Bizim kzlar buraya...

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt
güle güle 2008 HOŞ GELDİN 2009a.sa.sa.sYENİ YILIN HEPİNİZİN HAYATINDA PEMBE SAYFALAR AÇMASINI DİLERİM hepinize mutlu,huzurlu,sağlıklı vede şanslı nice nice yıllara.s.a.s.a.s.:1hug::1hug:

kız kayıp nerdesin sen bakem uğramıyon hiç he neişler yapıyon bakem
kızın rahatsızdı nasıl oldu

ben geldim kızlar :eek:
hepinizi çok çok özledim :nazar: nerelerdeydin demeyin KK yi açamıyordum benneyaptımki

benimde boynum ağrıyo ya saytroscugum fıtık olabilirmikine
ta beynime kadar gidiyor sonra sol kolumun omuzundan başlayıp ellerime kadar hafif uyuşukluk dilimde biraz ara ara uyuşukluk sendede böyle belirtiler varmı
gitçem dr yede ança ölünçe galiba:roflol:
geçmiş olsun bu rada canısı kib

ozgurdum niyemi kısdım ecrine yine kendini streslere vurdugu için yanim gidip dövcem başka yolu yok yanim Çok üzgünüm çoook

fıtk olabilir gündüzcüm bendede kolumda uyuşma karıncalanma ve agrı vardı doktora gittigimde emardada fıtık ortaya çıktı zor birşey valla 2 gündür neler çekiyorum akşamları uyuyamıyorum hiç agrım var çok:çok üzgünüm:

herkezinnnnnnnnnnn topicimizi ziyaret eden etmeyen gelen gelmeyen bakıp yazmayan görüp bakmayan tümmmmmmmmmmmm arkadaşların yeni yılını kutluyorum .
hepinize SAGLIK
MUTLULUK
HUZUR
PARA
:ecrin_bebek: VE BEBİŞ İSTEYENLERE BEBİŞLİ, BİR YIL
GEÇİRMELERİNİ DİLİYORUM
TÜM ARZULADIKLARINIZ DİLEKLERİNİZ BU YIL OLUR İNŞALLAH

HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
MUTLU YILLARRRRRRRRRR
hihoyyyt:1hug:a.s.kaydirigubbakcemile2delikafadulden

nerelerdesiniz yahuuuuuuusengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
geçen seneden beri yoksunuz hiçbirşeyde yazmamışınız sene geçtiiiiii:nazar::nazar:
delikafadulden:1rolleyes:

selam kızlar benim pc çökmüştü anca gelebildim.hepinize gönlünüzce yıllar dilerim

Selam kızlar anca pc başına geçebildim.
Öncelikle hepimize yeni yılın SAĞLIK , MUTLULUK ve HUZUR getirmesini dilerim.2009 da tüm dualarımızın olması dileğiyle....
Dün malum yılbaşı koşuşturması bıgünde akşamdan kalan yığıntıları temizleme günüydü benim için.Az önce işim bitti oturdum.
SAYTROsum GÜNDÜZÜM geçmiş olsun , kendinize dikkat edin.
Dün ne yaptım biliyor musunuz kızlar.16 senedir sarı olan saçlarımı kızılla kahve arası bir renk yaptırdım aslında istediğim renk koyu sarı gibi birşeydi ama aptal kuaför saçma sapan bir renk çıkardı.Fotoğraf çektiremedim dün yılbaşında.Arada aynanın yanından geçiyorum garip geliyor saçlarım.:1no2: 1 ay kullanayım alışamassam çaresine bakıcam:eek:

Bir gelişme daha var onuda yazayım.:jeyyar: Burdan yani KK dan beslenme üzerine eğitim almış bir bayan tam 3 ay bana zayıflamam için koçluk yapıcak.Bugün listemi verdi.Perşembe tartılıcam tekrar gelişmeleri sizlere özellikle Saytros sana yazarım canım.Umarım işe yarar.Ama kesin yarar liste çook sağlıklı ve yorucu değil.Ama tatlı özellikle KABAK tatlısı yok...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sağol özgürcüm pazartesi doktora gidicem artık baya agrı var ilacımda yok bitmiş isimlerinide hatırlamıyorum boyunlukla geziyorum oda çok sıkıntılı bir iş.şakkıdışakkıdı
hadi bakalım hadi hayırlısı ben baya bi savaş verdim takıma girmeye kimse almadı sonrada sıkıldım bıraktım zayıflada sonra nasıl yaptıgını anlat ben 62 dende inmmişim tekrar çıkarım diye çizelgemide deyiştirmiyorum ama yemem aynı hatta akşam abarttım bile diyebilirim.saçların güzel olmuştur bence şimdi alışık olmadıgın için tuaf gelir sana .bende bazen düşünüyorum kendi rengine getirsemmi diye ama herkez sarının bana gitigini söylüyor saçımda iki üç renk var hep röfle röfle bazı yerler çok beyaza yakın sarardı artık .bi ara ben kızıl yaptım çok tuafıma gitmişti herkez çok güzel oldu desede ben kullanamadım sanki yolda herkez bana bakıyordu abartı bi kızılda deyildi koyu kızıldı. aslında saçım düz olsa çok istedigim saç renki mavi siyah ama malesef bana hiç gitmez.

minikiz senden özgürden ve benden başka kimseler ugramadı bu yeni yılda buraya...
nerelerdeler acabasengözlerimebaksanab

kızlarrrrrrrr milli piyango sizemi çıktı yoksa nerelerdesiniz kayıplara karıştınız yaniiiiCADIARZU

sırnaşık şeynaniknanikdelikafadulden

Bir gelişme daha var onuda yazayım.:jeyyar: Burdan yani KK dan beslenme üzerine eğitim almış bir bayan tam 3 ay bana zayıflamam için koçluk yapıcak.Bugün listemi verdi.Perşembe tartılıcam tekrar gelişmeleri sizlere özellikle Saytros sana yazarım canım.Umarım işe yarar.Ama kesin yarar liste çook sağlıklı ve yorucu değil.Ama tatlı özellikle KABAK tatlısı yok...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben de istiyorum ben de ben de ...delikafadulden delikafadulden hihoyyythem bi an önce zayıflarsam size yeğen gelir belkimmmm:emir_bebek: kaydirigubbakcemile3

ben de istiyorum ben de ben de ...delikafadulden delikafadulden hihoyyythem bi an önce zayıflarsam size yeğen gelir belkimmmm:emir_bebek: kaydirigubbakcemile3

Zuzucum sen zaten zayıf değilmiydin kifisfisfis
Saytroscum takıma girmedim zaten daha önce takımdaydım çok sıkılıp çıkmıştım.B u bayanla msnden yazışıyoruz.KKdan 6 kişiye yardım edecek bakalım 1 hafta sonra sonuçları almaya başlarız.
ECRİN yine kayboldu allah allahh...

günaydınlar arkadaşlara.s hepinizin yeni yılı hahırlı olsun inşallah:Saruboceq: bana kızı yonda gündüzüm ben sürekli bakyom kimsecikler yopk bu yüzden yazmıyom ama arda bir yazıyom
hepinizi çok özledim valla ya gelinde adam gibi yazışalım şöledelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

günaydın yawrularr...naaberrr..özgürüm balık etli denen cinstenim bebeimm...kilo wersem ii olcak,kendimi hiiiç ii hissetmiorum...twist stepper denen bi alet warya..ondan alıym diyorum..burda bi topicde pek bi anlatmış arkidişler..memnunlar..hawalar çok souk yürüyüş neim yapamam bu hawada pek çünkü...

wee huzurlarınızda minnoş yeğenim için çamaşır leğeniynen kalıp yapıp diktiğimm peleriinnnn...ya biliyorum çok ahım şahım işe diil ama ömrü hayatımdaki ilk
img0578kk2.jpg

w320.png
dikş deneyimim..hem de kendüm kendüme:)))

günaydın yawrularr...naaberrr..özgürüm balık etli denen cinstenim bebeimm...kilo wersem ii olcak,kendimi hiiiç ii hissetmiorum...twist stepper denen bi alet warya..ondan alıym diyorum..burda bi topicde pek bi anlatmış arkidişler..memnunlar..hawalar çok souk yürüyüş neim yapamam bu hawada pek çünkü...

wee huzurlarınızda minnoş yeğenim için çamaşır leğeniynen kalıp yapıp diktiğimm peleriinnnn...ya biliyorum çok ahım şahım işe diil ama ömrü hayatımdaki ilk
img0578kk2.jpg

w320.png
dikş deneyimim..hem de kendüm kendüme:)))

günaydın zuzu ne haber canımcım
yani ilk dikiş deneyimi olarak çok güzel olmuş şekercim
benden sana 10 puan

layd bizi arıyomuş bulamıyomuş
buradayız canım sesimize gelkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

layd kıs hala bulamadınmı kısssssssssss
ben sana şöyle yüksek sesle sesleneyimde seimi duyup gel
LAYDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİdelikafadulden

X