- 29 Mart 2008
- 2.267
- 21
- 53
mutlu pazarlar....a.s. Ecrincim nasıl oldun,zuzuu da sen de kendinizi fazla yormayın:CüvCüv:,bebişlerinize iyi bakın...:dance:
günaydın arkadeşçiklerim
gününüz aydın olsun yuvanız huzur ve bereketli olsun
yüzünüzden gülüçük kalbinizde sevgi eksik olmasın :1hug:
annaaaaa:1shok: zuzu hamile miydi benim nii haberim yok :sm_confused:
yuppiiii tese oluyosssssssss kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
selam kızlar nasılsınız bakalım hamişler nasıl bakalım bulantılardan şikayet var sanırım biraz eeeee olcak okadar annelik böyle işte daha insanın karnındayken başlıyor ciklet çiğneyin bulantıya iyi gelirşakkıdışakkıdıben bu yöntemle rahat etmiştim .
bu arada bebişleriniz ekim bebegi olucak negüzel benim gibiii .:1rolleyes:bugün oğlum için yeni öğretmenimiz geldi şırnaktan geliyormuş eski öğretmenimize alıştığımız için hiç gözüm tutmadı sanki.. konuşması çok bozuk inşallah düzelir oğlum bile fark etmiş öğretmenimiz niye böyle konuşuyor diyor allah hakkımızda hayırlısını vaersin.inşallah iyi olur bizim için .işte annelikte böyle birşey zuzuum ecrinim herşeyi ince düşünüyorsun 15 gündür uykularım kaçıyor bu öğretmen konusu yüzünden eşimse amannnnn brişey olmaz istersen başka okula alalım diyor biz anneler herşeyi biraz fazla kafaya takıyoruz başka okula çocukları kaydırdımmı sorun çözülcekmi acaba kolaymı bukadar:çok üzgünüm:laelaelaelaelae hepinizi öpüyorum canlarım kendinize iyi bakın ....Şeniz
bu arada yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler :1hug:a.s.
Merhaba kızlar. Ben çok fena griim. Sizler nasılsınız?Zuzucum kaç haftalık diye sormuştum. Görmedin sanırsam. Yafrim diğer tarafta da bana cevap vermiyosun dargınmıyız yoksam... senağlama
Bu arada kızlar doktor bana 2 ekim demişti ama bana yine yanlış hesaplandı gibi geliyor yaff? :uhm: Nese bu gün asıl doktoruma gidicem. Bitaa hesaplattırırım...
Günaydın kızlar.
Ben anca işe geldim.Kızımı okula bırakıp geldim.Benim kızımda Ekim doğumlu buarada.Ekim bayanları çok alımlı olur bakınız Saytros :jeyyar: Bakalım sizinkiler kız mı erkek mi olucak.:1hug:
kız ozgurdu sen karıştır dın galiba zuzuu ya diyecektin sanırım
yoksam saytros'tamı hamile'de haberimiz yok :roflol:
ne olsun be canım iyi olmaya çalışıyorum gülüm çocuklarım iyi allaha şükür ben biraz rahatsızım ocağın başından beri boyun şikayetlerim var dünde tomoğrafi çekildim sonuçunu yarın alıp dr ye göstercem 3 aydan beride dilimde uyuşukluk var
sinirlerim altüs oldu hep öyleydi zaten 11 seneden beri
k.valide turp gibi yarış içindeyiz kim önce öbür tarafa gitçek diye :roflol:
ewet şekeriimm..hamişşim ben haamişş..çok şükür..Allah'ımının izniynen ekimde de anne oluyorum inşallah..
Merhaba kızlar. Ben çok fena griim. Sizler nasılsınız?Zuzucum kaç haftalık diye sormuştum. Görmedin sanırsam. Yafrim diğer tarafta da bana cevap vermiyosun dargınmıyız yoksam... senağlama
Bu arada kızlar doktor bana 2 ekim demişti ama bana yine yanlış hesaplandı gibi geliyor yaff? :uhm: Nese bu gün asıl doktoruma gidicem. Bitaa hesaplattırırım...
çok sevindim ya :asigim: dua et bana hamilelerin duaları kabul olurmuşya
dua ederken de ki
ladynın kayınpederi gitsin evden :ecrin_bebek:
ekim bebeğimiz nası yavrucumm:asigim: sende bana dua et kayınpederim beni huzursuz etmesin :ecrin_bebek:
Bende dua ettim Ladynin kayınpederi ladynin evinden gitsin.:Saruboceq: