Bizim kzlar buraya...

a.s.günaydın günaydın günaydına.s.

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar:Saruboceq:
vede hayırlı cumalara.s

a.s.günaydın günaydın günaydına.s.

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar:Saruboceq:
vede hayırlı cumalara.s

senin de kandilin mübarek olsun lahanabebek niçe kandillere beraberce
rabbim seneyede ulaşmamız için ömürler versin hepimize

kardelen18,Kartanesi,zuzuu,saytors,ozgurdu,serenayyy,Ecrin_Ceylin,minikiz
sizlerinde mubarak kadir gecenizi kutlar niçe kandiller dilerim :1hug:

ayayayayyyyyyyyyyyyyyyy 2 gün girmedim vallahi oku oku birmiyo kestirmeden bacularım yeni gelenler hoş gelmiş soraaaaaaaaaaaa hasta kalmadı heralde aramızda geçmiş olsun dicek bide şeyyyy dicedum o ne yemek listesi kız öyle iştah kabartıyo vallahi akşam ne yemek yapcam diye düşünmeye gerek yok vallahi

burda herşey mevcut gülüm sen yeterki iste biz yaratalım

kızlaaaaarrrr dışarısı sıcakmış yaaa
ben de bu ne soğuk donuyom diyodum :1shok:
okula gittim geldim de piştim yafff
son işlemleri de hallettim çok şükür :lepi:
bitek çıkış işlemleri kaldı diploma için hihoyyyt
tatil de geliyoo heyo heyooo yarın son
oooff dinlencez artık çok şükür eve de bi el atmam lazım yaaa :kızgın:

hadi gözün aydın canısı aramızda bir diplomalı olacak ha
güzel güzel başarılı bir kadın olmak çok güzel
biz onu beceremedik malesefsenağlama

hadi gözün aydın canısı aramızda bir diplomalı olacak ha
güzel güzel başarılı bir kadın olmak çok güzel
biz onu beceremedik malesefsenağlama

aaa aşkolsun şekercimmm
niye ööle dedinki şimdi
bence sen de çok başarılı bi kadınsın yaane
iki çocukla başedip evi çekip çevirmek kolaymı gamyoncuiremsu
vallah kendi adıma sölimm başarılı bi öğrenci olbülürüm ama başarılı bi kadın olamadım yaaa senağlama evin hakkından bi gelemiyom vallah benneyaptımki bi de çocuk olsaa ölürüm heralde kafamçokkarıştı

heeyytt çekilin bre, ben geldimmm...önceliklennn cumanız da kandilinizde mübarek olsuunn..dualarda unutmıyalım inşallah birbirimisi..

sooracıımaaaa, şımartmayın şu kartanesinii kızıımmmm.:eek:klava:.bisde diplomalıyıs noolcek :dilcikar: onunkisi accık daha afilli sadecene hıhhh lülülülülülü kartaneemm gösün aydın bebeeeemmm...

ben şimcik kaçıyorum gene..çooookk işim waarr...öpücüükkk hepiniseee...

buarada büyüklerimin ellerinde küçüklerimin göz kapaklarında akranlarımın yanacıklarından öper kandilinizi kutlarım şekerler

Kandiliniz mübarek olsun... Giremiyorum ne zamandır pek fazla. Arada uuruyorum ama yine de çok şey kaçırmış olmuyorum. Görüyorum ki herkes benim gibi... Hepinizi öppptümmm... Şeniz...

yaw tam bişiler yazcammm yandaki gittigidiyor reklamlarını görüyom ayakkabı kıyafet falan dalıyom gidiyom orayaaa kaydirigubbakcemile2
yatamadım hala iş vardı evden çalıştım kafamçokkarıştı
yatsammıkine sahura nasıl kalkcammm :1closedeyes:

günaydıınn yawrukuşlarr kalkın sabah olduu huu..ay kaç gecedir sahurdan soora uyuyamıyorum..bugün de sahurdu namazdı çeneydi derkenn bi baktım 6 olmuş saat..sositosositoyattım,baktım hiiç uyku muyku yok baari mutfak dolaplarının içini boşaltıym da siliym dedim..:CüvCüv:soona süslendm çıktıım koştur koştur işe geldiim weee görewli demesinmi cmtsleri mesai 9,5 dieee...:1shok:ay deli oldum,nie kimse sölemedi dedim,ne bilim nie sormadın dio..ay bi haftalık elemanım abicim ben ne bilemm..:dilcikar:neeyyse..uykum war yaane..mirmirmirmirhemde biçokkiiii

merhaba hanımlar:1hug:
arkadaşlar bir kaç gün yokum evde, artık ancak bayramdan sonra görüşürüz inşallaha.s
hepinize güzel bir tatil vede iyi bayramlar diliyorum a.s.a.s.a.s.

ben geldim kıslar bende sizin kız olabilir miyim melek gibinimdir bennn
newsmile37sy1.gif

newsmile37sy1.gif

gel şekerim gel..zaten topicde işler kesat,herkeş pek bi yoğun,gelenler de kimse yok die şikayet edio..üstüne atlarlar kıslar senin,bırakmaslar ööle kolay kolayy...

newsmile37sy1.gif

Aaa ne demek şekercim gel tabi. Ben de kimse yok diye uuramıyorum ne zamandır. Bizim kızlara kızıp duruyorum. :mymeka: Maşaallah işleri bi türlü bitmiyor. :kızgın: Şimdi de bayram temizliğine başladılar herhalde. naniknanik Gündüzcüm gelirdi o da gelmez oldu. Saten okullar başlayalı sevgili annişler bebişlerinin dersleriyle uuraşıyo.:kahve: Bir kısmımız çalışıyo, kimimiz kursa başladı... Derken sohbet edecek dertleşecek kimse kalmadı topicte.:çok üzgünüm: Bi ben varım boş boş. Bu akşam yalnızım saten. Kocim 2de gelecek gine... :çok üzgünüm:

X