Heeeey napersiniz buradaki şekerler... Ben bayramın 1. günü köydeydim.. Arefe günü gitmiştik saten... 1 gece kaldım. Ay kıslar var ya üşümiyim diye gece yatarken odamdaki sobayı yaktırdım. Ay ya odunlar çıtır çıtır yanarken ve de tavana sobanın alevi vururken ne hoş bir ortam oluyomuş yaaa... Ben sobaya pek alışkın değilim ya. Belki ondan, belki de bayram olmasından, bana pek bi romantik geldi yaaaa! :asigim: Efi sobalı olanlar bu anların tadını çıkarın bence... yerimseniben Nese şekerler defam ediim annatmaya. Bayramın 1. günü efime gedim akşam olmadan... Akşam anneciime gittim. Dün de kahvaltıya kayınvalidem gile gittim. Kayınvalidemin evi son katta. Balkonuna bi güzel güneş vurdu ki, sıjacık oldum valla... Benim efim bus gibi. soracııma eşim geldi ve bayram gesmelerimisi hallettik. Bayram ziyaretlerine bayılıyorum ben yaaa! :asigim: Ha bu arada sanırım bayram gesmelerimis bitti. Bu gün efimde olarım büyüüük ihtimalle. Ama belli ooomas belkim bu gün de anneciime giderim kahvaltıya. :teytey: Nese ben artık yatmaya gidiim şekerler. Sabahı bekleyemedim koştum sise. Galiba buralarda bi serenaycımla minikçim kalmış. Tekrardan selam eder ve de büyüklerimin elleinden, küçüklerimin gözlerinden öperek yazıma son veririm... Şeniz:1hug:a.s. Demiştim ama hatırlarmadan da edemiciiiim. Dün benim doğum günümdü. Bayram dolayısıyla kaynadı kimsejikler de hatırlamadı kocimden başka ailemden. Bayram bitince diiceklerki aaaa doğum günü geçmiş bileeee! :çok üzgünüm: