Bizim kzlar buraya...

kızlarr naaper..hadi şimcik te beni eğlendirin bakiimm..moralsiziimmm.iş iş die çırpındım aylardır..girdim işte nooldu..büssürü insannan uğraş dur..uykusuzumm yorgunum..işle ilgili bitakım aksiilkler yüzünden patron bomba patlıyıp duruyo ortalarda..ortam gergin..ewimi özledim..yayılıp tw islemeyi..pasta börek pişirip sofralar kurmayı,arkadaşlarımı ağırlamayı ösledim..ooyy oyy..bugün çok tatsızım çookkk...:nazar:

zuzuuum ne olmuş bakiim arkadaşıma:1hug: sıkma canını haftasonu güzelce dinlenir atarsın gerginliğini.evet bazen çalışmak zordur.insanın birilerine kafa atası,başka birilerini yolası gelir ama yine de sabret çok sıkılırsan gel burda dök içini rahatla

nerelerdesiniz kızlar kimsecikler yok yine buralarda benneyaptımki,ben de çok yoğunum ama arada gelip bir iki satır yazıyorum :eek:bir selamı esirgemeyin bacılar.... Hayırlı akşamlar.....a.s.

iyi akşamlar kızlar benim bıldırcınım nasıl çok tatlı demi yiğeniniz :ecrin_bebek:eek:nun yüzünden fazla giremiyorum nette bütün gün ağlıyoooooooooo -tatlicadiarzu-kimse yok yine çıkyım bende bari öptüm hepiniziŞeniz

Kızlar naptınız bakalım okuyamadım mesajlarınızı. Ya dün hiç bir mesaj yazma yetkim yoktu. Ne oldu anlayamadım. Sizinde mi öyleydi. Yoksa farkına bile varmadan uzaklaştırma mı aldım ben... :bbo:

günaydın hanımlar:1hug:a.s.

kızlarr naaper..hadi şimcik te beni eğlendirin bakiimm..moralsiziimmm.iş iş die çırpındım aylardır..girdim işte nooldu..büssürü insannan uğraş dur..uykusuzumm yorgunum..işle ilgili bitakım aksiilkler yüzünden patron bomba patlıyıp duruyo ortalarda..ortam gergin..ewimi özledim..yayılıp tw islemeyi..pasta börek pişirip sofralar kurmayı,arkadaşlarımı ağırlamayı ösledim..ooyy oyy..bugün çok tatsızım çookkk...:nazar:

zuzu nen var yavrim sıkma canını geçer geçer bu günler hayırlısıynan

nerelerdesiniz kızlar kimsecikler yok yine buralarda benneyaptımki,ben de çok yoğunum ama arada gelip bir iki satır yazıyorum :eek:bir selamı esirgemeyin bacılar.... Hayırlı akşamlar.....a.s.

canım selam vermek içinde yazışmak içinde giremiyom .site sorunlu nolcak bu sitenin hali bilmem

iyi akşamlar kızlar benim bıldırcınım nasıl çok tatlı demi yiğeniniz :ecrin_bebek:eek:nun yüzünden fazla giremiyorum nette bütün gün ağlıyoooooooooo -tatlicadiarzu-kimse yok yine çıkyım bende bari öptüm hepiniziŞeniz

allahım esirgesin inşallah, allah size bağışlasın arzucum

Kızlar naptınız bakalım okuyamadım mesajlarınızı. Ya dün hiç bir mesaj yazma yetkim yoktu. Ne oldu anlayamadım. Sizinde mi öyleydi. Yoksa farkına bile varmadan uzaklaştırma mı aldım ben... :bbo:

site çok sorunlu ecrincim belkide ondandır bende fazla giremedim dün şekercim

günaydın kızlar benim detoks bugün bitiyor.hihoyyyt birazdan hamama gidiyorum.derin temizlik yani.hepinizin günü çoook güzel geçsin öpüyorum sizi

münüükkk hadi gösün aydın şekeriiimmm...ay münükümnen lahanamm mersi yaewrilarım ilginise..çok geriliorum ben burda ya..bi tane adam war uyuz oluyorum deli edio beni dedikoducu meraklı ay,nası adamsa..:mymeka:ay yokk annattıkça delleniyorum ben sakinleşiym bi..meditasyona mı başlasam naapsammm :CüvCüv:

zuzucum Allah yardımcın olsun zar zor iş bulunuyo bide böle gıcık tipler çıktımı çalışacağına pişman oluyo insan kafamçokkarıştı bi an evde oturduğun güzel günler geliyo aklına insanın ama yinede çalışmak daha güzel sıkıldığın anları bi düşün benim bebiş olduğu için günüm onunla doluyo ama bebiş olmadan önce çok sıkılıyodum :nazar:sen haline şükret bitanem nice işsiz var yerinde olmak isteyen :lepi:biride benim dışarda çalışmak evde çalışmaktan daha iyi:teselli:

zuzucum Allah yardımcın olsun zar zor iş bulunuyo bide böle gıcık tipler çıktımı çalışacağına pişman oluyo insan kafamçokkarıştı bi an evde oturduğun güzel günler geliyo aklına insanın ama yinede çalışmak daha güzel sıkıldığın anları bi düşün benim bebiş olduğu için günüm onunla doluyo ama bebiş olmadan önce çok sıkılıyodum :nazar:sen haline şükret bitanem nice işsiz var yerinde olmak isteyen :lepi:biride benim dışarda çalışmak evde çalışmaktan daha iyi:teselli:

haklısın arzumcum da ne bilim insan daralıo bazen..bugün öğleden sonra hep dışardaydık mesela..belediyede vs. bisürü görüşme wardı..ben ofis içindeyim normalde ama artık bende toplantılara gidiorum..elimdeki eşşek kadar alyansa rağmen asıldı biri çok sinir oldum kötükedihüso taam çokk güselimm çokk hoşumm dayanılmas cazibeyim ama :icecream:ayıptır yahuuu :mymeka:
senin bıldırcını da yerimm ayrıcana..Allah bağışlasın canımmmm

ben geldim yavrular kaydirigubbakcemile2
site ne biçim sorunluydu ya gir çık gir çık aynı durum dellendim valla
sabah akşam oyun oynamaktan başım çatladıçok özledim ya hepinizibenneyaptımki

Avatarındaki senin bebişin mi çok tatlı yaaa...Bide utanmadan objektife bakmış yerim onu ben.Allah nazardan korusun.Israr etmeyin kızlar ikinci çocuğu yapmıycam.Ama resimlerine bakınca özlüyorum ya....kaydirigubbakcemile Kızımla aynı bu smildeki gibi saç saçayız.kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

vayyyyyyyyyyyyy zuzuma kimler asılmışşşşşş :eek:klava::eek:klava: dövelim onu ggöster bebemm

arzu bebişin çok tatlı ya şimdi yanımda olsan onu alsam koklasam koklasam mis gibi ayyyyyy kucamdan indirmem kız valla allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah bu günlerin kıymetini bil çok güzel günler büyüyünce çok fena oluyorlar şimdi ağlayışı bile güzeldir ay ben bebekleri çok seviyorum ya birisi dogursa bana verse 1 yaşına geldimmi ben onu geri iyade etsem mümkünmü acaba:1rolleyes:

öptüm hepinizi kızlar özgürcüm ben 2 haftadır çocuklarla bu smıllar durumundayımkaydirigubbakcemile:eek:klava:kafamçokkarıştı:mymeka:senağlamalaelaelaelaelae
ama artık bunu yaşamak istiyorum:nazar:a.s

Son düzenleme:
günaydın canımlarım..hayırlı cumalarr..ay çok gerginim..akşam olsunn ewe gidiimm..hatta yarın da olsun bitisn..bi günjük şurdan bi uzaklaşıym..ay işten ayrılmak için hamile mi kalsam napsaamm:eek:

günaydın canımlarım..hayırlı cumalarr..ay çok gerginim..akşam olsunn ewe gidiimm..hatta yarın da olsun bitisn..bi günjük şurdan bi uzaklaşıym..ay işten ayrılmak için hamile mi kalsam napsaamm:eek:

bende öyleyim bugün :1no2:
çok gerginim çok :nazar:
bugün bitse yarın bitse ömür bitse benneyaptımki

X