Bizim kzlar buraya...

özgürüm günaydınn cicimmm...öğleden soona bi test yapim baari..sırf açıklığa kawuşsun diye ha,yoksa olmadıımı biliyorum..canım ben de haftasonu misafir ağırlıycam..10-12 kişi olucak..önce bi çorba,mercimek büyük ihtimal..hasanpaşa köfte yapiiim diyorum..hem çok uğraştırmaz 1 kilodan bisürü çıkar..şöyle büyük büyük 3er tane koyarım tabağa,yanına sebzeli pilaw yapiim ortada da zeytinyağlılar olcak zati..zeytinyağlı barbunya,patlıcan salatası..normal mewsim salata..bi de börek..yeter bukadar..ara sıcak yapmıcam çorbadan soora direkt köfte patatesi weririm millet doyuyo nası olsa hemen:) bi de tatlu yaparun olur biter..köfte yerine fırında baget filan da yapabilirsinn.yanına fırın patates hawuç filan..güzel olur..

Son düzenleme:
KARTANEM MUTLU YILLAR , NİCE NİCE GÜZEL GÜNLERE EŞİNLE SEVDİKLERİNLE GİRERSİN İNŞALLAH.YAŞ KAÇ OLDU ŞİMDİ.

şekercim bence 24 oldum kocişkoma göreyse 25 :roflol: sizce kaç?? 84 lüyüm deee :dilcikar:

:1shok: :1shok: topice :nazar: değmişş
bi iki saat girmesem 5 sayfa ilerliyodunuz noldu sizeeee fisfisfis

sakın oğlanı sıkma canım doğal bırak bakalım biz seneye ne yapcaz bilmem
büyük oğlanda zorlanmadım ama küçüğünü bilemem:1no2:

sıkmıyorum zaten gündüzcüm ama ben çok sabırsız ve sinirliyim anlamadıgı zaman sinir oluyorum ama hep içimden sabır sabır sabır diyorum .yok akşamda yapamadı bıraktım sayfası yarım kaldı yapamıyor çocuk yani şu el yazısına neden geçtikki sanki çocuk zorlanıyor ben bile zorlanıyorum kalemi kaldırmadan oglum diye diye bir hal oldum yarım kalınca sayfası sabah kalkmış kendisi yapmaya çalışıyor garibim ccc yapmış satırı komple sonra celeri birbirine çizerek baglamış kıyamam ya:1hug::1hug::1hug:

hemen el yazıyamı geçilir ya önçe cizgiler öğretilmiyormu yan çizgi dik çizgi diye çocugun eli yatkınlaşması için
bu öğretimede akıl sır erdirilmiyor vallah
acep ben şimdiden benim küçüğe öğretsemmi ki:roflol:
zorluk çekmesinkaydirigubbakcemile3

zuzunun test pozitif çıktı gaaba kayıplara karışmış baksanıza :jeyyar:
ayy çızık mızık çizdirmeden yazı mı yazdırıyolar hemencecik kafamçokkarıştı
biz bi sene çizgi çizmiştik heralde yaa kaydirigubbakcemile3

el yazısına alışmak için hemen yazıya geçiyorlar el yazısıyla elini kaldırmadan ee yapıyorsun dünde c vermiş ögretmenimiz sinir geldi bana eyi kolay yaptıda ce zor tabi ogluşuma. gündüzcüm çalıştıra biliyorsan çalıştır bence birinci sınıfa giden birisi varsa etrafında bak neler yapıyorlar sende bir sayfa yaptır hepsinden geçen sene bana didilerdide dinlemedim.kafamçokkarıştı.zuzuu hakket yok sanırım pozitif evde oturup nasıl oldu niçin oldu nasıl bakıcam diyemi düşünüyor yoksa:ecrin_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek:

evet yakınımda 1.sınıfa giden var bakmak lazım gülüm
zuzuu yok gerçekten aaaaaaaaa misafiri gelçekti galiba iftara
bugün ozgurdunun de misafirleri var zuzuu da bahsediyordu misafirden ondan girmiyordur
kız SAYTROS istanbulun neresindesin
ikimizde istanbullu oldugumuza göre yakınmıyız değilmiyiz

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istedim buradaki üyeliğim yeni denecek kadar az.ole hergünde giremiyorum bugun açtım bu sayfayı görünce iki kelimede ben yazıyım dedim:emir_bebek:a.s

merhaba kızlar.elimde kalan boncuklar vardı,onlar bitsin diye bir kaç tasarım bakayım dedim bir site buldum uuuuf içinden çıkamadım.milyon çeşit var.ondan gelemedim yani.zuzu senin resmi anlatayım bari gündüzcüm sende oku bak..şimdi ben yaşlı bir nineymişim benim adamda dede,sallanan koltuğa oturmuşum koçişkomun eline vermişim çileyi senin müstakbel bebiş için hazırlık yapıyoruz.bilmem anlatabildim mi?ama görmen lazımdı böyle komik olmadı kikötükedihüso sitenin temizlenmesi ile ilgili açıklama vardı okumadınız mı?artık uyarmadan şut çekiyorlar.birsürü şeyden ceza alıyorsun 10 ceza puanı 1 gün uzaklaştırma.bak aklıma geldi ben bi gidip bakayım şuna öptüm hepinizi

ana sayfada kkdan uyarı yazıyor ya orayı bir okuyun.vallahi korkuyorum birşey yazarken.benim koyduğum resim cıs değilmiş.ama şimdi zuzu beğenmez falan,haber bekleyelim en iyisi

selam kızlara.s.
ya ayıpya bütün gün girmedim kimse merak edipte sormamış:çok üzgünüm:
kızlar bugün pek yazışmamışsınız nedenki acep:uhm:
ZUZUU naptın canım açıklama yapcam demişsin ama açıklama göremedim ben:uhm:

ohooo topic kaç sayfa kalmış farketmedin mi.temizlik yapılmış ve gereksiz görülen herşey silinmiş.ondandır.neyse canım bende kaçıyorum.işim var.öptüm seni

selam lahanacım.zaten silinecek niye uğraşalım demişlerdir belki:dilcikar:

yok be şekerçikler giremedim bende sitemi diyem pc mi diyem
yoksa net sistemimi diyem ne
pek ağırdı msn ler bile açılmadı ya internet bağlantılarında sorun vardı sanırım
evet ya zuzuu açıklama yapmamış daha
sizler ne ettiniz bakam nasıl gidiyor şekerçiklerim çıkmayın nen sohbet ediyoz işte
ne tuhaf birimiz gidiyor birimiz geliyor:roflol:

kızlar bu kk'nın yawaşlığı deli etcek beni..bi bağlanamadım..soora da elektrikler gitti biz de dışarı çıktık ewe ancak gelebildim..

gelelim asıl konuyaaa..yoğun istek üzere hayatımın ilk gebelik testini de sayenizde yapmış bulunmaktayım..sengözlerimebaksanab weee sonuuççç: NEGATİFF :teytey:

ben dedim ama deemi..nerdeyse ben bile sayenizde istemeye başlıyodum he..ama işin tuhafı ne biliomusunuz,daha 2 gün önce ben hazır diilim bi iki sene bekliyelim dien kocim şuan buruk..ay bu adam tuhaf he..hoş bi süpriz olurdu demi aşkıım dio,surat asıo...kömik şey...

ii geceler tatlımlar..ilginize teşekkürler..demekki bööle bi heycanım olsa süper olcak,yanımda benlen paylaşcaksınıs bunu..seworum sizi hepinise ayrı ayrı mersi..öpücükkkk

ay üzüldüm ya teyze olcam diye ne sevinmiştim
bende enişte gibi:dilcikar:
neyse canım için başı sağlık olsun elbet birgün oluverir:ecrin_bebek:

X