Bizim kzlar buraya...

Serenaycım doğru söylüyosun valla. Sitede var bi aksaklık bu gün. Yine çalışma mı var acaba? :uhm: Neyse şekerler ben de kaçıyom artık napim siteyle uuraşmaktan sıkıldım. :1closedeyes: Kartanem birtanem özletme kendini bu kadar... Kızdırma beni de... klava: Yeni işin hayırlı olsun şekerim. Ama anlatırsın sitenin izin verdiği bi zaman. Umarım daha iyi bir iştir. Hakkında hayırlısı olsun yafriiim... Şeniz

AAAAAAAAAAAA vay anasını be diyesi geliyo insanın ve diyo da problemin sadece bende olmadığına sevindim sabahdan beri bütün kablolarla her bişiyiyle oynadım netin vallahi kriz halindeydim

AAAAAAAAAAAA vay anasını be diyesi geliyo insanın ve diyo da problemin sadece bende olmadığına sevindim sabahdan beri bütün kablolarla her bişiyiyle oynadım netin vallahi kriz halindeydim

Canım tahminim site yoğunluktan böyle yapıyo. Ama internetin tümden problemli ise bilemicem canım. Geçen gün benim de internetim kesilmişti nedense. Hiç bir siteyi de açmıyordu. Hala sebebini anlayamadım. Arada yapıyo böyle. Çok üzgünüm çoook

bugün burdayım şekerler aslında işlerim yarım ama oturdum kaldım pc başında dizim de var bugün izlerkene ütü yaparun artık kafamçokkarıştı

selam arkadaşlar ben de ütü yaptım bitirdim kk nın başına geçtim ama bu database error yazısı beni sinir ediyor.klava:Hiç bir sayfayıda açamıyorum en iyisi ben gidip yatıyım.Hepinize iyi geceler,tatlı rüyalar...mirmirmirmirmirmirmirmir

ayy kıyamam şekerrr
yaw dizim başladı ben de ütüye başladım
ütüm bitti yine geldimmm
sen napıyon bakimmm

Günaydın ama herkesler uyuyor herhalde mirmirmirmir ,haydin kalkın sabah oldu :dilcikar:,mutlu sabahlar.lülülülülülü

günaydınn
ecrin bana küstü bi daa da gelmemiş baksanaa :dilcikar:
hiç çalışasım gelmiyo son haftam diyemidir nedir

kız siz evde ne diye beeele sabahın köründe kalkıyonuz yaw ben evde olsam 11e kadar uyurdum heralde mirmirmirmir
tembelim gaaba :jeyyar:

günaydınlar şsabahşekerleri sabah felan dememiş her keşler burda toplanmış ne güsel
bende dok. geliyorum ufaklık akut bronşiyolit olmuş sinirlerim bozuk bayram yaramadı bize

kız siz evde ne diye beeele sabahın köründe kalkıyonuz yaw ben evde olsam 11e kadar uyurdum heralde mirmirmirmir
tembelim gaaba :jeyyar:

kartanesi nasıl erken kalkamayalım nen çocuk var okula gitçek yatarsam senmi okula göndercen nen klava:
mecbur yani meçbur olmasada ben erkenciyimdir yanihihoyyyt
sen uyu canım bebiş yokken ama uyuyamazsın çünküm okullusun:roflol:

7.5 aylık daha sinirden ağladım dok dediğini duyunca o kadarda dikkat ederim ama bayramda hava değişimi çarptı tabi penisilin verdi bakalım 2 gün sonra gine muaynye gitcez

7.5 aylık daha sinirden ağladım dok dediğini duyunca o kadarda dikkat ederim ama bayramda hava değişimi çarptı tabi penisilin verdi bakalım 2 gün sonra gine muaynye gitcez

daha küçükmüş ya yaşı 1 yaş olsaydı bıldırcın yumurtası kat sütüne diyecektim canım
faydası var gerçekten ama senin bebişin daha 7.5 aylıkmış ya
neyse dikkatli ol canım üşütme bebişimizi öptüm gözlerinden
ya senin özel mesaj kutun niye acık değil şekerçik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…