Bizim kzlar buraya...

tööbe de deli:)) geçmiş olsun canımmm

çatlak ya :))) ederim tabiii
Bende dua ettim Ladynin kayınpederi ladynin evinden gitsin.:Saruboceq:

cııkk sen edemenn..önce bi hamişş kal ondan soora edersinn

merrrsi cicimmmmm

ozgurdum karıştıran ben olmuşum :roflol: malüm kafadan rahatsızım ya :roflol:
vallah turp gibi k.valide bakıyo kendine baktırıyoda yine bişeyçik diyecektim kızmamaya özen gösteriyom :roflol:
ladycım rabbimden tez anda kurtulursun k.pederinden bak ilkbahar geliyor giderler evlerine biraz daha sabır:1hug:
zuzuum sağol canım kendine iyi bak bebişede

Canım ya. Allah sana sabır kayın validen ve kayın pederine de anlayış nasibetsin inşaallah. Seni onların şerrinden kurtarsın. Rabbim aile saadeti ve huzuru versin canım.
Bu arada bebiş iyi canım. Bu gün gittim doktoruma. Yine yanlış hesaplandı gibi geliyo demiştim ya evet yanlış hesaplanmış. 6 haftalıkmış bizim kerata. Belki de eylül bebeği olur. Şimdiden belli olmaz dimi. Rabbim sana da versin ladycim.

Amin canım. Özletme kendini uğra arada. Şeniz

günaydın kızlar kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
hepinize güzel vede sağlıklı birgün dilerim a.s a.s a.s

canım mnasıl oldun daha iyisindir inşallah:Saruboceq: :CüvCüv:bebişimiz nasıl aman dikkat et yorma kendini

layd canım bende sana dua ediyorum biran önce avinden gitsinler die ama sık dişini be güzelim çoğu gitti azı kaldı

zuzuu yevrum sen nasılsın canımcım :CüvCüv: bebişimize vede kendine dikkat et emi canım

bu çiçekler benden hepinize hepsini tek tek topladım ona göre
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s.a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

bulantılar zorluyo birascık ama iyiyim şükür canımm...olurr tikat ederim bize :)) :CüvCüv:

günaydın lahanabebek,lady34,minikiz sende buralardasın sanada günaydın
yanim bu sayfanın güzel narin hatuncukları hepinize günaydınlar

günaydın arkadaşlarıııım.hepinizin günü güzel geçsin.Allah herşeyi gönlünüze göre versin.gündüzcüm senden kaçış yok vallahi.daha şimdi açtım yazdıklarınızı okuyordum yakaladın hemen.bende tatilimi kuzumla geçirdim pek birşeye fırsat olmadı.kız okula ben kursa başladık.fırsat buldukça gelirim.güzel haberlerinize çok seviniyorum.hepinizi çok öpüyorum kızlar. ay bir de teşekkür butonu yok bende kızlar sizde var mı?

anam ben yazana kadar zuzum da gelmiş.günaydın yavrulu kuşum.hala size layık bişey bulamadım ben yaaa!neyse daha vakit var en azından

yok kuzucum bizde de...kolay gelsin sana..bende kaçıyorum kuşlar..kardeşim gelcek kahwaltıya..öpücükk

şu istanbul ankara hattınada hızlı tren koysalarda zuzuuya kahvaltıya gitseydim yaaaa
afiyet olsun şekerçiğim

minikiz benden birşey kaçmaz canısı dedektif gibi biriyim ben :roflol:

maşallah gündüzüm.hepinize hayırlı günler bende kaçayım.dikişlerimi hazırlayayım öğlen kursa gidiyorum gene.öpüyorum sizleri

:CüvCüv: :CüvCüv: hamile hatuncuklar banada dua etsenize benimde sağlıklı bir bebem olsuna.s
bende size hayırlısıynan kucağınıza almanız için du edeceyim :Saruboceq: başladım bilem :Saruboceq:

:CüvCüv: :CüvCüv: hamile hatuncuklar banada dua etsenize benimde sağlıklı bir bebem olsuna.s
bende size hayırlısıynan kucağınıza almanız için du edeceyim :Saruboceq: başladım bilem :Saruboceq:

rabbim sanada sağlıklı ve hayırlı evlat versin canım :ecrin_bebek:

uzun inçe bir yol dedim ya lahanbebek
evet öyle bir yolda yürümek isterdim
hiç birşeyi tasa etmeden kafaya takmadan
engellerim olmadan ama gittiğim ve yürüdüğüm yollar bana acı veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…