Bizim kzlar buraya...

günaydın kızlar herkes iyidir inşallahkaydirigubbakcemile2

GÜNDÜZÜM nasıl oldun canımcım daha iyisindir inşallah

kızlar denizim (kızım) bu gün boğaz ağrısıyla kalktı yavrucumun başıda ağrıyodu :1no2: kızımda nazarmı var acep son zamanlada hep hasta :çok üzgünüm: öğlene kadar düzelmezse dr götürcem

bakın kızlar ben bu topiçten istifa edcem azkaldı ona göre:kızgın: ne bu ya ne gelen var ne soran olmuyor yanem hiç olmuyor

merhaba kızlar.lahanacım kızına geçmiş olsun canım.inşallah ciddi birşey yoktur.gündüz sana da geçmiş olsun nasıl oldun?ecrin,saytros,lady,redlıght,kardelen,kartanesi,özgür sizlere de selamlar(inşallah kimseyi unutmadım)zuzucum haftasonu iş bitiyordu sanırım senden ne haber?bende birşey yok sanırım kardeşim ayrılacak:1no2: hepinizi öptüm

selam kızlar
nasılsınız bakem sağolun arkadaşlar dayıya doktor ameliyatı uygun görmedi bakalım hakında hayırlısı inşallah .
nikkiz kardeşine üzüldüm allah onunda hakında hayırlısını versin inşallah.. çok zor inşallah bu kötü günleri çabuk atlatırsınız.
ecrincim o nasıl temizlikçi öyle kuzum perdeleri bile yıkamamış:1shok: sana kolay gelsin temizle temizle aynı oluyor gene ev. sende çoluk çocuk yok okadar batmaz ben yapıyorum arkamı dönüyorum sanki hiçbirşey yapmamış gibi.CADIARZU
kızlar hepinizi öpüyorum görüşmek üzre kendinize iyi bakın :1hug:
gündüzüm geçmiş olsun kendine iyi baka.sa.s

Canım tam can damarıma bastın. Ben hala temizlik yapıyorum.Perdeler bitti. Kadın sadece camları doğru düzgün sildi ya. Ben ilk kez temizlikçi çağırıyorum. Nasıl olduğunu bilmiyorum. Koltukları alelacele sildi. Bişiye benzemedi. Koltukları çekip altlarını yapmadı. Halıları bile kaldırmadan knarları sildi ve şimdi bakıyorum kıyıda köşede hala toz var. bu krizde 60 ytl para verdim ama haketmiyo yaa! senağlama :mymeka: Ben zaten hastayım. Çok işim var hala. Bu arada kızlar bu cumartesi gün sırası bende. O zamana kadar güzel tarifler bulmam gerek bana kim yardımcı olacak bakim!
Kartanem kusura bakmadım canım. Önemli değil tatlım. Benim de işim vardı bi selam verip çıkım dediydim cevap gelmeyince çıktım hemen. Dişçiye gittim dün. Dişlerimin hepsi birden ağrıyodu. Hiç bişi çıkmadı. Çürükten ağrımaz dedi doktor. Anlamadı da ama ayıp olmasın diye ilaç verdi. Daha almadım ilaçları. Madem bişi yok benim dişlerim niye ağrıyor... fisfisfis
Minikçim şanslısın bayramlığını da kendin dikiyosun ne güzel... yerimseniben
Lahanam kızına geçmiş olsun canım...
Kızlar sizinle sohbet etmeyi özledim yaa... Ben geliyorum artık sizler de glin tamam mı... yerimseniben

redlight teşekkürler canım şimdi farkettim mesajını. Valla hem gün temizliği hem bayram temizliği oldu bana da... kaydirigubbakcemile3

uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun bir aradan sonra yeniden merhaba bayanlara.s.bu okul başlayalı uzak kaldım sizden.tek fark yeni katılanlar olmuş,aynı sıcak ortamakaydirigubbakcemile2 umarım hepiniz iyisinizdir.öpüldünüz,görüşmek üzere:eek:

Aman aman maşallah herkesler gelmişkaydirigubbakcemile3,Ecrinim evini güle güle kirlet darısı benim başıma:roflol:,Gündüzüm sanada geçmiş olsun Saytrosum Allah dayına şifa versin,minikkız seninde kardeşinin hakkında hayırlısı neyse öyle olsun.Rabbim herşeyin hayırlısını versin,Kartanesi,lahana bebek,zuzuu ve adını sayamadığım diğer arkadaşlar hepinize selam ve sevgiler:1hug:
sağol arkadaşım galiba üşüttüm böbreğim ağrıdı şimdi iyiyim yani üşütmemeye çalışıyorum
sen neler yapmaktasın canısı keyifler nasıl :1hug:

günaydın kızlar herkes iyidir inşallahkaydirigubbakcemile2

GÜNDÜZÜM nasıl oldun canımcım daha iyisindir inşallah

kızlar denizim (kızım) bu gün boğaz ağrısıyla kalktı yavrucumun başıda ağrıyodu :1no2: kızımda nazarmı var acep son zamanlada hep hasta :çok üzgünüm: öğlene kadar düzelmezse dr götürcem

iyiyim lahanabebeğim sen nasıl kızın nasıl oldu gülüm
aman iyi bir dr ye götür kız çocuğu bademçik ve gegiz etimi var yoksam
geçmiş olsun sana da gülüm:1hug:

merhaba kızlar.lahanacım kızına geçmiş olsun canım.inşallah ciddi birşey yoktur.gündüz sana da geçmiş olsun nasıl oldun?ecrin,saytros,lady,redlıght,kardelen,kartanesi,özgür sizlere de selamlar(inşallah kimseyi unutmadım)zuzucum haftasonu iş bitiyordu sanırım senden ne haber?bende birşey yok sanırım kardeşim ayrılacak:1no2: hepinizi öptüm

sağol minikiz arkadaşım allaha şükür iyiyim
üzüldüm kardeşinin ayrılmasına
allah neyi hayırlı kılıyorsa o olsun be canısı
hepimizin ne olacağı bellimi şu fani dünyada
kızlar boş bırakmayalım burayı ya
bayramdan sonra toplaşıyoz tamammı
bayramda neler yaptık bir bir anlatcaz birbirimizekaydirigubbakcemile3

uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun bir aradan sonra yeniden merhaba bayanlara.s.bu okul başlayalı uzak kaldım sizden.tek fark yeni katılanlar olmuş,aynı sıcak ortamakaydirigubbakcemile2 umarım hepiniz iyisinizdir.öpüldünüz,görüşmek üzere:eek:

uzunnnnnnnnnnnnnnnn bir aradan sonra hoşgeldin canısı
nasıl gidiyor okul bakalım
bu arada hepinize günaydın kızlar
tek tek yazmıyom haaaaaaaaa:roflol:

selam kızlar yoksunuz gene :uhm: bayram temizliği ağır geldi galiba.ben bugün bir etek daha diktim bir de pantolon etek dikmeyi öğrendim.hani şu önden plili kotlar var ya onlardan.kardeşimle eşi boşanmaya karar vermişler.babamı öldüren insan müsveddesi de temyize başvurmuş yani yoğun bir gündü.sizler ne yaptınız nasılsınız?

selam kızlar yoksunuz gene :uhm: bayram temizliği ağır geldi galiba.ben bugün bir etek daha diktim bir de pantolon etek dikmeyi öğrendim.hani şu önden plili kotlar var ya onlardan.kardeşimle eşi boşanmaya karar vermişler.babamı öldüren insan müsveddesi de temyize başvurmuş yani yoğun bir gündü.sizler ne yaptınız nasılsınız?

minikimm hamarat şekerim benimm..kardeşin endoğru kararı wermiş rabbim hakkında hayırlısını wersin..destek olucağından eminim senin..diğer konuda da bırak bu dünyada istediği kadar temyize başwursun..asıl adalet diğer tarafta.orda da temyiz yok..gani gani rahmet eylesin Allah..

yawrukuşlar hepinisin bayramını kutluyoruummm..çokçok öptümmm..ösledim nan sizi..

Arkidişler ben geldim. Nasınız bakam? Ben de özledim şöyle ağız tadıylan uzuuun uzun sohbetler etmeyi sizinle. Bütün arkadaşlarım hepinizin bayramını kutlarım. Bu mübarek arefe gününde kabir ziyareti yapmayı sakın ihmal etmeyin... Ne de olsa bizlerin de daimi istirahatgahı orası değil mi şekerciklerim benim... Ben de bu gün, önce annemlere gidicim. Soora onlarlan beraber annemin bundan 10 yıl önce vefat eden dedesi, çok ama çok sevdiğim ve çocukluğumdan genç kızlığıma kadar bizimle birlikte aynı evi paylaşmış ve sonra daimi mekanına göç etmiş olan hacıbabacığıma gideceğim. Aradan ne kadar zaman geçse de o kalbimizdeki yerini koruyor. Rabbim mekanını cennet eylesin... Bunu da burada sizlerle paylaşmak istedim... Hepinizi öpüyorum canlarım benim...

cimg2008wo2.jpg

cimg2009ad7.jpg

selam kızlar.gündüzcüm maşallah eline sağlık güzel olmuş perden,güzel günlerde kullan.bu arada hepinize hayırlı bayramlar

X