- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
-
- Konu Sahibi baldan_madam
Bunu ekledim canım
Ben tarifler için kitap kullanmıyorum. Daha çok kendim tarif üretiyorum artık. Tüm tariflere #eylüldenizinblwmacerası #eylüldenizinblwgünlüğü etiketleriyle de ulaşabilirsiniz. Faceteki ve sitedeki tarifler zaten çok çok fazla. Site de güncelleniyor yakında daha da güzel olur blwturkiye sitesi :)Anladım. Senin önerebileceğin kitap var mı? Yoksa facetekiler ve blw sitesindekiler yeter de artar mı dersin?
Evet artık pastörize sütü ısıtsanız yeter.Teşekkür ederim:)
Pastörizeyi de dün kaynattım ama ben yoğurt yaparken. Kaynatmayıp 45 dereceye kadar ısıtayım mı artık?
Maşallah çok başarılı biz havuçta çok başarılı olamadık ona geri döneceğizBizde bugün blw serüvenine havuçla başladıksabah ilk verdigimde eline aldi agzina goturmeye calisti ama ya benim acemiligimden kıvamı tutturamadigim icin koparamadi yada sadece eline alip tanimak istedi bilemedim dayanamayip agzina azcik bi parca koydum alerji yapcakmi gormek icin. Icime sinmedi Ogleden sonra tekrar teklif ettim bu sefer daha ilgiliydi ( mama sandalyesinden kalkti elimde havuclari gorup istiyomuscasna elini uzatiyodu ) ama buyuk parcalar halinde yuttu.bu normal mi ?bikac saat sonra bezinden hepsini cikardi
Avokadonun ardından yeşil bir kaka oldu ama emin olamadım :)Bezinde hiç sebze çıktı mı? Çıktıysa yemistir. Ben de merakla bekliyorum, çok hevesliyim bakalım nasıl olacak
Avokadoyu direk verdin dimi canım? Yumuşacık çünkü. Pişirmeye gerek yok gibi duruyor. Yarın ben de vereceğim deAvokadonun ardından yeşil bir kaka oldu ama emin olamadım :)
Videoya çekip sonradan izlemek güzel oluyor. Sizin de az kaldı sanırım tadımlara. Hevesle kemirsin kuzucuk
Canım kabuğunu soyunca elinden hemen kayıyor. O yüzden kabuğuyla (tabi sirkeli suda bekletip iyice yıkadıktan sonra) elma dilimi şeklinde kesip verdim.pişirmeden tabi.Avokadoyu direk verdin dimi canım? Yumuşacık çünkü. Pişirmeye gerek yok gibi duruyor. Yarın ben de vereceğim de
Kabuğunu da mı yedi ?Canım kabuğunu soyunca elinden hemen kayıyor. O yüzden kabuğuyla (tabi sirkeli suda bekletip iyice yıkadıktan sonra) elma dilimi şeklinde kesip verdim.pişirmeden tabi.
Doğumu 4ünde ama ben beklenen doğum tarihini ve 6. Ay aşılarını da atlatıp ayın 10unda başlamayı düşünüyorum. Tabi yine de az kaldı ama ben de hevesle bekliyorumAvokadonun ardından yeşil bir kaka oldu ama emin olamadım :)
Videoya çekip sonradan izlemek güzel oluyor. Sizin de az kaldı sanırım tadımlara. Hevesle kemirsin kuzucuk
Ben de bunu kaydetmiştim eklemek için :) bir de kış tadım listesi ekledim arkadaşlar. Bilginize :)baldan_madam canım istersen bunu da ilk gönderiye ekle, lazım bir Bilgi. Kaynak; blw TÜRKİYE Facebook grubu yöneticisi
O konuyu ben de okudum (aynı konudan bahsediyorsak:), trend konulardaki) ve altında yazılan yorumları da şok olarak okudum. Okusan sorsan herkes mükemmel anneyi oynar ama yavrucukları en güvenli limanlarından nasıl da acımasızca koparmışlar.Oy anam oy
Tadımlar başladıkça gelsin maceralar
Daralınca, amaaan yutamicak çok büyük ısırdı fenalıkları gelince ne yapıyoruuuz?
"1 2 3 4 5 6 7 8 9 ve 10, derin nefeees"
Bizimle kalın ve lütfen 10 aylıkken bebeğinizi sütten kesmeyin(başka topikle ilgili isyan)
Ben bebeğimi en az 5 yaşına kadar emzirmeyi planlıyorum, var mıdır anne sütü mucizesine inanan Emzirme Sanatı destekçisi
Hangi konu kızlar ben de bakayım merak ettimO konuyu ben de okudum (aynı konudan bahsediyorsak:), trend konulardaki) ve altında yazılan yorumları da şok olarak okudum. Okusan sorsan herkes mükemmel anneyi oynar ama yavrucukları en güvenli limanlarından nasıl da acımasızca koparmışlar.
Allah’ın izniyle yavrum kendisi bırakana kadar emzireceğim ben de
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ya-memeden-kesicem-ya-boyle-olucem.1055362/Hangi konu kızlar ben de bakayım merak ettim
Listenin sırasına göre gidince 7. Aya denk geliyor aslında :) biz değiştiriyoruz yerleri o başkaBir de az önce grupta gezerken dikkatimi çekti. Tadım listesinde başlarda gün kurusu var ama hangi ayda ne yenir tablosunda 7. Ayda gün kurusu. Ben listeden baktığım için erken vermiş oldum. Bilginiz olsun kızlar.
Ben dayanamadım yazdımhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ya-memeden-kesicem-ya-boyle-olucem.1055362/
Benim dediğim bu. Tamam kadın hastaymış bıraktırmak zorundaymış ama altında yazan deneyimler öneriler beni benden aldı. 2 gün ağladı sonra rahatım falanlar ne bileyim içim acıdı