Bizim kzlar buraya...

Kızlar size 6 haftalık demiştim ya doktor yanlış hesaplamış. Bu hafta ultrasona girdim 4 haftalık hamileyim. :CüvCüv: Bu arada midem iyice mahvoldu. Siz biliyosunuz zaten sorunlu bir midem vardı. Şiddetli sancılar çekiyorum üç gündür. Karnıma mideme bıçak saplanıyo sanki. -tatlicadiarzu- Baş ağrılarını hiç sormayın. :bbo: Bunların üstüne bir de bademciklerim şişti. :bbo: İlaç da kullanamıyorum. Yatak döşek yatıyorum valla... Hamile olduğumu öğrenmeden önce ballı kudret narı macunu almıştım. Yarıladım. Ama hamile olduğumu öğrenince bıraktım. Bişey olursa diye korktum. Çorbadan başka hiç bişi yiyemiyorum midem yüzünden. Bana dua edin iyileşeyim. Çok kötüyüm kızlar. senağlama

oooooooooooooovvvvvvvvvv maşallah maşallah ecrinim ve zuzuu gözünüz aydın Rabbim bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.Ecrincim Allah yardımcın olsun umarım bu zor dönemleri çabucak atlatırsın.Selam ve dua ile.....

saol redlight...rabbim isteyen herkese nasip etsin,çocuu olanların da acılarını göstermesin...

ay ne güzel ya zuzumda ecrinnimde hamile kırkları karışıcak allah sağlıklı bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:ecrin_bebek:
:emir_bebek::ecrin_bebek:

ay ne güzel ya zuzumda ecrinnimde hamile kırkları karışıcak allah sağlıklı bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:ecrin_bebek:

:roflol: zuzuu'ya doğur doğur derken ecrinede sabır sabır derken
ikiside hamiş ya allah hayırlı evlatlar versin ikisinede
hadin bakalım taze annişler bol dinlenmeler:1hug:

ben yeniyimm burda tanıdığım kimse yok ama konuyu görünce yazmak istedimm ii geceler nasılsınızzz:eek:

hoşgeldin aramıza canım
bizde baştan birbirimizi tanımıyorduk bu sayfada tanışıp kaynaştık seninlede kaynaşırız
yeterki takıl bize
:1hug: a.s.
ben yeniyimm burda tanıdığım kimse yok ama konuyu görünce yazmak istedimm ii geceler nasılsınızzz:eek:

hoşbuldukk canımmyerimseniben

kendi kendimee artık forum sitelerinee takılmayacam diye söz vermiştim ama burdan çıkamıyorum yaa bağımlılık yaptı ikigündeeekaydirigubbakcemile3

kendi kendimee artık forum sitelerinee takılmayacam diye söz vermiştim ama burdan çıkamıyorum yaa bağımlılık yaptı ikigündeeekaydirigubbakcemile3

evet aynen bende ilk zamanlar senin gibiydim pek girmeyecem diyordum
ama sonra öyle bağlandımki sorma
ayrılamıyorum da memleketime gitsem arıyorum acaba site arkadaşlarım ne yapıyorlar filan diye aklım burda kalıyor
en azından kafa dağıtıyor unutturuyor bu kk her şeyi
güzel dostluklara vesile oluyor
bir çok memmleketlimi buldum ve tanıştım kaynaştım
ya kısacası 2.nçi evim burası

benimde öyle oldu başından kalkmak istemiyorum hem çok eğlenceli hemde çok öğretici bir sitee vallaa yapanların eline sağlık :)

hoşgeldin serrana

evet çıkmak zor vallah
ben bizimkileri uyutmadan giremiyorum fırsat vermiyorlar o kadar sabırsızlıkla bekliyorum ki siteye gelmek için arkadaşlara konulara takılmak için anlatamam :roflol:

aminnn saytrosuummm...

:roflol: zuzuu'ya doğur doğur derken ecrinede sabır sabır derken
ikiside hamiş ya allah hayırlı evlatlar versin ikisinede
hadin bakalım taze annişler bol dinlenmeler:1hug:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoşgeldinn...tanışırıızzz :jeyyar:

iyi geceler arkadaşlar benide aranıza alırmısınız

alırız kuzum alırız..hatta bakk aramızdasın bilekaydirigubbakcemile2

X