- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.883
- 30
- Konu Sahibi Dertli Lahana
O ZAMAN KOCANI BIRAK CANIMMaalesef mümkün değil. Kocam anasının lafina bakar hep.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ZAMAN KOCANI BIRAK CANIMMaalesef mümkün değil. Kocam anasının lafina bakar hep.
bırakamaz, ailesi arkasında değilO ZAMAN KOCANI BIRAK CANIM
OFF ne dyö Allah yardımcısı olsunbırakamaz, ailesi arkasında değil
zaten kaçarak evlendi/ailesi evlenmesini hiç istemedi, inat edip evlendi.
OFF ne dyö Allah yardımcısı olsun
dalga mı geçiyosun te AllamDurun ya kinaye yaptım
bilmiyorum böyle mi değil mi
ama birazdan gelip böyle yazarsa hiç şaşırmam
Durun ya kinaye yaptım
bilmiyorum böyle mi değil mi
ama birazdan gelip böyle yazarsa hiç şaşırmam
O ZAMAN KOCANI BIRAK CANIM
BENDE ONU DİYORUM :) eşi arkasında olsa en azından
kaynana+ beni desteklemeyen, anacı koca
evlilik niye ?
hani yine de çekilmez ama , kocası ile çoook bir bir aşk yaşasalar , kocası asla ezdirmese , arkasında olsa, anasının ağzına bakan şapşal olmasa eh hadi onun hatrına ne yapalım imkan yok kaynanayı da çekiyorum der insanBENDE ONU DİYORUM :) eşi arkasında olsa en azından
söyledıklerıne asla bozuluyır gibi yapmayınArkadaşlar merhaba.
KV ile beraber oturuyorum. 39 günlük bebegim var. KV kendine çay almaya gitti eşim onun yerine oturdu. Kalk benim yerimden orası benim dedi. Eşim de ispatla nasil senin dedi? Bu evdeki herşey benim. Herşeyin parasını ben verdim. Sen bile benimsin dedi. Eşim bişey demedi. Bende bebeğimi alıp odama gittim. Bi de doğumdan sonra eşimle çok ilgilenemedim. O benim acigimi kapatmaya çalıştı. Onun istediği yemekler. Fazla fazla öpme ve seçmeler masajlar. ( Bunlar önceden neredeyse hiç yapılmıyordu)
Bi de bişey soracağım size. 10 günlük bebek el hareketlerini görüp kafasını bu oyana bi buyana döndurur mu? Onun oğlu öyleymiş. 60 cm doğmuş 3800mus. Falan filan. Benim bebeğim minyon bi bebek ve her halükarda hep ezici bir laf söylüyor. Sonra o benim torunum söylerim sana ne diyor? Kötü biseyi olduğunda geline benziyor bu diyor. Bebeğim 2850 doğdu. Hastane de kilo kaybı olmuştu 2770 gram olmuş. Sizin yanlısıniz var bu çocuk 2070 gramdır diyor. Deli oluyorum bıktım artık. Okudugunuz için teşekkür ederim. Allah razı olsun.
aynen öyle vallahani yine de çekilmez ama , kocası ile çoook bir bir aşk yaşasalar , kocası asla ezdirmese , arkasında olsa, anasının ağzına bakan şapşal olmasa eh hadi onun hatrına ne yapalım imkan yok kaynanayı da çekiyorum der insan
ev eşya kaynananın da oğluna bile tutup da sen de benimsin demek ne ? mal mı bu ?
ondan sonra aman da yaşlıymış hurmet gerekirmiş bilmem ne
okumakla adam olunmaz eşeklik baki kalır deniyor da fazladan ömür yaşayıp da '' insan '' olunmaz niye denmiyor?
yaşlıysa yaşına göre davransın çocuk gibi her şey benim sen de benimsin demek ne?
bir de şapşal şey ne diyorsun anne sen diyemiyormuş eşi de
bir de kan emiciler hep başta öyle söylerler başta bakın ne yazmış gelin gelirken '' bu ev senin , eşyalar senin'' demiş (!),
güya evi benimsetecek