Bebek Beslenmesi blw yöntemiyle ek gıdaya geçiş

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
H hml2829 böyle çok karışık olacak gibi. ben de o yüzden almadım. Bilgisayardan falan görüntü alalım olmazsa müsait bir zamanda. Tek parça olsun herbiri.

Anladım. Senin önerebileceğin kitap var mı? Yoksa facetekiler ve blw sitesindekiler yeter de artar mı dersin?
Ben tarifler için kitap kullanmıyorum. Daha çok kendim tarif üretiyorum artık. Tüm tariflere #eylüldenizinblwmacerası #eylüldenizinblwgünlüğü etiketleriyle de ulaşabilirsiniz. Faceteki ve sitedeki tarifler zaten çok çok fazla. Site de güncelleniyor yakında daha da güzel olur blwturkiye sitesi :)

Maşallah çok başarılı biz havuçta çok başarılı olamadık ona geri döneceğiz

Avokadonun ardından yeşil bir kaka oldu ama emin olamadım :)
Videoya çekip sonradan izlemek güzel oluyor. Sizin de az kaldı sanırım tadımlara. Hevesle kemirsin kuzucuk
Doğumu 4ünde ama ben beklenen doğum tarihini ve 6. Ay aşılarını da atlatıp ayın 10unda başlamayı düşünüyorum. Tabi yine de az kaldı ama ben de hevesle bekliyorum
Yeşil kaka bence avokadodur normalde olan bir şey değilse, yemiş demek ki küçük sevimli kız afiyet bal şeker olsun
Ben de çekeceğim videoya sonra bol bol izler gulerim

Oy anam oy
Tadımlar başladıkça gelsin maceralar
Daralınca, amaaan yutamicak çok büyük ısırdı fenalıkları gelince ne yapıyoruuuz?
"1 2 3 4 5 6 7 8 9 ve 10, derin nefeees"
Bizimle kalın ve lütfen 10 aylıkken bebeğinizi sütten kesmeyin (başka topikle ilgili isyan)
Ben bebeğimi en az 5 yaşına kadar emzirmeyi planlıyorum, var mıdır anne sütü mucizesine inanan Emzirme Sanatı destekçisi

Bir de az önce grupta gezerken dikkatimi çekti. Tadım listesinde başlarda gün kurusu var ama hangi ayda ne yenir tablosunda 7. Ayda gün kurusu. Ben listeden baktığım için erken vermiş oldum. Bilginiz olsun kızlar.

O konuyu ben de okudum (aynı konudan bahsediyorsak:), trend konulardaki) ve altında yazılan yorumları da şok olarak okudum. Okusan sorsan herkes mükemmel anneyi oynar ama yavrucukları en güvenli limanlarından nasıl da acımasızca koparmışlar.
Allah’ın izniyle yavrum kendisi bırakana kadar emzireceğim ben de

Hangi konu kızlar ben de bakayım merak ettim

Bir de az önce grupta gezerken dikkatimi çekti. Tadım listesinde başlarda gün kurusu var ama hangi ayda ne yenir tablosunda 7. Ayda gün kurusu. Ben listeden baktığım için erken vermiş oldum. Bilginiz olsun kızlar.
Listenin sırasına göre gidince 7. Aya denk geliyor aslında :) biz değiştiriyoruz yerleri o başka

Ay bu arada kızım avokadoyu hapur hupur götürdü bugün. Patates ve havuçtan daha çok sevdi valla şaştık

Belki birkaç ay sonra bende istediğim şekilde blw ye ayak uydurabilmis her seyi biliyor her şeye hakim olabilirim. Ama en azından bilgimi ukalalik şeklinde kullanarak insanlari kendimden soğutmam belki :) Allah hepimizin evlatlarini korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…