• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizimde artik bir evimiz var :P

JE0911

Julide
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
2.803
1
116
42
İstanbul
Giris

Mutfak

Oturma odamiz

Merdiven lambamiz :)

Dusumuz

Banyomuz

Büromuz

Yatak odamiz :)

Bahcemiz 15.sayfada :)

Son düzenleme:
çok şık bır ev olmus canım hele mutfagana bayıldım Allah agız tadıyla oturmanı ve bır ömur boyu mutlu olmanızı nasip etsin inşallah :nazar: :nazar:

bayıldım harika herşey çok özenerek seçilmiş belli.yeni gelin evi heralde güle güle kullan:61::61:

Eviniz çok güzel, küçük ve şirin. İtina ile döşenmiş. Mutfağınız, odalarınız çok ferah. Güle güle oturun:29:

çok güzel çok zevkli döşenmiş bir ev güle güle otur canım

çok şirin, özenle döşenmiş bir ev,içinde mutlu olun inşallah..
Insallah canim :16:

çok güzel çok zevkli döşenmiş bir ev güle güle otur canım
:46: elimizden geleni yaptik, daha cok isimiz var ama :P
Bütün evde perde yok nerdeyse :30:

cok güzel cok zevkli bi ev inşş allah banada nasip eder.gercekten cok begendim güle güle oturun:nazar:
Allah daha güzelini nasip etsin cnm :77:

Son düzenleme:
Duvarlar hariç , eviniz çok güzel ve özenle hazırlanmış ..
Özellikle merdıvendeki duvar armatürüne ve mutfağa bayıldım ...
Güle Güle oturun

gördüğüm en güzel evlerden :69::69:heryer ayrı güzel cok beğendım cnm
huzurla oturun:48::48::48:renk uyumları harıka

çok güzel allah güle güle huzurla oturmak nasip eylesin.bende banyomdan memnun değilim hiç giresim gelmiyo özellikle banyoya baktım değişik hoşuma gitti:34::34:

Muhteşem, cok cok beğendim, güle güle oturun.

:69:
çok güzel allah güle güle huzurla oturmak nasip eylesin.bende banyomdan memnun değilim hiç giresim gelmiyo özellikle banyoya baktım değişik hoşuma gitti:34::34:

Özellikle banyoyu sevdigine sevindim cnm, cünkü arastirirken en cok zaman harcadigimiz yer.
Hatta bu eski hali, cila sürdük mozaik taslara su an daha koyu, ve daha güzel duruyor su an aslinda.
:71:

güle güle otur cok begendım evini Allah ömür boyu bir yastıkta kocatsın inş :40:

Amiiiin canim :71:

cok tatlı cok sade ve cok hos.....evınız cok huzurlu bır ortama benzıyor....ıyı gunlerde oturmanız dılegıyle :):nazar:

Back
X