Bizim kzlar buraya...

Herkes kaçtı yine sanırsam. Sel'i de kaptırdık başka topiclere... :çok üzgünüm: Ben de gidiyorum artık... Öptüm hepinisi şekerler... Şeniz

şimcik şöööleki canlarım, kocimin ailesi manisada..bayramda izmirde dedesinin yanında toplaşılcaktı,,wazgeçtik dede manisaya gelior..benim annemler de amasyada..we ben bu bayram onları göremijem.senağlama.çünkü amasy amanisa arası 1000 km senağlama

Hımm görmemişim meşazını şekercim. Kıs sen Amasyalı mısın! Yaf ben Tokatta okudum. Bir kaç kere gittim Amasyaya! Çarşısını ve o meşhur kral mezarlıklarını falan gezdim hep arkidişlerimlen... Ya üzülme canımcım sen de başka zaman gidersin ailenin yanına. :teselli:

zuzum üzülme Allah ayırmasın görürsün aileni bozma moralini sakın.bi de benim için kebap ye kız manisada 1,5 olsun.dönüşte öderim ben sanacokacimcoook.sizin gönlünüz güzel olsun her yer güzeldir.Allah bayramı güzel geçirmeyi nasip etsin hepinize.bu arada ben dün akşam babama gittim dua ettim.bu kadar işte öptüm ben sizia.s.

canım birinci sınıf oyun felan diceksen nafile yemiyo benimkiödül de deniyoruz kısaca yapmazsan yapma diyoooooooooooooooooo ve işte on benim delirdiğim nokda oluyo
kafamçokkarıştı

allah sana kolaylık versin arkadaşım ya
bilmem biz seneye ne yapcaz uğraşcaz galba senin gibi
sıkıntısı basıyorda aklıma getirmek istemiyorum vallah
neyse okulluyuz artıkın ne yapalım büyük oğlanda sıkıntı cekmedimde
bu küçük çektireçek gibi yaaaaaaaabenneyaptımki

minikim manisanın kebabımı ünlüki:) bis salihliye gidiorus senin için bol bol mesir macunu yiyim dicem ama :roflol: okuduğum kuran-ı kerimler babanın da ruhuna gitsin inşallah bitanem..yerinde rahat olsun..

saytrosuumm bebeeemm nerdesin kuzum sen yaa..özledikk..kolaylar gelsinler cnm sana..

hıı bide kıslar bugün çoook sewdiim bi arkidişimin hamiş olduunu öğrendim..hemi de 6 haftalııkk..ayy öööle çok sewindimki..
:CüvCüv:

.Gündüzcüm gelirdi o da gelmez oldu. Saten okullar başlayalı sevgili annişler bebişlerinin dersleriyle uuraşıyo.:kahve: Bir kısmımız çalışıyo, kimimiz kursa başladı... Derken sohbet edecek dertleşecek kimse kalmadı topicte.:çok üzgünüm: Bi ben varım boş boş. Bu akşam yalnızım saten. Kocim 2de gelecek gine... :çok üzgünüm:

gelmez olurmuyum canım ya bak burdayım hihoyyytbu sefer sen yoksun
dün girmedim kojiçimle tv seyrettiksırnaşık şey
baktım yüzümü gördüğü yok zavallımın görsün diye yanındaydım:roflol:
bugünde eminönüne gittim tiçaret garusuyum artık:roflol:
evde çalışıyom artıkın pike masa örtüsü yatak örtüsü filan satıyom:roflol:
köşeyi dönçem yakında :roflol:
bayram hazırlıklarındayım canım 1.ci gün köyüme gidiyom anamla babacığıma

minikim manisanın kebabımı ünlüki:) bis salihliye gidiorus senin için bol bol mesir macunu yiyim dicem ama :roflol: okuduğum kuran-ı kerimler babanın da ruhuna gitsin inşallah bitanem..yerinde rahat olsun..

saytrosuumm bebeeemm nerdesin kuzum sen yaa..özledikk..kolaylar gelsinler cnm sana..

hıı bide kıslar bugün çoook sewdiim bi arkidişimin hamiş olduunu öğrendim..hemi de 6 haftalııkk..ayy öööle çok sewindimki..
:CüvCüv:

amiiiiin zuzum.Allah razı olsun.gidince sor manisa kebabını onlar söyler sana.mesir falan sakat kız.bak adama yan bile bakamıyorum korkudankaydirigubbakcemile3 bu arada bebiş için Allah hayırlısını sana da versin

amiiiiin zuzum.Allah razı olsun.gidince sor manisa kebabını onlar söyler sana.mesir falan sakat kız.bak adama yan bile bakamıyorum korkudankaydirigubbakcemile3 bu arada bebiş için Allah hayırlısını sana da versin

ay amiin miniiimmm..cümlemiseeee:Saruboceq:

neden gıııııızzzzzz niyetin yok be yawwwwwwwwww
annelik çok güzel bir duygu vallah
hadi hadi bebiş alın leyleklerdende sevek azcuk bizimkiler biyüdü
alooooooooooo zuzuu, melan_choly,kartanesi ve ecrinçiğim
ben anniş diişim ...

olmaya da daha niyetim yok kaydirigubbakcemile2

hehe benim de yok ama sen henüs bizim kısların gazına gelmedin..askalsın beni bile doğurtuyolardıkaydirigubbakcemile3

hadi ya :1ninca:

neyse ben en iyisi fazla takılmıyım onlar varken bu konuya :1ninca:

kaç yıllık evlisin şakkıdı

bak zuzu bi fıkra anlatam sana.zamanında bi kayıkçı varmış kayığına binen kurtulmazmış.sıkı bi feminist abla inatlaşmış ben kayığa binerim sağsağlam
inerim demiş.neyse binmiş kayığa,kayıkçı bi taraftan kürek çekiyor bi taraftan derleeeer derleeeer diyormuş.ablamız sinir olmuş.ne diyorsun sen demiş.kayıkçı cevap vermiş;sen bu kayığa bindin ya olmasa da oldu derler demiş bizimki de o hesap bu kayığa binersen oldu bil.bak nerdeyse ecrine bile bebek yaptırıyorduk.biz oldu deriz hayra yorarız merak etmea.s.

neden gıııııızzzzzz niyetin yok be yawwwwwwwwww
annelik çok güzel bir duygu vallah
hadi hadi bebiş alın leyleklerdende sevek azcuk bizimkiler biyüdü
alooooooooooo zuzuu, melan_choly,kartanesi ve ecrinçiğim

kaynanam gibi gonuştun gızz :1ninca:

yoksam o musun :1ninca:

yok yapmıycam daha ben :1ninca:

zuzu yapacakmış :1ninca:

X