Bebek Beslenmesi blw yöntemiyle ek gıdaya geçiş

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Burda türlü türlü insan var. Kimis polemik için kapıda bekliyor. Sevmiyorum ben de polemiği. O yüzden hiç bulaşmadım valla
Ben de geriliyorum hiç uğraşamam polemiğe girmekle. Ama çok hassas bir konu olduğu için belki etkileyebilirim umuduyla fikrimi yazdım. Gerisi ona kalmış.

Ben de geriliyorum hiç uğraşamam polemiğe girmekle. Ama çok hassas bir konu olduğu için belki etkileyebilirim umuduyla fikrimi yazdım. Gerisi ona kalmış.
Güzel yazmışsın okudum :)
Evet keşke çok fazla sütüm olsa da bazı anneler gibi dolaba atsam biriktirsem veya süt bağışı yapabilsem. Maalesef öyle olmadı. Tek meme emziriyorum mastitten sonra ve bebeğim 3.aydan itibaren günde 3-4 kere 60 cc ek aldı. Bu bile çok üzdü beni ama buna da şükür. Yeterki emsin her saniye hazır ve nazır olurum Rabbim sağlık versin yeterki

Ben de kendisi birakana kadar emzirmek istiyorum insallah. Herkese 5 yasina kadar emzircem diyorum simdiden alissinlar da baski yapmasinlar diye :) ilk 1 ay hic emmedi ah ne zor gunlerdi, emsin diye neler yaptim birakmak kolay degil oyle

Guzel yazmissin canim ben de yazmak isterdim ama bazen sert giriyorum banlaniyorum falan artik yazmicam hic o yuzden icimde kalsa da

5 yaşına kadar çok benim için ama ben de elimden geldiğince emzireceğim en az 2 sene.

Kefiyle ilgili yazıları bulamadım da:) şoktan yayla kuru kefir mayası aldım çok güzel oldu Hazır sevmeyenler bayıldı.8 yaşında kuzenim bu güzel içerim dedi.

Bikaç böyle yapayım bir de endanem çok kullanımlık deneyeceğim bakalım.

Senden cesaret aldım teşekkür edeyim dedim.Kolaymış gerçekten .Sağ ol canm

Havucu tost makinasında kaç dk pişirdiniz ortalama.

Bizde havucu yaptik bal kabagindayiz simdilik iyi gibi bezlerinde gordugume gore heralde yiyodur diye dusunuyorumvalla bende cabuk gecsin yogurtlara peynirlere hatta ogunlere gecelim istiyorum cunku sayesinde yogurt mayalamayi ogrenip peynir tereyagi falan yapmaya calistimbebiş sen nelere kadirsingrupta görüntüsü hoşuma giden tarifleri derledim tarif defteri yaptim baya bi çalışıyorum dersime

bizimle de paylaşır mısın tarifleri

Mayalaması yoğurttan kolay, 2 dakikada hazır tabi süre 18-24 saat arasında.
Sadece bakımı aşırı özen istiyor, hijyenik olması gerekiyor, yoksa çok kötü kokup bozuluyor. Ayda bir falan da bakım yapmak gerekiyor. Teferruatı çok, yapması çok basit de, bakımı zor oluyor sadece. Ama aşırı keyifli, üstelik bebişlerin geneli çok seviyor eğer alerjileri yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…