Bizim kzlar buraya...

Özlediğimden ilk sayfaları okuyarak avuuyorum kendimi. Yine öyle olamaz mıyız yaa! Özgür, Saytros, Kartanesi, Zuzu, Lahanabebek, minikız, serenay... Gelin be çekilmiyo böyle valla... senağlama

Bir derdim olsa size koşardım. Tesellilerinizle kendime gel irdim. Şimdilerde selam bile vermiyo kimse... Unuttuk birbirimizi. Unuttuk o güzel muhabbetlerimizi. Bize ne oldu kızlar böyle... Çok duygusalım bu gün... :çok üzgünüm:

Bir derdim olsa size koşardım. Tesellilerinizle kendime gel irdim. Şimdilerde selam bile vermiyo kimse... Unuttuk birbirimizi. Unuttuk o güzel muhabbetlerimizi. Bize ne oldu kızlar böyle... Çok duygusalım bu gün... :çok üzgünüm:

senağlamama be kankim bende mutsuzum ya sayfamız öksüz kaldı dostsuz kaldı bir sen ,bir ben ,bir minikiz ,birde redlight71 geliyo
of of serenayyy gelmez pc almamış daha kendine k.kızı hastaymış onla meşğulmüş slm mı var

senağlamama be kankim bende mutsuzum ya sayfamız öksüz kaldı dostsuz kaldı bir sen ,bir ben ,bir minikiz ,birde redlight71 geliyo
of of serenayyy gelmez pc almamış daha kendine k.kızı hastaymış onla meşğulmüş slm mı var

Aleyküm selam.

Kanki ben bu gün çok doluyum. Yarın adet günüm. Ama her an olacakmışım gibi. Bu ay da olmadı. Bunalımdayım gene... senağlama

selam kızlar muhtarım nasılsın.ecrincim sende sıkma canını Allahtan hayırlısını iste.öptüm sizi

yawrularrr günaydıınnnn....ecrinim üzme kendini bitanem..geldimi kırmızılar?? gündüsnen miniikk bi de kardelenn nabersinizzz??

selam kızlar gündüzcüm kurs iyi gidiyor dikip söküp duruyorum kızıma jile diktim bayramda dikiş bölümüne resmini koydum.zuzum hoşgeldin.yoktun ortalıkta.işten ayrıldın mı?keyfin nasıl?diğer arkadaşlar sizlere de selamlar

KIZLAR selam ne var ne yok.. Okudum okudum kimsecikler yok topicte.Ben eskisi kadar kk ya girmiyorum girsemde 5-10 dk genel bir bakıp çıkıyorum.
SAYTROSUM ses ver bakem.Seninde sesin çıkmamış.Bayramda cebine mesaj çektim cevap yazmadın kaydirigubbakcemile5 Ulaştımı mesajım.
GÜNDÜZ, ECRİN, KARDELEN ,MİNİKIZ topici hiç boş bırakmamış.
Bende ECRİNİN SESİNE GELDİM.Canım benim yaaa..
Nasılsın ECRİNCİM iyimisin.

ZUZUCUM selam canım sen nasılsın.İşten çıktın demi sen.
GÜNDÜZüm bana ÖM atmıştın yaa ben sana cevap yazdımmı farkında değilim ama perden harika olmuş güle güle kullan.. Bende altını ördüm Eminönüne gidip kiloyla ip alıcam buralarda hem pahalı hem istediğim renk yok.Yani kısacası 1 günlük işim kaldı ama ip almadım daha :eek:

SAYTROSUM ben kilo verdim bayağı , 61 oldum.Sen nasıl gidiyorsun .Ben bu sefer kararlı bir şekilde kilo veriyorum.Diyetisyene gittim bana 3, 5 kilodan fazla vermememi söyledi ama bakalım şakkıdı

selam kızlar kaydirigubbakcemile5
5 gün olmuş kk ya girmiyeli herkez dağıldı tadı tuzu yok buraların :çok üzgünüm:
şimdi biraz gireyim dedim lazerli epilasyon yaptırmak istiyorum bi araştırıyım dedim kk da .bilginiz varsa paylaşın ben 2 sene önce gittim yaptırdım ama yarım bıraktım gene gitmek istiyorum .özgürcüm seni buralarda görmek ne güzel nerelerdesin sen:eek:klava:topcn dagıldı sen yoksun ortalarda.ben iyiyim sağol bayram mesajın geldi ama ben dönemedim kimseye kontürüm yoktu faturalı hatta geçicem diye kontürde yüklemedim inat ettim:nazar:kilom aynı ne iniyor ne çıkıyor bende diyetisyene gözüktüm daha dogrusu bi arkadaşım gidiyordu onunla birlikte bende gittim doktora bende size gelicem vermem gereken biraz kilom var dedim kadın beni istemedi bana gelme sana yapabilecegim birşey yok dedi spora hiç gitmiyorum bıraktım gene .

sizler nasılsınız kızlar özladim valla eski sohpetleri öpüyorum hepiiiiiiiiiiiiiniiiiiiiiiziiiiiiiiiiii ben yine gelirim inşallah valla çocukların dersleri koşuşturmaca zaman bulamıyorum açmakta istemiyorum oglum dersi mersi bırakıp oyun oynamak istiyor .gündüz malum geziyorum :1rolleyes:15 tatilde bolca görüşürüz herhalde tabi sizlerde burda olursanız. hepiniz kendinize iyi bakına.s.

delikafaduldendelikafaduldenay buda yeni eklenmiş negüzel şeydelikafadulden

yawrularrr günaydıınnnn....ecrinim üzme kendini bitanem..geldimi kırmızılar?? gündüsnen miniikk bi de kardelenn nabersinizzz??

ne olsun be zuzuu iyilik uğraşıyoz işte seni ne burda ne öbür tarafta göremiyom kızzzzzzzzzzz
nirlere saklanıyon öyle bakem :eek:klava:

selam kızlar gündüzcüm kurs iyi gidiyor dikip söküp duruyorum kızıma jile diktim bayramda dikiş bölümüne resmini koydum.zuzum hoşgeldin.yoktun ortalıkta.işten ayrıldın mı?keyfin nasıl?diğer arkadaşlar sizlere de selamlar

oh oh iyi bu gidişle sen modacı olursun he hadeeeeeeee devam dikişe benimde zamanım olsada kafa dağıtmak için gitsem kurslara murslar
evde hem sıkılıyom hemde kafa yediriyorlar
keşke kalıçı bir işim olsaydıda sabahtan akşama kadar çalışsaydım
çocuklarmı sorun diyeceksiniz biliyom çocuklarım sorun değil işte anlayın artıkkötükedihüso laelaelaelaelae

ZUZUCUM selam canım sen nasılsın.İşten çıktın demi sen.
GÜNDÜZüm bana ÖM atmıştın yaa ben sana cevap yazdımmı farkında değilim ama perden harika olmuş güle güle kullan.. Bende altını ördüm Eminönüne gidip kiloyla ip alıcam buralarda hem pahalı hem istediğim renk yok.Yani kısacası 1 günlük işim kaldı ama ip almadım daha :eek:

olsun canısı almadım mesajını merak ettin diye yolladım beğendiğine sevindim
evet ya semtlerde pahallı eminönünde uygun
gidersem gene sakallı ipin kalınını alacam mutfağın kapısına yapcam
sen fulll çalışıyon sizin cafe işiniz ne oldu hallettinizmi
hepinize kızlar hayırlı günler dilerim

saytros inşallah 15 gün tatilinde buralarda sık sık görüşürüz şimdiden görüşmek dileğimle
hayırlı günler hepinize:1hug:

günaydın zillilerr..hepinisi biir bir döfcem..özellkle de saytrosnan özgürü..topic sahibi olmassa bis hiiç olmayıs deliiler:mymeka: gündüzüm diğer tarafa gelmiyorum ewet bi ısınamadım ben oraya...burası ilk göz ağrım..:eek: münüükk ben de dikişe başladıımm..ama ne kursa gittim ne bişe daha..doğal yetenek bendekinaniknanik minnoş yeğenimin 2 hafta soona birinci doğumgünü..ona çok tatlı bi pelerin diktim..kokoş bişe,teyzoşu gibi kaydirigubbakcemile3 kalıp filan da yoktu,çamaşır leğeninden kalıp çıkardım diktim..ilk dikişim çok zewkliymişşkaydirigubbakcemile2 özgürüm saytrosum öpücükkkk

Zuzum orda mısın şeker. Ben geldim. Kayıplar gelip bi selam vermişler nihayet. Şimdi 3 kayıp var. Kartanesi, Serenay, Lahanabebek. Ha bir de arzu vardı fazla kaynaşmamış olsak da. Eee nassı gidiyo kızlar. Ben çok mutsuzum bu aralar. Kafam bi kaışık bi karışık sormayın. Neyse sizin de canınızı sıkmayayım. Hepinizi kocaman öpüyorum. Yakınlarda olanlar gelsin iki sohbet edelim bari.

selam kızlarkaydirigubbakcemile2
evde olunca işim olmayıncada burdayım bakın geldim işte delikafaduldendelikafadulden
öptüm hepiciniziiiiiiii

X