Bizim kzlar buraya...

mutlu pazarlar....a.s. Ecrincim nasıl oldun,zuzuu da sen de kendinizi fazla yormayın:CüvCüv:,bebişlerinize iyi bakın...:dance:

ay ne güzel herkesler gelmeye başladı vallah
bu sayfaya veda ederken ben deniz
neşelenmeye başladı hihoyyyt önceki gibi ne güzel hihoyyyt

günaydın arkadeşçiklerim
gününüz aydın olsun yuvanız huzur ve bereketli olsun
yüzünüzden gülüçük kalbinizde sevgi eksik olmasın :1hug:

nasıl gidiyor canım hamilelik inşallah zor geçmez hamileliğin ay ben ikisin de neler çektim neler
ilkinde yedikçe tam 9 ay boyunca çıkardım afedersiniz
ikinçisin de de yemezsem çıkarıyordum yedikçe midem bayram ediyordu:roflol:
onun için hala erdem bey'i yatana kadar doyuramıyorum
erdi beyede zorla yediriyorum :roflol:

ağrılarım çok oluyordu
inşallah rahat bir hamileliğin olur
ay ben seni ve ecrini görmek isterdim böyle :CüvCüv: halinizi
ecrini pc den görürüm de seni göremem :1no2:

şimdilik pek bişeyim yok canım..ağrılarım oluyo biraz..bi de 2 gündür filan mide yanmalarım başladı..acıkıyorum,yedikten hemen sonra midem bulanıyo..bi de accık halsizim..ama şükür iyiyimmm:)) göbüüm çıksınn beni de görürsünnyerimseniben

annaaaaa:1shok: zuzu hamile miydi benim nii haberim yok :sm_confused:
yuppiiii tese oluyosssssssss kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

annaaaaa:1shok: zuzu hamile miydi benim nii haberim yok :sm_confused:
yuppiiii tese oluyosssssssss kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ewet şekeriimm..hamişşim ben haamişş..çok şükür..Allah'ımının izniynen ekimde de anne oluyorum inşallah..

selam kızlar nasılsınız bakalım hamişler nasıl bakalım bulantılardan şikayet var sanırım biraz eeeee olcak okadar annelik böyle işte daha insanın karnındayken başlıyor ciklet çiğneyin bulantıya iyi gelirşakkıdışakkıdıben bu yöntemle rahat etmiştim .
bu arada bebişleriniz ekim bebegi olucak negüzel benim gibiii .:1rolleyes:bugün oğlum için yeni öğretmenimiz geldi şırnaktan geliyormuş eski öğretmenimize alıştığımız için hiç gözüm tutmadı sanki.. konuşması çok bozuk inşallah düzelir oğlum bile fark etmiş öğretmenimiz niye böyle konuşuyor diyor allah hakkımızda hayırlısını vaersin.inşallah iyi olur bizim için .işte annelikte böyle birşey zuzuum ecrinim herşeyi ince düşünüyorsun 15 gündür uykularım kaçıyor bu öğretmen konusu yüzünden eşimse amannnnn brişey olmaz istersen başka okula alalım diyor biz anneler herşeyi biraz fazla kafaya takıyoruz başka okula çocukları kaydırdımmı sorun çözülcekmi acaba kolaymı bukadar:çok üzgünüm:laelaelaelaelae hepinizi öpüyorum canlarım kendinize iyi bakın ....Şeniz
bu arada yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler :1hug:a.s.

Selam kızlar ne yapıyorsunnuz bakalım.
Zuzudamı hamileee anaaa çoook sevindim.Ecrinin bebişine sevinirken ikinci bebişte iyi geldi.Allah olmayan herkese versin.:Saruboceq:
SAYTROSUM benim babamda emekli öğretmen belki söylemişimdir.Babamda görev yapığı yerlerin şivesini kapardı.İlk İstanbula geldiğimizde çok zorlanmıştı.Ama yetişirdiği bütün çocuklar okudu ve okuma hevesiyle doluyordu.Bence eğitimini gözetle takip .Beğenmessende hiiç düşünme .Ama bence şimdiki öğretmenine bir şans ver.:1hug:
GÜNDÜZÜM sen neyaptın çoluk çocuğu.kayınvaliden nasıl oldu,iyleştimi?

REDcim hoşbulduk.
LADYcim sanada selamlar.

ECRİNcim senin hamileliğin nasıl gidiyor.ZUZUnun bulantıları başlamış o bile güzel kızlar yaa.Sonuçta kalıcı birşey değil ki anne olmak için geçilen bir sınav.:lepi:

Merhaba kızlar. Ben çok fena griim. Sizler nasılsınız?Zuzucum kaç haftalık diye sormuştum. Görmedin sanırsam. Yafrim diğer tarafta da bana cevap vermiyosun dargınmıyız yoksam... senağlama
Bu arada kızlar doktor bana 2 ekim demişti ama bana yine yanlış hesaplandı gibi geliyor yaff? :uhm: Nese bu gün asıl doktoruma gidicem. Bitaa hesaplattırırım...

azıcık dargınım..ama önemli diil..geçer..görmedim sorduğunu..5+5im.

Günaydın kızlar.
Ben anca işe geldim.Kızımı okula bırakıp geldim.Benim kızımda Ekim doğumlu buarada.Ekim bayanları çok alımlı olur bakınız Saytros :jeyyar: Bakalım sizinkiler kız mı erkek mi olucak.:1hug:

kız ozgurdu sen karıştır dın galiba zuzuu ya diyecektin sanırım
yoksam saytros'tamı hamile'de haberimiz yok :roflol:
ne olsun be canım iyi olmaya çalışıyorum gülüm çocuklarım iyi allaha şükür ben biraz rahatsızım ocağın başından beri boyun şikayetlerim var dünde tomoğrafi çekildim sonuçunu yarın alıp dr ye göstercem 3 aydan beride dilimde uyuşukluk var
sinirlerim altüs oldu hep öyleydi zaten 11 seneden beri
k.valide turp gibi yarış içindeyiz kim önce öbür tarafa gitçek diye :roflol:

Saytros Ekim doğumlu yaa.Kızımda Ekimli o yüzden dedim Ekim bayanları güzel olur diye.şakkıdı
Canım bence sen kayınvalidenle yarışmayı bırak rakibin sağlam delikafadulden
Geçmiş olsun kendine dikkat et, sinirlerini hiç bozma sana birşey olsa kimse kılını bile kıpırdatmaz.Kafanı hiiç bozma.:1closedeyes:

ewet şekeriimm..hamişşim ben haamişş..çok şükür..Allah'ımının izniynen ekimde de anne oluyorum inşallah..

çok sevindim ya :asigim: dua et bana hamilelerin duaları kabul olurmuşya
dua ederken de ki
ladynın kayınpederi gitsin evden :ecrin_bebek:

ekim bebeğimiz nası yavrucumm:asigim: sende bana dua et kayınpederim beni huzursuz etmesin :ecrin_bebek:

Bende dua ettim Ladynin kayınpederi ladynin evinden gitsin.:Saruboceq:

herkese merhabalar a.s. a.s. a.s.
ya nolmuş buralara gelmeyeli herkes hamile kalmış ecrincim zuzucum sizin adınıza çok sevindim allah tamamına erditsin inşallah bu arada biraralar kimsecikler gelmiyodu ben gelmeyeli herkeşler gelmeyemi başlamış ne hepinize kucak dolusu sevgiler yolluyorum :1hug: :1hug: a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…