- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar
nasılsınız bakem sağolun arkadaşlar dayıya doktor ameliyatı uygun görmedi bakalım hakında hayırlısı inşallah .
nikkiz kardeşine üzüldüm allah onunda hakında hayırlısını versin inşallah.. çok zor inşallah bu kötü günleri çabuk atlatırsınız.
ecrincim o nasıl temizlikçi öyle kuzum perdeleri bile yıkamamış:1shok: sana kolay gelsin temizle temizle aynı oluyor gene ev. sende çoluk çocuk yok okadar batmaz ben yapıyorum arkamı dönüyorum sanki hiçbirşey yapmamış gibi.CADIARZU
kızlar hepinizi öpüyorum görüşmek üzre kendinize iyi bakın :1hug:
gündüzüm geçmiş olsun kendine iyi baka.sa.s
sağol arkadaşım galiba üşüttüm böbreğim ağrıdı şimdi iyiyim yani üşütmemeye çalışıyorumAman aman maşallah herkesler gelmişkaydirigubbakcemile3,Ecrinim evini güle güle kirlet darısı benim başıma:roflol:,Gündüzüm sanada geçmiş olsun Saytrosum Allah dayına şifa versin,minikkız seninde kardeşinin hakkında hayırlısı neyse öyle olsun.Rabbim herşeyin hayırlısını versin,Kartanesi,lahana bebek,zuzuu ve adını sayamadığım diğer arkadaşlar hepinize selam ve sevgiler:1hug:
günaydın kızlar herkes iyidir inşallahkaydirigubbakcemile2
GÜNDÜZÜM nasıl oldun canımcım daha iyisindir inşallah
kızlar denizim (kızım) bu gün boğaz ağrısıyla kalktı yavrucumun başıda ağrıyodu :1no2: kızımda nazarmı var acep son zamanlada hep hasta :çok üzgünüm: öğlene kadar düzelmezse dr götürcem
merhaba kızlar.lahanacım kızına geçmiş olsun canım.inşallah ciddi birşey yoktur.gündüz sana da geçmiş olsun nasıl oldun?ecrin,saytros,lady,redlıght,kardelen,kartanesi,özgür sizlere de selamlar(inşallah kimseyi unutmadım)zuzucum haftasonu iş bitiyordu sanırım senden ne haber?bende birşey yok sanırım kardeşim ayrılacak:1no2: hepinizi öptüm
uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun bir aradan sonra yeniden merhaba bayanlara.s.bu okul başlayalı uzak kaldım sizden.tek fark yeni katılanlar olmuş,aynı sıcak ortamakaydirigubbakcemile2 umarım hepiniz iyisinizdir.öpüldünüz,görüşmek üzere
uzunnnnnnnnnnnnnnnn bir aradan sonra hoşgeldin canısı
nasıl gidiyor okul bakalım
bu arada hepinize günaydın kızlar
tek tek yazmıyom haaaaaaaaa:roflol:
selam kızlar yoksunuz gene :uhm: bayram temizliği ağır geldi galiba.ben bugün bir etek daha diktim bir de pantolon etek dikmeyi öğrendim.hani şu önden plili kotlar var ya onlardan.kardeşimle eşi boşanmaya karar vermişler.babamı öldüren insan müsveddesi de temyize başvurmuş yani yoğun bir gündü.sizler ne yaptınız nasılsınız?
slmlar nasılsınız bakalım...