Bizim kzlar buraya...

Selam kızlar...:1hug:
ECRİNCİM hamile olmana çoook sevindim.hihoyyythihoyyythihoyyyt Allah olmayanlara versin.:Saruboceq:
GÜNDÜZÜM mesajını aldım aynı şu smiledeki kıvamdaydı :mymeka:
Evde Pc yok , gündüz işyerinde yazıp yazıp kaçıyorum diğer topiclere.Malum KK ya girmek yasak.
Hepinizi seviyorum ve öpüyorum kocaman...:1hug:

Teşekkürler canım. Ben de dua ediyorum. Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın inşaallah...

günaydın canım kız ben seni dövermiyim ya kıyamam kayıplardasın ya
uğramıyonda özlüyoz yani
bak yeniden sayfamız hayat bulmaya başlar gibi
burda güzel dostluklar başladı devam etsin her ne kadar uzakta olsak
ben hepinizi çok seviyom dayak mayak yok
unutma bizide ara da olsa da ugra:1hug:

noluyo bakiyim burdaaaaaaaaahihoyyythihoyyyt
ecrin çok sevindim valla ya süper bi haber dedim demiiiiii burdan bize birgün haber vericen diye:1hug::ecrin_bebek:
zuzumda hamile olabilirmiş vay vay vay:ecrin_bebek:inşallah maşallah artık bu topicde umut yok diyordum kimsa gelmiyor ben bile 1 haftadır siteye bile girmiyordum bi bakam dedim haberlere bak inanamadım valla
ecrincim allah saglıklı bebegini kucagına almanı nasip etsin inşallah:CüvCüv:
gündüzcüm
minikkiz
lady34 sizler nasılsınız :1hug:

noluyo bakiyim burdaaaaaaaaahihoyyythihoyyyt
:
gündüzcüm
minikkiz
lady34 sizler nasılsınız :1hug:

iyiyiz be canım sen nasılsın görüşmeyeli özledik vallah
ne edersin ne yaparsın hadi taildeyiz nasıl geçiyor tatilinniz
kızının karnesi nasıl
benim oğlanın karnesi süper teşekkür getirdi
rabbim çocuklarımıza zihin açıklığı versin
görüşmek üzere
bu topicde her zaman hayat var canısı hihoyyytkaydirigubbakcemile2

iyim gündüzcüm ya karnelerimiz güzel çok şükür :lepi:
15 tatilde burdayım hep dediydim ama busefer çocuklar durmuyor onları gezdiriyorum bugün ders yapmak için evdeydik bi .öğretmenimiz 15 tatil için ogluma bol bol ders vermiş oğlumun öğretmeni deyişti bide okadar üzgünümki aklıma geldikce ağlıycak gibi oluyorum valla ya kızım bu sene 2 öğretmen değiştirdi şimdide oğlum napcaz bilmiyorum.yine aklıma geldi üzüldüm bak of of inşallah hayırlısı olur:a015:

aman aman şenlenmiş buralar yine ne güzel.öpüyorum sizleri şekerler.zuzum hadi inşallah hayırlısı a.s. sizleri

yawrukuşlar naaperrr..kanımı werdim test sonucu bekliyorumm...akşam 5 te çkıcak...ayy heycanlıyımmmm

ay ben dayanamıyorum.zuzucum hamileeee!Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun.zuzu ve ecrin dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…