Bizim kzlar buraya...

kızlaar i ektiniz hıııııııııııııııııııııı nirde bakem ecrin minikiz lahanabebek kartanesi nur tanesi annesinin bir tanesi her keş kayıp

merhaba kızlar ben geldim ama bugün gazoz servisi yok kimseye:1no2:malesef bugün dik durulması gereken acı günlerden biri.bugün kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyorum ben kendi adıma,ne olursa olsun ayaktayız .hepinizi öpüyorum

merhaba kızlar ben geldim ama bugün gazoz servisi yok kimseye:1no2:malesef bugün dik durulması gereken acı günlerden biri.bugün kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyorum ben kendi adıma,ne olursa olsun ayaktayız .hepinizi öpüyorum

evet acımız çok büyük malesefsenağlama

Bu gün kimsecikler gelmemiş. Yazdıklarınızı okudum arkadaşlar. Acımız büyük. Allah şehitlerimizin ailelerine, sevdiceklerine sabırlar versin. Rabbim tez zamanda şu terör illetinden kurtarsın bizi inşaallah. Şehitlerimiz bizim de kardeşlerimiz, evlatlarımız... Onlar bu vatan uğruna verdiler canlarını... Kızlar hepinizden ricam bir Fatiha, 3 İhlas okuyalım gönderelim kardeşlerimize. Elimizden fazlası gelmiyor. Hiç değilse okuyan tüm kardeşlerim bunu yapalım tek yürek olarak... Hepinizi öptüm. İki gündür giremedim sebebini daha sonra anlatırım. Bu gün günümüz var arkadaşlarla. Yasin falan da okuyacağız. Rabbim kabul ederse tüm şehitlerimize de armağan edeceğiz inşaallah... Görüşürüz şekerler. Akşam buradayım... Kim gelirse muhabbet ederiz artık... Şeniz

Bu arada unutmadan Saytrosçum 30. yaş gününü kutlarım canım... Şeniz

Rabbim bu terör illetinden bütün insanlığı kurtarsın.Şehitlerimizin ailelerine başsağlığı diliyoruz.Ateş düştüğü yeri yakar diye bir söz var,ne kadar doğru; bizler bu kadar üzülüyorsak şehit aileleri kavruluyorlar.Allah sabır versin.elimizden gelen sadece dua etmek sabır dilemek.3 İHLAS,1 FATİHA okuyalım diyen arkadaşıma katılıyorum.Allah kabul etsin.

ooooooooooo ecrin burdasın

Evet canımcım buradayım ama artık kaçmam gerek. Günümüz var dedim ya. Hazırlanıcam şimcik... Sizden de ayrılamadım bir türlü yafff... Öptümmmm... Şeniz Görüşürüz akşam gelirsen... :a015:

Redlight71 hoş geldin şekercim... Topicte devamlı ol. Buradaki dostluklar çok güzel canım... yerimseniben

Bu rada Kartanesi daha dönmedi mi yaff. Hala uuuramamış... :uhm:

merhaba kızlar.benim bugüm bi sürü işim var.evi toplamam lazım bayramda yaydık yattık resmen.yarın kursum başlıyor erkencikten işimi bitirip yatem erkenden de kalkem barim.öptüm hepinizi.bursada çooook yağmur var bu arada inşallah kimse zarar görmez

Selamlar ben geldim şekerler. Bakıyorum da bayram bitti ama topicimiz hala boş kalıyor. Nerdesiniz arkidişlerim özledik yafff! Ben iki gün gelemedim çünkü Cuma günü Ankaradaki çok sevdiğim arkadaşım geldi. Size de bahsediyodum ya arada işte o... Liseden sıra arkadaşım benim. Oğluşuyla beraber bir gece bende kaldılar. Dün gitti. Akşam size uurıcaktım ama bi baktım modemın ışıkları sönmüş yine. Ne oluyosa bu internete anlamadım. Bi acayiplik var yine. Nese canımcıklarım. Ben buralardayım. Gelen olursa muhabbet ederik... Uuurıcam arada... Öpüjükkler hepinise... Şeniz

canlarım canlarım benim:1hug: hepinizi çok çok özledim vallaa.s

kızlar hepimizin başı sağolsun senağlamasenağlamasenağlama
allah şehitlerimizin ailelerine sabır versin inşallah şehitlerimizede rahmet eylesin:Saruboceq:amin yarabbim
bende hala kendime gelmiş değilim allahım kimseye evlat acısı yaşatmasınsenağlama çok acı çok:çok üzgünüm:

ama ben çok üzünçlüğüm!!!!!!!!!!!!!!
bende şimdi arkadaşları görcem die sevinmiştim ama kimsecikler yokmuş!!!!!!!!!!!!!!

X