- 10 Ağustos 2007
- 8.104
- 6
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın herkese.............
bende bu topiği okudum okuyan yazsın demıssın bende bır selam vereyım dedım ........
nasılsın......
günaydın fıstıklaaarrr kaydirigubbakcemile5 kimseler uğramaz oldu topice
bayramam mı hazırlanıyonuz yafriler sırnaşık şey
ya benim heeeç bişey yapasım gelmiyo yaaa
aç ayı oynamaz diye boşuna dimemiş atalarımız :roflol:
hoşgeldin arkadaşım iyiyiz allaha şükür sizler nasılsınız
aramızda görmekten mutluluk duyarız sizleria.s.
bayramların artık eski tadı kalmadı
eskiden bi tatlı telaş sarardı herkesi bi heyecan kıpırdanmalar filan şimdi nirde alış verişe bile çıkmadık çıkmayacazda
eeeeeeeeee herşey var ne gerek yani
dimi ama
gene sizde çoluk çocuk var çıkıp bişiler almak istersiniz heralde çocuklara bayramlık niyetine
bizde o da yok kafamçokkarıştı kaç gündür çıkcaz dışarı gezmeye hem alışveriş yaparız hem stres atarım diye çıkamadık bi türlü yaa dün iş çıkışı gidecektik ben geç çıktım bi de aç aç canım araba kullanmak falan da istemiyo vallaa amaan diyom şimdi kim gitcek o kadar trafikte kafamçokkarıştı bi de gez iftara kadar sora iftarda kalabalık hiç çekilmez diyom ööle kaldı haftasonu da çıkamadık kociş evde ders çalışcam dedi :1closedeyes: bundan soora da iicee kalabalık olur alışveriş merkezleri heralde
ay ramazan beni fena vurdu kııızz bi de üşüyom yaaa evde ööle yatasım geliyooo mayıştım kaldımmm laelaelaelaelae
hoşbulduk arkadasım bende iyiyim şükür.....
tesekkur ederım....
günaydın herkese.............
bende bu topiği okudum okuyan yazsın demıssın bende bır selam vereyım dedım ........
nasılsın......