Bizim kzlar buraya...

günakdın kızlarkaydirigubbakcemile2 ne habersiniz bakem, herkeşler ne durumdalar:uhm:
yeni arkadaş hoş gelmişhihoyyythihoyyythihoyyyt

ya havanın soğukluğundan bahsetmişsinizCADIARZU yani kılima açacak kadarmı soğudu:uhm:
yanem biz daha burada kısa kollu kazaklarlan dolaşyoz şaşırdım yaneeee

biz güneyde yaşamıyoz canım burda havalar dıdıddddıııııı laştırdı bizi lahanam
doğal gazları açtık bilem canım
sankim bugün hava güzel gibi
bu arada günaydın canım arkadaşlarımmmmmmmma.s.

aman gündüzüm dikkat et üşütme sakın haa.s
malum salgın var benim gibi sender 1 hafta yatarsın yoksam allah korusun

kııııııııııııssssssssssssslaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
bakın gelin gelin sizlere nöri ablanızın gazozlarından içircem:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

herkese günaydın
gününüz aydın vede huzurlu geçsin inşallahkaydirigubbakcemile2hihoyyytsırnaşık şey

aman gündüzüm dikkat et üşütme sakın haa.s
malum salgın var benim gibi sender 1 hafta yatarsın yoksam allah korusun

evet canım dikkat ediyorum etmesinede çocuklar yakalandı vallah ya ikisininde bogazlarında sorun var anneçikleri bakıyor bebişlerine

Ya niye kimse gelmiyo topice. Yoksa sıkıldınız mı... :çok üzgünüm:
evet sıkıldık canım gelmiyoz işte:dilcikar:
delümüsün nen sen insan sıkılırmı ya işleri yapıyoruz ki kk ya uğrayabilmek için bazende
evdeki hesap kk ya uymuyor tatlı kankim:1hug:

ecrincim ben dün bekledim kimse gelmedi:1no2:
sonrada işim çıkınca çıkmak zorunda kaldım canım.
herkeslerin işi var galiba artık kimse gelmiyo:1no2:

evet ya lahanacığım bu ramazan böyle oldu işte herkesa telaş içinde
davetler filan şimdide alış verişler gerçi ben çıkmayacam da
çıkanlar için diyom yanikafamçokkarıştı

günaydın kızlaarrr

zuzuuu hele bi gel de soruma cvp verrr
amerika batıyo mu kııızzz
dolar gümlicek mi nolcekk????
bu sorularıma cvp istiyom öle ben ekonomistim şıkır şıkır iş kadınıyım dimeklan olmaz bu işler
:mymeka:
eccük de bize feydan dokunsun şakkıdı

ayayayayyyyyyyyyyyyyyyy 2 gün girmedim vallahi oku oku birmiyo kestirmeden bacularım yeni gelenler hoş gelmiş soraaaaaaaaaaaa hasta kalmadı heralde aramızda geçmiş olsun dicek bide şeyyyy dicedum o ne yemek listesi kız öyle iştah kabartıyo vallahi akşam ne yemek yapcam diye düşünmeye gerek yok vallahi

kızlaaaaarrrr dışarısı sıcakmış yaaa
ben de bu ne soğuk donuyom diyodum :1shok:
okula gittim geldim de piştim yafff
son işlemleri de hallettim çok şükür :lepi:
bitek çıkış işlemleri kaldı diploma için hihoyyyt
tatil de geliyoo heyo heyooo yarın son
oooff dinlencez artık çok şükür eve de bi el atmam lazım yaaa :kızgın:

evet sıkıldık canım gelmiyoz işte:dilcikar:
delümüsün nen sen insan sıkılırmı ya işleri yapıyoruz ki kk ya uğrayabilmek için bazende
evdeki hesap kk ya uymuyor tatlı kankim:1hug:

Ben de bakıyorum bazen kimse olmayınca çıkıyorum. Bi de davetler falan oluyo dediğin gibi. Ramazandan sonra devamlı olun da şekerler... Şeniz Zuzucum çok yoğun galiba çalışmaya başlayalı hiç uuramaz oldu... :sm_confused: Minikız hepten unuttu saten bizi. :dilcikar: Aman neyse bayramdan soora eski haline döner inşaallah topicimiz... Özledim yafff!!!

ahhhhhhhhhhhhhhhh kızlar aaaaaaaaaaaaah varmı bi fikri olan kızcezime ödev yapmayı nası sevdircem her gün stres her gün stres sıkıldım vallahi ya

kııııııııııııssssssssssssslaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
bakın gelin gelin sizlere nöri ablanızın gazozlarından içircem:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

heeeeeeeeeeeyt.kız ben sana ben yokken gazoz verme demedim mi?kaydirigubbakcemile
ondan sonra bayılanların yerini bilemiyoz.toplaması zor oluyor.nöri abla olaraktan duruma el koyuyorumkötükedihüsokızlar babamın davası vardı o yüzden uğrayamadım.ecrinim sizi unutur muyum.özgür,saytros,gündüz,kartanesi ecrin öbürsü kızlar hepinizi öpüyorum.kartanesi gözün aydın bu arada.sen şimdi diplomayı alınca havalanmazsın demi?gene bize takılırsın yani.

artık çok havalıyım kızlar sizlen uğraşamicimmm gidip yatem bariii :dilcikar:
offf sahura kim kalkcak yaaaa :1closedeyes:

X