Bizim kzlar buraya...

Ben de burdayım ama birazdan gidip yatıcam kızlar,hepinize hayırlı geceler......

Kimse birbirini yakalayamıyor bu topicte nedense... :roflol: Ahan da geldim ama kimsejikler yokkk... :sm_confused:

Kimse birbirini yakalayamıyor bu topicte nedense... :roflol: Ahan da geldim ama kimsejikler yokkk... :sm_confused:

saklanbaç oynuyoz be aknkim:roflol:
kim kimi yakalarsa söbeliycek:roflol::roflol:
evet ya bi denk gelemiyoz sohbet için bir düzene girsek diyorum

günaydın kızlar..canım sıkkın keyfim yok işim çok...öpiimm de gidiimmm...

günaydın arkadaşlar:sm_cool:

yavfffffff arkadaşlar nolyonuz böle yavfffffffffffffneden kimsecikler yokkiiii:çok üzgünüm:
ya hakkatende saklambaç oynar gibiyiz beeeeeeeeeee:1shok:
bakalım inşallah birinizi yakalar sobelerim:roflol:

SOBEEEEEEEEEEEEEEE REDLİGHT yakaladım kız seni çevirim içi gözüküyon ama bakem cvp vercenmi cvp vercüsen nörüyon imin arkadaşım

günaydın arkadaşlar:sm_cool:

yavfffffff arkadaşlar nolyonuz böle yavfffffffffffffneden kimsecikler yokkiiii:çok üzgünüm:
ya hakkatende saklambaç oynar gibiyiz beeeeeeeeeee:1shok:
bakalım inşallah birinizi yakalar sobelerim:roflol:

hakket ya lahanacığım önçeleri ne güzel lafları yetiştiremez dik
şimdik ise sinek avlıyoz kk da iyimi:roflol:
bu arada söbelendin galiba söbe

:eek:klava:eek:zgurdu yeşil ışıgın yanıyor canım söbeledim seni
ne ugramıyon gııızzzz buralara ha
birde topinğ sahibi olacan arada bi gel hatrımızı sor be kız
özlettin kendini vallah:eek:klava:

ben celdum şakkıdı
bana da yer var mı..
kankaları gördüm de celdum diyodum nerelerde saklanıyo ahanda burdalar :1closedeyes:

SOBEEEEEEEEEEEEEEE REDLİGHT yakaladım kız seni çevirim içi gözüküyon ama bakem cvp vercenmi cvp vercüsen nörüyon imin arkadaşım

Siteye bir girebilsem selam vercem ama sabahtan beri siteye girmek için uğraşıyorum. kötükedihüso Açılmıyordu ama artık düzeldi sanırım off yoruldum ya a.s.

sadece bu topiği açabildim diğerleri neden arızalı anlamadım

Heeey ben geldiiiim... Lahanabebek, Lady Redlight sobeeeee... Yakaladım siziiiii! :roflol: Yeşil ışık yakmışsınız. Kaçman biyere... Buradayım ben yafff! Ha bu arada Lady hoşgeldin şekercim... Şeniz

Zuzu bi öpüp kaçıyo ne zamandır. Bi yakalarsam!!! kaydirigubbakcemile :eek:klava:
Kartanesi ise hiç uuramadı. Noldu bu kıza bilen varmı yaff. İiiice merak ettim beeeen! :uhm:Geçerli bi mazereti yoksa ona da... :mymeka: Kızdırmayın bakim beni! :kızgın: Saten sinirli hatunum şurada! :eek:klava:

kız kızma kııızz kaydirigubbakcemile2
izmirlerden bilene yazdım ya sizeee
cuma döndük iki gündür ev işleriynen uğraşıyom kışlıkları çıkartmakla falan şakkıdı
işteyim şimdi de ama istifa ettim iş değiştiriyom şekerler

X