- 13 Temmuz 2008
- 1.147
- 2
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimcik şöööleki canlarım, kocimin ailesi manisada..bayramda izmirde dedesinin yanında toplaşılcaktı,,wazgeçtik dede manisaya gelior..benim annemler de amasyada..we ben bu bayram onları göremijem.senağlama.çünkü amasy amanisa arası 1000 km senağlama
canım birinci sınıf oyun felan diceksen nafile yemiyo benimkiödül de deniyoruz kısaca yapmazsan yapma diyoooooooooooooooooo ve işte on benim delirdiğim nokda oluyo
kafamçokkarıştı
.Gündüzcüm gelirdi o da gelmez oldu. Saten okullar başlayalı sevgili annişler bebişlerinin dersleriyle uuraşıyo. Bir kısmımız çalışıyo, kimimiz kursa başladı... Derken sohbet edecek dertleşecek kimse kalmadı topicte.:çok üzgünüm: Bi ben varım boş boş. Bu akşam yalnızım saten. Kocim 2de gelecek gine... :çok üzgünüm:
minikim manisanın kebabımı ünlüki:) bis salihliye gidiorus senin için bol bol mesir macunu yiyim dicem ama :roflol: okuduğum kuran-ı kerimler babanın da ruhuna gitsin inşallah bitanem..yerinde rahat olsun..
saytrosuumm bebeeemm nerdesin kuzum sen yaa..özledikk..kolaylar gelsinler cnm sana..
hıı bide kıslar bugün çoook sewdiim bi arkidişimin hamiş olduunu öğrendim..hemi de 6 haftalııkk..ayy öööle çok sewindimki..:CüvCüv:
amiiiiin zuzum.Allah razı olsun.gidince sor manisa kebabını onlar söyler sana.mesir falan sakat kız.bak adama yan bile bakamıyorum korkudankaydirigubbakcemile3 bu arada bebiş için Allah hayırlısını sana da versin
hıı bide kıslar bugün çoook sewdiim bi arkidişimin hamiş olduunu öğrendim..hemi de 6 haftalııkk..ayy öööle çok sewindimki..:CüvCüv:
ben de sizin kızlardan oluyum mu -tatlicadiarzu-
ol ama bi şartla..bi selam werip kaçmak yok...
tamamdır......sengözlerimebaksanab
ben anniş diişim ...
olmaya da daha niyetim yok kaydirigubbakcemile2
ben anniş diişim ...
olmaya da daha niyetim yok kaydirigubbakcemile2
hehe benim de yok ama sen henüs bizim kısların gazına gelmedin..askalsın beni bile doğurtuyolardıkaydirigubbakcemile3
neden gıııııızzzzzz niyetin yok be yawwwwwwwwww
annelik çok güzel bir duygu vallah
hadi hadi bebiş alın leyleklerdende sevek azcuk bizimkiler biyüdü
alooooooooooo zuzuu, melan_choly,kartanesi ve ecrinçiğim