Bebek Beslenmesi blw yöntemiyle ek gıdaya geçiş

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
çınar i ac birakma bozusuruz
Evet ya birde yasina gircek 2ocak ta hemen su verio annesi bi corba bi su

Kızlar Böyle bişey kullanmayı düşünen var mı?

Eklentiler

• 124FC3DF-8F66-45CB-AA20-06E438E5A6DC.png
    155,1 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar Böyle bişey kullanmayı düşünen var mı?
Canım bu pek önerilmiyor meyvenin sadece suyunu alıp asıl yararlı kısmı olan posası içinde kaldığı için. O yüzden ben kullanmayı düşünmüyorum. Ama blw yapmayan ya da yapamayanlar için güzel bence. Olaki çınar blw beğenmezde yapamazsam ben kullanabilirim en azından çiğneme refleksi gelişir diye düşünüyorum.

canim bende araştırıyorum hatta klasik ek gida icin topik actim bilgi alis verisi icin bayağı bilgi topladım tuz atmıyorum mesela ama iste klasik mi blw mi bilmiyorum nasil yapicaksin
Blw yapmaya calisacagim canım. Yarin baslayamiyoruz zaten öksürmeye başladı bugün bogazi agriyor doktor da biraz bekleyin iyilesince başlayın dedi.

Kızlar biz 6 ayi bitirdik bu son ayda 300 gram almış sizinkiler nasıl acaba az mı diyorum gerçi doktor normal artik eskisi gibi çok beklemeyin kilo almasini dedi de sizinkiler nasil kilo alımı bu aylarda merak ettim

Bizim yetişmemizden bi farklı olmalı bence :) yapabildiğim şeyleri yapicam inş.ilerdd pişman olmak istemem.Okudugum blw kitabında çoğumuzu yaşadığı mide sorunlarının ek gidaya geciste yanlış beslenme olduğu yazıyordu.etkilendim

Tarhananın da tadına baktım olmuş:)

Sütü kesip lor yaptık bugün 2.gün bayılarak yiyor.

Zeytinin de tuzsuz diye satilanini suda bekletirim heralde.Daha var da zeytine

Ellerine sağlık. :) afiyetle yesin kuzucuk. Sütü neyle kestirdin? Ben yoğrt ve limonla yaptım geçen. Çok güzel oldu kıvamı sepet peyniri gibi. Ama limon uygun değil bebişe. +1 yaş.

Uyku eğitimini nasıl verdiniz? Benimki emerek uyuyor.

Hiç tuz arma sakın. Tuzsuz çok lezzetli oluyor. Haşlayıp blendirdan geçiriyorum genellikle en son zeytinyağı koyup karıştırıp agiz yakmayacak iliklikta yediriyorum. Tadina once ben bakiyorum tafi cok guzel oluyor. Bir tabak da kendim yiyorum bebisinkinden. Ben tarifleri internetten buluyorum. Doğal ürünler geçirmeyi tercih ediyorum. Reçel vermedim. Meyveyi bazen denemiyorum çoğunlukla dilim veriyorum. Eline vermeye cesaretim yok. O nedenle ben tutuyorum o benim elimi tutup ağzına götürüyor.

Ben gerek yok diyorsun eşim alalım işini kolaylaştırır dedi. Calistigim için yetişmekte zorlaniyorum. 15dk içind e hazır oluyormuş pratik dedi. Sipariş verdik daha kargomuz gelmedi. Kullanışlıdır diye düşünüyorum. Kullananlar pratik çok memnun diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…