Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
avardaki resimde gördükleriniz benim kuzucuklarım
değilmi hiç heberim de yok çünkü siteyi tam anlamıyla çözmüş ve kullanabiliğr durumda değilim şeker vakit ayırıp kurcalayıp öğrenmem lazım
nası açcez bi bakem
avardaki resimde gördükleriniz benim kuzucuklarım
zuzu artık iş yerinden kkya girer olmuş bakıyom da şakkıdı
deneyim kazanmışsın annamına geliyo bu heralde :roflol:
ben de iş değiştiriyom kızlaar daha önce de yazdıım üzre öff bissürü belge toplamam lazım :sm_confused:
gündüzüm bu arada artık okullu diilim kız beeen kurtuldum sonundaa :lepi: siz bilirsiniz tabi çektiğim sıkıntıları bi de kocişim :1rolleyes:
sen uyu yevrum ben sabahları gelir hazırlarım çocukları gönderurun okula hihoyyyt
nan ben kendime güvensem doğuruum zaten de ayyy düşündükçe daral geliyoo :CüvCüv: ayyy yaş ta geçcek kız zuzu netcez biz beele naniknanik
günaydınn
ecrin bana küstü bi daa da gelmemiş baksanaa :dilcikar:
hiç çalışasım gelmiyo son haftam diyemidir nedir
çocum beni ananesi sancak yaw senağlama senağlama
selem kızlar. kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5nasılsınız bakalım ben rahatsızım biraz dünden beri hasta olmaya çalışıyorum ama olmuyor burnum akmaya çalışıyor ama yok gözlerim kızarıyor boğazıma bir avuç toz atılmış gibi gıcık yapıyor başım agrıyor öyle bir sinirim işte .bugünde spora başladım ve diyete bakalım sonuç ne olcak bacılar şiştikce şiştim valla nasıl olsa spora gidicem diyet yapıcam diye düşününce dahada çok yedim ve şiştim ama azimliyim vericem arkadaşlar yokmu aranızda zayıflamak isteyen yahuuuu kilolarınızı yazın bana bakıyım .birlikte motive olak.hihoyyythihoyyythadi ben gidiyorum başım agrıyor öptüm herbirinizi tek tekŞenizŞeniz
merhaba kızlar.nedir bu sitenin hali yaaa!girilmiyor bi türlü.gündüz,zuzu,ecrin,kartanesi,saytros.serenay,lahana,özgür ve ismini sayamadıklarım hepinizi öptüma.s.ben kursa başladım.modelistliğe iki gündür gittim yarın da giyim başlıyor.şimdi okullu olduuuuuum.cetveller defterler dosyalar falan havaya girdim saçımı da örüp kurdale mi taksamhihoyyyt neyse.ecrin miden nasıl oldu kudret narını araştırdın mı.kartanesi iş konusunda hayırlısı olsun.serenay bebişine geçmiş olsun.gündüzüm Allah keyfini bozmasın.hepinizi öptüm kızlar
ben yazayım sana kilomuda biraz morel olsun sana:roflol:
abarttığımı düşünme canısı 46 kiloyuma.s
kızlar günaydın:sm_cool:
hepinize hayırlı sabahlarkaydirigubbakcemile5
SAYTROS cum ben arada bir böle olurum bi süre sonrada düzelirim (inşallah) sağol canım ilgin içina.s
MİNİKİZ demek okullu oldun hıııım aferin sanaa.s. hayırlı olsun canımcım