Bizim kzlar buraya...

iyi ki doğdun saaaaytrooos! mutlu,sağlıklı,huzurlu nice 30, doğumgünlerine inşallah.bu arada çok geçmiş olsun aman ihmal etme git doktora.öbürsü kızlar güzelce gezin eğlenin ve dinlenin emi

Selemmmm kızlarkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
gündüzcüm tezgahına çok üzüldüm ama saglık olsun boşver cana gelicegine mala gelsin sıkma canını a.s. 2 ekimde benimdi .offff offffffff yaşlanıyoruz bu yıl bu yıl 4. kez otuz yaşımı kutladım çok şükür : dün akşam böbreklerim çok agrıdı doktora gitmem lazım benimde hiç uyuyamadım akşam bugünde hafif hafif agrıyor şu doktora gitme işini hiç sevmiyorum nedense.Şeniz

sağol canım tesellin için o kadar üzüldüm ki anlatamam
sonra aman dedim olduysa oldu elden ne gelebilirki
oraya süsülü birşey alçam en azından unutmaya çalışırım
seninde doğum günün kutlu olsun canım niçe yıllara
sevdiklerinle birlikte
ve burada beraber sanal aleminde yaşlanmaya:1hug:
aman böbreklerine dikkat et canım bende de o sorun var ayaklarım suda kalsın üşüteyim gittim bende ağrıdan duramıyorum
dr içini bende sevmediğimden gitmiyom ölüm döşeğinde gitçem galiba:roflol:
neyse gitçez birgün dr ye ama ne zaman
bir tek şeyden değil
boynum içim, kkb için,böbregim için,belim için ooooooooooooooooo saymakla bitmez vallah :roflol:
bu arada canımcığım çok geçmiş olsun kendine iyi bak arkadaşım
daha zeytinburnuna gelip senle at koşturcazzzzzzzzzz:roflol::roflol:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar yüreğim sızlar kimler var burda ses edin ayoooolçok yoruldum bu gün ya kızlarımla şöyle gezeyim dedim gebeş ablamda geldi gezdimmi burnumdan mı geldi anlamadım vallahi hani hep diyorumya haşere kızlarım haşere kızlarım harbiden öyle yaa abartmıyorum yani yolda kaç çoçuk ters yürümekden zevk alır ve uyarmanıza ragmen her seferinde yapmaya devam eder ters ters yürürken dur kızım demeye kalmadı çaycının elindeki çay dolu tepsiye çarp bi güzel haşlan caddenin ortasındanda anında soyduk felan ama kızardı baya ufak ufak su topladı aklıma geldikce o an sıyırcak gibi oluyorum vallahi eczaneden ilaç aldık sürdük felan ama çokda ciddi bi yanık değil allahdan daha öncede noter direğine geçirip kafayı bayabi şişirmişdi araba yan aynalarını saymıyorum bile size

eee bizde aynı harflerle uğraşşıyyoruz canım el ele elle al ala ela rüyamda bile yapıyorum vallahi dnya bi yana haylaz bebeklerim bi yana sevgileri tartışılmaz

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar yüreğim sızlar kimler var burda ses edin ayoooolçok yoruldum bu gün ya kızlarımla şöyle gezeyim dedim gebeş ablamda geldi gezdimmi burnumdan mı geldi anlamadım vallahi hani hep diyorumya haşere kızlarım haşere kızlarım harbiden öyle yaa abartmıyorum yani yolda kaç çoçuk ters yürümekden zevk alır ve uyarmanıza ragmen her seferinde yapmaya devam eder ters ters yürürken dur kızım demeye kalmadı çaycının elindeki çay dolu tepsiye çarp bi güzel haşlan caddenin ortasındanda anında soyduk felan ama kızardı baya ufak ufak su topladı aklıma geldikce o an sıyırcak gibi oluyorum vallahi eczaneden ilaç aldık sürdük felan ama çokda ciddi bi yanık değil allahdan daha öncede noter direğine geçirip kafayı bayabi şişirmişdi araba yan aynalarını saymıyorum bile size

geçmiş olsun arkadaşım ya allahtan ucuz atlatmışsınız ya yanık çok kötü birşey
ay canım benim nede çok ağlamıştır yavrucak:emir_bebek:
ama ammada yaramaz kızların varmış senin be yawwwwwwwww:ecrin_bebek::ecrin_bebek::roflol:
verilmiş sadakanız varmış canım yaşları kaç gülüm

teşekür ediyorum kızlar.:1hug:
gündüzcüm bencede doktor deyince kaçıyoruz hepsini sıraya koyup gitmem lazım valla kadın sağlıgına gitmem lazım boynum için fizik doktoruna görünmem lazım dişçiye gitmem lazım bide böbreklerim için tahlil yaptırmam lazım lazımda lazım yanii.kafamçokkarıştıkadın saglıgını ihmal etmiycem ama ona mutlaka gidicem sizde ihmal etmeyin arkadaşlar 2 senedir gitmiyorum simir testi falan yaptırmam lazım bi konturol iyi olur.gündüzcüm kışın velinin tadı yok biz kocaaaaaaaaaa yaz ordayız günlerimizi bile orda yapıyoruz yazın çok güzel oluyorsengözlerimebaksanab serenay geçmiş olsun canım çocuklar böyle ahhhhh ömür törpüleri tatlı olmasalar sevilmeseler kahırları çekilmez inan .allah saglık versin evlatlarımıza napalım katlanıcaz büyüyene kadar.ben ogluşumun dersleriyle ugraşıyorum ela elle lale el ele el ele elle sıyırmak üzereyim şu eeeeeeeeeee yüzünden .kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
gidiyorum şimcik gene görüşürüz sonra geneeeeeeee:nazar::nazar:

ah canım ah aynı dertten dolayı dr likiz yani yani işte benimkide laf olsun o çamurda neytcez veliefendide
onca yaz gitmedikte güya eşim götüreçekti
allah kolaylık versin canım eeeeeeeeeee lerle sana ve oğluşuna
bende ufaklığa şimdiden göstertiyorum da biraz yapıyor of yapamıyom deyip bırakıyor
ben seneye ayvayı yemiş bulunacammmmmmmmmmm:roflol:

geçmiş olsun arkadaşım ya allahtan ucuz atlatmışsınız ya yanık çok kötü birşey
ay canım benim nede çok ağlamıştır yavrucak:emir_bebek:
Ama ammada yaramaz kızların varmış senin be yawwwwwwwww:ecrin_bebek::ecrin_bebek::roflol:
Verilmiş sadakanız varmış canım yaşları kaç gülüm

yaa bi feryat bi feryat yolun ortasinda ağlamazmi hemde nasi ağlamak büyük 6.5 yaşinda ufak 7.5 aylik

Günaydin kizlar bu arada sel seni görmek ne güzel gündüzümün karanliği öpüyorum hepicinizi

Günaydin kizlar bu arada sel seni görmek ne güzel gündüzümün karanliği öpüyorum hepicinizi
bende seni öptüm serenayyy'çığım bu arada günaydın şeker:1hug:
yaa bi feryat bi feryat yolun ortasinda ağlamazmi hemde nasi ağlamak büyük 6.5 yaşinda ufak 7.5 aylik
ay yerim ben onları rabbim açılarını göstermesin
sende iki kız bende iki oğlan

amin amin arkadaşım ama sana allah sabır versin 2 oğlan ben benimkilerin oğlan versiyonunu düşü
nemiyorum

cancaaazlarıımm naaaperr..ayyy bi yorgunuumm bi yorgunummm..bisürü işim war..bi öpiim de kaçıymmmmm

amin amin arkadaşım ama sana allah sabır versin 2 oğlan ben benimkilerin oğlan versiyonunu düşü
nemiyorum

sağol canım ama benimkiler çok uysallar pek yorulmuyorum
gezmeye bile gitsek yollarda gayet rahat hareket edebiliyorum
kısacazı seninkiler oğlan versiyonu:roflol:
benimkilerde kız versiyonu oluyorlar:roflol:
allah kolaylık versin canım neyse bırak çocukluklarını yaşasınlar
bir daha ne zaman çocuk olacaklar
bende benimkiler için neden pısırık gibi yürüyorsunuz diyom:roflol:

günaydannnnnnnnnnn... arkadaşlarrr.
evet serenay öyle ellerele ugraşıyoruz atlatcaz inşallah bu günleri çok zor ve sıkıcıkafamçokkarıştıoooooooo zuzuu kardeş gezdin gezdin geldin nasıl geçti bayramın anlat bakalım nereye kaçtın.canım sıkkın bugün hatta şimdi onun için açtım pc 15 askerimiz şehit olmuş çok üzgünüm allah sabır versin analarına babalarına eşlerine evlatlarına 15 ocak söndü ya valla çok kötü oldum gene kızlar ya offff dursun artık bu kan gözyaşı ..........

günaydın canım ya
bende meynet haberlerinde okudum çok üzüldüm vallah allah
sabırlıklar versin 15 erimizin askerimizin ailelerine acımız büyük tek türkiye olarak
ne zaman kuruyacak bu kör olacızaların kökü ya
acayip gıçık gidiyom bu teröre ya
allah ıslah etsin

başımız sağolsun kızlar bende sizdenöğrendim şimdi her şehit haberi aldığımda bunun sonunu neden getiremiyoruz diye kendime ssormakdan bıktım artık istesk köklerini kazıyabiliriz aslında insanların feryatlarını duydukca .................. ne bileyim ya allah sabır versin ailelerine ateş düştüğü yeri yakıyo biz uzakdan üzülüyoruz sıkılıyoruz bu kadar onları düşünemiyorum pisipisine kör kurşuna cahilin biri geliyo evlatlarımızı kardeşlerimizi götürüyo

X