zaman ellerini kirlettin ki? Son seferde yazacağım açıklayacağım kanıt vs yazdın özelden ama forumda bir şey mi yazdın? Arkadaşlarını öne sürdün onlar ban yedi sen forumda hanım hanımcık oturdun, burada da aynısını yaptın sadece alakasız bir şekilde gülücük attın daha önce hiç yazmadığın forumda arkadaşının ‘the woman’ (adı bu olsun madem artık isim vermek istemiyorsunuz ama dilinizden de düşmüyor demek ki bayağı önemli biri sizin için o yüzden ideal isim) ‘a attığı laf soktuğu bir entry’ye. O yüzden ‘masumum ben ihihi bunlar kötü’ havalarını herkes yer ama ben yemem. Bu sondu, bunu yazma nedenim de diğer başlıkta beni bilen biliyor bahsettiğin gibi biri olmadığım 1 yıldır belli ama buradaki insanların aklında şahsımla ilgili fikrin senin gibi birinin mesajıyla oluşmasına müsade edemezdim. Bu sondu artık kışkırtmalarına ve masum ayağına kanıp kesinlikle yazmayacağım.Bak bu klasik tavır işte,, bir noktaya dikkat çekeyim de herkes birden irrite olsun projesi... algı operasyonu diyorlar şimdilerde :) “koca burun” derken fiziksel birşey kastetmediğimi gayet iyi biliyorsun halbuki; zira hiçbirinizin burnunu görmüşlüğüm yok :))))) ayrıca biz sürekli konuşuyoruz, buluşup kahve içiyoruz vs; elbette burada da birbirimizin takip ettiği başlıklara bakmamız çok doğal. Doğal olmayansa ben hiçbir şey yazmadığım halde durup dururken etiketleyip “resmen çağırarak” tartışma başlatma çabanız.. sonra da “aaaa bu da tartışmaya gelmiş” mesajını insanların gözüne sokmaya çalışmak.. ama o mesaj çok suni işte, çünkü bir iki sayfa okuyan herkes hiçbir yorum yapmadığım halde beni oturduğum yerde kışkırttığını görecektir..
Arada uyurken yüzüne ışık tut kontrol içinO zaman bana bu gece uyku yok
Anlatma çok heyecanlanıyorum ya hemen başlamak istiyorumHahahaha ayy hiç sevmedi bal kabağını ya çok komikti
Ben mi yazmadım forumda? Bangır bangır yazdım, özelden de yazdım sana evet; bu pisliği yapan hesabını kapayıp gitsin ben de konuyu uzatmayacağım yazdım. Kendisi de hemen kapadı gitti zaten. Kaç kere yasaklandığımı da herkes biliyo zaten :) ayrıca bu da “hadi birbirlerine düşsünler” politikası ama bunu da yemez kimse. Gülücük atmak da mı suç oldu arkadaş? Başkası halay çekince gıkın çıkmıyodu ama?? Ayrıca sana kim ne dedi? Arkadaşım arkadaşım diyosun, arkadaşın her kimse bırak o konuşsun. Ama konuşamaz, çünkü ona da kimsenin birşey dediği yok.. kendi hüsnü kuruntunuz.. yorma artık insanları bu adalet savunuculuğu misyonunu uzatmak için lütfen..Sessiz kalacağım dedim ama buna susamadım. Aysheduru sen ne zaman ellerini kirlettin ki? Son seferde yazacağım açıklayacağım kanıt vs yazdın özelden ama forumda bir şey mi yazdın? Arkadaşlarını öne sürdün onlar ban yedi sen forumda hanım hanımcık oturdun, burada da aynısını yaptın sadece alakasız bir şekilde gülücük attın daha önce hiç yazmadığın forumda arkadaşının ‘the woman’ (adı bu olsun madem artık isim vermek istemiyorsunuz ama dilinizden de düşmüyor demek ki bayağı önemli biri sizin için o yüzden ideal isim) ‘a attığı laf soktuğu bir entry’ye. O yüzden ‘masumum ben ihihi bunlar kötü’ havalarını herkes yer ama ben yemem. Bu sondu, bunu yazma nedenim de diğer başlıkta beni bilen biliyor bahsettiğin gibi biri olmadığım 1 yıldır belli ama buradaki insanların aklında şahsımla ilgili fikrin senin gibi birinin mesajıyla oluşmasına müsade edemezdim. Bu sondu artık kışkırtmalarına ve masum ayağına kanıp kesinlikle yazmayacağım.
Takip ettigimiz sakyüz olmasin sakın.... insanlar cok da kendilerine pay cikarmasa ne de tatli olacak bu yazışmalar... zira cok guzel bir ozelligi var bu kk nin takip et izlemeye al yada göz ardi et gibi...İnşallah alerjik değildir ya çok zor alerjik bebek, ben de düşünüp duruyorum nasıl yapacağım diye
Sever bence bal kabağını ya. Nasılsa 6 ayı doldu diye elma yalattım dün bayıldı, darısı sebzelerin başına
Elaleme laf söylemeden önce kendi ağzının ayarına sahip çık, ne kadar çirkin söylemler bunlar. Burada ek gıda konuşmak istiyoruz sürekli laf sokmalı, iğnelemeli yazılar okumaktan herkes gibi ben de yoruldum. Daha fazla uzatmayın hele buraya hiç taşımayın her yazılana muhalefet olup. Size cevap vermediği için stalker gibi takip ediyorsunuz kadını, yeter ya! 2 tane melek gibi çocuğun var, onlara harcayacağın vakti ne diye sevmediğin insanlara harcıyorsun. Boşver. Herkes Allah’ından bulsun de geç, biz öyle yapıyoruz genel olarak.
Dokunmadığı zaman ağzının kenarına bile sürsen yeter alerjen testi için. Her bünye farklı olduğu için yapar mı yapar kabak da bilemeyizSabah dokunmadı diyelim akşama kadar belli olur mu alerji yapıp yapmadığı? Akşam 7'den sonra kendisiyle pek görüşemiyoruz da görüşsek de karanlıkta buluşuyoruz o yüzden emin olamadım. Gerçi bal kabağı ne kadar alerji yapabilir ki?
Teşekkür ederim canım.Dokunmadığı zaman ağzının kenarına bile sürsen yeter alerjen testi için. Her bünye farklı olduğu için yapar mı yapar kabak da bilemeyiz