Bizim kzlar buraya...

değilmi hiç heberim de yok çünkü siteyi tam anlamıyla çözmüş ve kullanabiliğr durumda değilim şeker vakit ayırıp kurcalayıp öğrenmem lazım
nası açcez bi bakem

zuzum görmeyeli kurt olmusun yani biri esmer güzeli biri sarışın hep nası başardımızı soruyolar ama bizde bilmiyoz vallahi işin sırrı ne

zuzu artık iş yerinden kkya girer olmuş bakıyom da şakkıdı
deneyim kazanmışsın annamına geliyo bu heralde :roflol:
ben de iş değiştiriyom kızlaar daha önce de yazdıım üzre öff bissürü belge toplamam lazım :sm_confused:
gündüzüm bu arada artık okullu diilim kız beeen kurtuldum sonundaa :lepi: siz bilirsiniz tabi çektiğim sıkıntıları bi de kocişim :1rolleyes:
sen uyu yevrum ben sabahları gelir hazırlarım çocukları gönderurun okula hihoyyyt
nan ben kendime güvensem doğuruum zaten de ayyy düşündükçe daral geliyoo :CüvCüv: ayyy yaş ta geçcek kız zuzu netcez biz beele naniknanik

aman en son ben yazmışım :dilcikar:
nerdesiniz be yaw

zuzuu ile sen artıkın baston elinizde ança bebiş sahibi olursunuz :ecrin_bebek:
bizde teyze olamadan gözümüz açık ya cennete ya cehenneme canummmmmmmm:roflol:

çocum beni ananesi sancak yaw senağlama senağlama

merhaba kızlar.nedir bu sitenin hali yaaa!girilmiyor bi türlü.gündüz,zuzu,ecrin,kartanesi,saytros.serenay,lahana,özgür ve ismini sayamadıklarım hepinizi öptüma.s.ben kursa başladım.modelistliğe iki gündür gittim yarın da giyim başlıyor.şimdi okullu olduuuuuum.cetveller defterler dosyalar falan havaya girdim saçımı da örüp kurdale mi taksamhihoyyyt neyse.ecrin miden nasıl oldu kudret narını araştırdın mı.kartanesi iş konusunda hayırlısı olsun.serenay bebişine geçmiş olsun.gündüzüm Allah keyfini bozmasın.hepinizi öptüm kızlar

Selam şekerleeer! Kartanesi hariç... :dilcikar:

Yanımda kardeşim var. Kız kıza muhabbet ediyorus... Onun da size selamı var şekerler... :teytey:

günaydınn
ecrin bana küstü bi daa da gelmemiş baksanaa :dilcikar:
hiç çalışasım gelmiyo son haftam diyemidir nedir

Hıh sana küstüm butün topice diil... İşlerim vardı ondan gelemedim... :dilcikar:

selam kızlar nabersiniz bakem
SAYTROS geçmiş olsun canım yaa:1no2:
kızlar benimde hiç keyfim yok :1no2: canım çok ama çok sıkkın :çok üzgünüm:
sanırım bir psikologdan yardım alcam belki işe yarada düzelirim inşallah:Saruboceq:
çünkü buşekilde kalırsam ne kendime nede kızıma bir faydam olmayacak:1no2:
neyse hepinizi öpüyorum a.s.iyi geceler

ben yazayım sana kilomuda biraz morel olsun sana:roflol:
abarttığımı düşünme canısı 46 kiloyuma.s

heyde kolay gelsin canım okullusun ha ay ay benimde imkanım olsada gitsem vallah
giderim gitmesinede ufaklık var seneye bi okula başlasın bakalım düşünürüz ömür yeterse tabia.s

kızlar günaydın:sm_cool:
hepinize hayırlı sabahlarkaydirigubbakcemile5
SAYTROS cum ben arada bir böle olurum bi süre sonrada düzelirim (inşallah) sağol canım ilgin içina.s
MİNİKİZ demek okullu oldun hıııım aferin sanaa.s. hayırlı olsun canımcım

ben yazayım sana kilomuda biraz morel olsun sana:roflol:
abarttığımı düşünme canısı 46 kiloyuma.s

:1shok::1shok::1shok:gündüzüm hakkaten 46 kilomusun:1shok:
bak sen bana gel bacım ben sana biraz kilo aldırayım
yok sam enişte sana yemek yedirmiyomu kııııııııııs:roflol::roflol::roflol:

sıkma canını senin neşeli biri oldugunu sesiyorum hihoyyythihoyyyt

Günaydııınnnn arkadaşlar, a.s. dün akşam satlerce şu evlilik çizelgesini yapmayla uğraştım. :uhm: En sonunda becerdim :hooray: o yüzden halinizi hatrınızı soramadım.Nasılsınız şekerler... Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…