- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
-
- Konu Sahibi baldan_madam
Maşallah kuzuyaListenin sırasına göre gidince 7. Aya denk geliyor aslında :) biz değiştiriyoruz yerleri o başka
Ay bu arada kızım avokadoyu hapur hupur götürdü bugün. Patates ve havuçtan daha çok sevdi valla şaştık
Burda türlü türlü insan var. Kimis polemik için kapıda bekliyor. Sevmiyorum ben de polemiği. O yüzden hiç bulaşmadım vallaBen dayanamadım yazdımallah yardımcısı olsun o bebeklerin
Ben de geriliyorum hiç uğraşamam polemiğe girmekle. Ama çok hassas bir konu olduğu için belki etkileyebilirim umuduyla fikrimi yazdım. Gerisi ona kalmış.Burda türlü türlü insan var. Kimis polemik için kapıda bekliyor. Sevmiyorum ben de polemiği. O yüzden hiç bulaşmadım valla
Güzel yazmışsın okudum :)Ben de geriliyorum hiç uğraşamam polemiğe girmekle. Ama çok hassas bir konu olduğu için belki etkileyebilirim umuduyla fikrimi yazdım. Gerisi ona kalmış.
Ben de kendisi birakana kadar emzirmek istiyorum insallah. Herkese 5 yasina kadar emzircem diyorum simdiden alissinlar da baski yapmasinlar diye :) ilk 1 ay hic emmedi ah ne zor gunlerdi, emsin diye neler yaptimOy anam oy
Tadımlar başladıkça gelsin maceralar
Daralınca, amaaan yutamicak çok büyük ısırdı fenalıkları gelince ne yapıyoruuuz?
"1 2 3 4 5 6 7 8 9 ve 10, derin nefeees"
Bizimle kalın ve lütfen 10 aylıkken bebeğinizi sütten kesmeyin(başka topikle ilgili isyan)
Ben bebeğimi en az 5 yaşına kadar emzirmeyi planlıyorum, var mıdır anne sütü mucizesine inanan Emzirme Sanatı destekçisi
Guzel yazmissin canim ben de yazmak isterdim ama bazen sert giriyorum banlaniyorum falan artik yazmicam hic o yuzden icimde kalsa daBen de geriliyorum hiç uğraşamam polemiğe girmekle. Ama çok hassas bir konu olduğu için belki etkileyebilirim umuduyla fikrimi yazdım. Gerisi ona kalmış.
Yarın buralarda olamazsam beni özleyinGuzel yazmissin canim ben de yazmak isterdim ama bazen sert giriyorum banlaniyorum falan artik yazmicam hic o yuzden icimde kalsa da
5 yaşına kadar çok benim için ama ben de elimden geldiğince emzireceğim en az 2 sene.Oy anam oy
Tadımlar başladıkça gelsin maceralar
Daralınca, amaaan yutamicak çok büyük ısırdı fenalıkları gelince ne yapıyoruuuz?
"1 2 3 4 5 6 7 8 9 ve 10, derin nefeees"
Bizimle kalın ve lütfen 10 aylıkken bebeğinizi sütten kesmeyin(başka topikle ilgili isyan)
Ben bebeğimi en az 5 yaşına kadar emzirmeyi planlıyorum, var mıdır anne sütü mucizesine inanan Emzirme Sanatı destekçisi
Ben tarifler için kitap kullanmıyorum. Daha çok kendim tarif üretiyorum artık. Tüm tariflere #eylüldenizinblwmacerası #eylüldenizinblwgünlüğü etiketleriyle de ulaşabilirsiniz. Faceteki ve sitedeki tarifler zaten çok çok fazla. Site de güncelleniyor yakında daha da güzel olur blwturkiye sitesi :)
Havucu tost makinasında kaç dk pişirdiniz ortalama.Havuc tadimindayiz, bal kabagi ve brokoli sorunsuz gecti balkabaginin cok gaz yapmasi disinda :) havucu da 2.gun tost makinasinda yaptim daha iyi oldu. Ama cok yavas ilerliyoruz sanki ya bir an once sut urunlerine gecsek de peynir yapsam diye bekliyorum
Dkya bakmadim ama o surede kendime kahvalti hazirladim 15 dk falan olmustur sanirim :)Havucu tost makinasında kaç dk pişirdiniz ortalama.
Buharda sanki baya bi yumuşak oldu benim yaptım ayarlayamadım bide bunu deneyeyim tşk ederim:)Dkya bakmadim ama o surede kendime kahvalti hazirladim 15 dk falan olmustur sanirim :)
Bizde havucu yaptik bal kabagindayiz simdilik iyi gibi bezlerinde gordugume gore heralde yiyodur diye dusunuyorumHavuc tadimindayiz, bal kabagi ve brokoli sorunsuz gecti balkabaginin cok gaz yapmasi disinda :) havucu da 2.gun tost makinasinda yaptim daha iyi oldu. Ama cok yavas ilerliyoruz sanki ya bir an once sut urunlerine gecsek de peynir yapsam diye bekliyorum
bizimle de paylaşır mısın tarifleriBizde havucu yaptik bal kabagindayiz simdilik iyi gibi bezlerinde gordugume gore heralde yiyodur diye dusunuyorumvalla bende cabuk gecsin yogurtlara peynirlere hatta ogunlere gecelim istiyorum cunku sayesinde yogurt mayalamayi ogrenip peynir tereyagi falan yapmaya calistim bebiş sen nelere kadirsin grupta görüntüsü hoşuma giden tarifleri derledim tarif defteri yaptim baya bi çalışıyorum dersime
Mayalaması yoğurttan kolay, 2 dakikada hazır tabi süre 18-24 saat arasında.Kefiyle ilgili yazıları bulamadım da:) şoktan yayla kuru kefir mayası aldım çok güzel olduHazır sevmeyenler bayıldı.8 yaşında kuzenim bu güzel içerim dedi.
Bikaç böyle yapayım bir de endanem çok kullanımlık deneyeceğim bakalım.
Senden cesaret aldım teşekkür edeyim dedim.Kolaymış gerçekten .Sağ ol canm
Ben anlatmayımGün kurusu tadimini nasil yaptınız?