Bizim kzlar buraya...

minikiimm oolmass oolmasss lülülülülülü melan_choly cim daha 1 senecik oldu ewleneli..ama can bu arada çekio be güzelim:)) yeğenim war 8 aylık bi görseenn..oyy yawrum yerim onun ağzını burnunu benn..ecrinden bekliorus iiişallah bis bu güsel haberi..kartanesiynen benden ümidi kesin,bis çalışıciiizzzz:eek:

minikiimm oolmass oolmasss lülülülülülü melan_choly cim daha 1 senecik oldu ewleneli..ama can bu arada çekio be güzelim:)) yeğenim war 8 aylık bi görseenn..oyy yawrum yerim onun ağzını burnunu benn..ecrinden bekliorus iiişallah bis bu güsel haberi..kartanesiynen benden ümidi kesin,bis çalışıciiizzzz:eek:

benden de bi süre ümidi kesin :1closedeyes:

ya buara bu hafta yaprak dökümü yokmuş ya Çok üzgünüm çoook

kız kariyere başlayın çocuk olunca karar verirsiniz sonra.valla dinleyin beni.relax olun akışına bırakın olayları

kız kariyere başlayın çocuk olunca karar verirsiniz sonra.valla dinleyin beni.relax olun akışına bırakın olayları

miniiikk yawrum yapma bööle yaa,bak çok feci gaza geliyorumm..:CüvCüv:zati arkidişim hamişim diyincek içim bi tuaf oldu ağlıodum sefinçten bana nooluosa,sanki benden hamile :roflol: :roflol: gaza getirmeyin beniiii..iş hayatına yeniden başlıyalı bi haftacık oldu,,1-2 sene bebiş yok..:emir_bebek:

olur oluuuur.Allah hayırlısını versin bak bi tadını al sen dünyayı verseler elinin tersiyle itersin

Günaydın şekerler... Sel sefindim canım gitmediine... :1hug: Melan choly hoşgeldin canım sen de. a.s. Gündüzcüm karşılaşamıyoruz canım ne zamandır. Ama anladım ben. Bütün anneler ortadan kayboluyor ya bebişlerinin derslerine yardımcı oluyorlar tabiikü. Ne de olsa babalar hiç bir zaman seeemezler ders çalıştırmayı. :kızgın: Hep annişlerin işidir bu. Selenayyyy da ondan gelemiyodur. ay 1. sınıf da zor olur yaniii! :bbo: Ha bi de bayram temizliii girdi araya. Lahanamla Özgürcüm da pek görünmüyor ne zamandır. Onlar neler yapıyor acaba? Saytrosçum misafir ağırlıycak bu gün gineee... Nese ya bayramdan sooora toplaşırık. Topici terketmeyin de tamamen şekerler... Şeniz

Ha bu arada akşam bi bebek muhabbeti almış başını gitmiş. Yaf kıslar yapın kıs sis deee! yerimseniben Yaf 1 sene olmuş azmı Zuzucum yafff! Ay şöööle kucaana alınca böle mis mis kokuyalar yaaa.... :asigim: Ay yerim kıs ben onları... :emir_bebek: :asigim:

noluyo lo burda :1shok:
kaç sayfa lak lak etmişler de bi allahın kulu bu kartanesi nerde napıyo öldü mü kaldı mı dememiş :mymeka:
alçaklaaar hainleer :dilcikar:
gitmeden önce gelim bari dedimdi
akşam yoljuyuz biizz kaydirigubbakcemile
bilmem artık girermiyim girmezmiyim
daha çok işim varr hadi ben gidip hazırlanıyommm :eek:

yawrukuşlar naaaperrr..hihoyyytay bi yorgunuumm bi yorgunuummm..mirmirmirmirkartanem yoldadır kanımja..bis de yarın akşam iftardan soona yola çıkıciiiz iişallaahh..:eek:şimcikten öpiim sizi yarın giremessem..Şeniz.hepinise hayırlı baryamlaarr...inşallah dönelim sağsalim görüşürüsss...:icecream:

COLOR="SeaGreen"] Gündüzcüm karşılaşamıyoruz canım ne zamandır. Ama anladım ben. Bütün anneler ortadan kayboluyor ya bebişlerinin derslerine yardımcı oluyorlar tabiikü. Ne de olsa babalar hiç bir zaman seeemezler ders çalıştırmayı. :kızgın: Hep annişlerin işidir bu. Selenayyyy da ondan gelemiyodur. ay 1. sınıf da zor olur yaniii! :bbo: Ha bi de bayram temizliii girdi araya.: [/COLOR]

evet canım doğru vallah herşey bizlere bakıyor adamlar popolarını bile oynatmıyorlar:roflol:
su isterler anne,ağlarlar gülerler anne,herşeyde anne ay yerim onları ben :emir_bebek::ecrin_bebek:işte biz bebişeleri olanların hal ve durumları böyle işte
ara ara yok olmamız bundandıra.s
bayramdan sonra burda yız ayrılmak kaybolmak yok
yok ama arada kaybolabiliriz yani:roflol:

canımcıklarım arkadaşçıklarım
ecrin_ceylin,kartanesi,ozgurdu,saytros,zuzuu,lahanabebek,selenayyy,minikiz,sel ve melon_choly

BIR AVUC DUA, BIR KUCAK SEVGI, SICAK BIR MESAJ KAPATIR MESAFELERI, BIRLESTIRIR GONULLERI, BIR SICAK GULUMSEME, BIR UFAK HEDIYE DAHA DA YAKLASTIRIR BIZI BIRBIRIMIZE...

HER ILKBAHARDA GELINCIKLERIN EN GUZEL BASLANGICLARI MUJDELEMESI GIBI, BU BAYRAMIN DA SANA VE AILENE MUTLULUK VE NESE GETIRMESINI DILIYORUM... IYI BAYRAMLAR!

hepinize gönlünüzce bir bayram geçirmek nasip olur inşallah.iyi tatiller iyi bayramlar

gündüzün karanlığı teşekkürler arkadaşım...

senin de bayramın şimdiden mübarek olsun...:1hug:

ve burdaki tüm arkadaşlarımın da...a.s.

günaydın arkadaşçıklarım hepinize
kendini bilen bilir ayrı ayrı seslenmiyçem bugün:roflol:

X