- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.913
- Konu Sahibi Dertli Lahana
Kıyamam 37 günlüğüm bende bazı insanları sopayla kovalayasım geldi Allah yardımcın olsun bildiğin kıskanmış seni kv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dayanilacak gibi degil cnm allah sabir versin sana nedir bu kv delerin gelini kuma gibi gormeleri anlamiyorum suna inaniyorum kendi annen gibi olmuyor hic bir zaman bir evdesiniz galiba yapacak birsey yok ama kendini ezdirme esin yokken yap birsey derse kirici olmadan cvp ver baktin iyiyice sardi Sana ozaman da hic komusma esinin yaninda normal davran ki oda annesinin ne derece dayanilmaz oldugunu gorsun bide stres yapma emziriyorsun galiba sutune yanmasinArkadaşlar merhaba.
KV ile beraber oturuyorum. 39 günlük bebegim var. KV kendine çay almaya gitti eşim onun yerine oturdu. Kalk benim yerimden orası benim dedi. Eşim de ispatla nasil senin dedi? Bu evdeki herşey benim. Herşeyin parasını ben verdim. Sen bile benimsin dedi. Eşim bişey demedi. Bende bebeğimi alıp odama gittim. Bi de doğumdan sonra eşimle çok ilgilenemedim. O benim acigimi kapatmaya çalıştı. Onun istediği yemekler. Fazla fazla öpme ve seçmeler masajlar. ( Bunlar önceden neredeyse hiç yapılmıyordu)
Bi de bişey soracağım size. 10 günlük bebek el hareketlerini görüp kafasını bu oyana bi buyana döndurur mu? Onun oğlu öyleymiş. 60 cm doğmuş 3800mus. Falan filan. Benim bebeğim minyon bi bebek ve her halükarda hep ezici bir laf söylüyor. Sonra o benim torunum söylerim sana ne diyor? Kötü biseyi olduğunda geline benziyor bu diyor. Bebeğim 2850 doğdu. Hastane de kilo kaybı olmuştu 2770 gram olmuş. Sizin yanlısıniz var bu çocuk 2070 gramdır diyor. Deli oluyorum bıktım artık. Okudugunuz için teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Şuan kendi lohusalığım geldi aklıma, 60cm bebek görmedim benim oğlum 52cm di ve yenidoğanların ortalama 50cm olduğunu okumuştum, 49cm arkadaşımın oğluydu, kızlarda daha kısa olabiliyor. Zayıf bebekler daha çabuk kilo alır, üzülme sütün azalmasın ona da laf eder, çok zor bir durum lohusayken ben çok ağladım, şuan uzaktayım ama sonuçta hiçbir anne hiçbir bebek o zamanda eleştirilmeye kıyaslanmaya ihtiyaç duymuyor. O sebeple cevap verebilirsen ver, veremezsen, üzmek için söylediğini düşünüyorsan Allah sabır versin. Ben daha yeni yeni kızdıkça cevap veriyorum. Benim oğlumun kilosu çok iyiyken, çok uyuyor hasta diyordu, şuanda uyumuyor haliyle eskisi gibi, hareketli ve zayıfladı, çok zayıf, benim çocuklarım kiloluydu diyor. Ben dayanamadım obez mi olsun dedim, kendisine kilo ver diyor doktorlar, görüyorsun zararlarını şeker tansiyon dedim haklısın dedi sustu. Kimsenin kilosuna derdine laf etmeyen ben bile sinirlenip söyledim. Her seferinde aynı mevzu bir de bozuk plak gibi. Uzak olmak en iyisi tabi ama imkan yoksa da ya cevap verilecek, ya da duymamazlıktan gelinecek, laf atınca uzamaması için, duymamış gibi dur çocuğa bakayım, çay koyayım, sıkıştım lavaboya gireyim gibi bahanelerle uzaklaşmakta fayda var.
Dayanilacak gibi degil cnm allah sabir versin sana nedir bu kv delerin gelini kuma gibi gormeleri anlamiyorum suna inaniyorum kendi annen gibi olmuyor hic bir zaman bir evdesiniz galiba yapacak birsey yok ama kendini ezdirme esin yokken yap birsey derse kirici olmadan cvp ver baktin iyiyice sardi Sana ozaman da hic komusma esinin yaninda normal davran ki oda annesinin ne derece dayanilmaz oldugunu gorsun bide stres yapma emziriyorsun galiba sutune yanmasin
Beni en çok yoran eşimin tavırları zaten. Karışmıyor bu kere bile korumuyor. Anneme bişey diyemem diyor. Sırası geldiğinde bana bu şeytanliklar senden çıkıyor oluyor
Hem anaci erkek hem kv ile ayninev valla cekilmez karabasan gibi olmus Allah yardimcin olsun
Hiç sesinizi çıkarmayın o zaman
Mazallah yuva(!)nız yıkılabilir.
Ama lütfen buraya da konu açıp bizi şişirmeyin.
Sevgisiz evlilikleri okuyup sevgi açı kadınların üzüntüleri ile üzülüyoruz. Bizim suçumuz ne???
Keşke evlenmeden önce de buraya yazıp sorsaydınız, sizi sevip size değer vermeyen adamla evlenme derdik, sizin derdinizle dertlenmemiş olurduk. Yazık. Hem size üzülüyoruz hem bebeğe. Şimdi siz psikolojik hasta olacaksınız, kv ve kocanıza kızıp sinirinizi bebeğinizden çıkaracaksınız. Ona daha çok yazık. Ama valla bize de yazık...
Eşimle ilgilenemedim deme canım. Bu dönem de onu seninle ilgilenmesi lazım. O münasebetsiz kayınvalıden de oğlunu değil senın sevdiğin şeylerı yapması lazım hayret bişey ya böyle insanları gördukce kendı ( uyuz : ) ) kayınvaldeme bı hayran kalıyorum. Ama benım kayınaldem de ben lohusayken da lohusalık sendromuna girdiydi. Sonra soyledım ama bı rahat bırakmadın ıkıncı cocuktada sende benımle sendroma gırersen olacaklara ben karısmam dedım yazık o da cocugu kıskandığımı dusunmusArkadaşlar merhaba.
KV ile beraber oturuyorum. 39 günlük bebegim var. KV kendine çay almaya gitti eşim onun yerine oturdu. Kalk benim yerimden orası benim dedi. Eşim de ispatla nasil senin dedi? Bu evdeki herşey benim. Herşeyin parasını ben verdim. Sen bile benimsin dedi. Eşim bişey demedi. Bende bebeğimi alıp odama gittim. Bi de doğumdan sonra eşimle çok ilgilenemedim. O benim acigimi kapatmaya çalıştı. Onun istediği yemekler. Fazla fazla öpme ve seçmeler masajlar. ( Bunlar önceden neredeyse hiç yapılmıyordu)
Bi de bişey soracağım size. 10 günlük bebek el hareketlerini görüp kafasını bu oyana bi buyana döndurur mu? Onun oğlu öyleymiş. 60 cm doğmuş 3800mus. Falan filan. Benim bebeğim minyon bi bebek ve her halükarda hep ezici bir laf söylüyor. Sonra o benim torunum söylerim sana ne diyor? Kötü biseyi olduğunda geline benziyor bu diyor. Bebeğim 2850 doğdu. Hastane de kilo kaybı olmuştu 2770 gram olmuş. Sizin yanlısıniz var bu çocuk 2070 gramdır diyor. Deli oluyorum bıktım artık. Okudugunuz için teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Bi de evlenirken bu eşyalar benim değil senin diyordu. Şimdi evde benim eşya da benim oğlumda benim diyor.
Zaten nedense eski nesil yeni doğan bebekleri hiiiççç beğenmezler kendileri her zaman 4-5 kilo 55-60 cm bebek doğurmuşlar ya!Bebek ya bu kaç kilo doğmasını bekliyorsun!!!Siz hiç kv nizi takmayın konu sahibi bebeği bol bol emzirin süt yapıcı şeyler yiyin için özellikle incir yiyip rezene çayı vs çok için.Bakın görün nasıl güzel kilo alacak!