kuzularrr lokumum doğduu..bugün taburcu olduk ewimisdeyis... opuyorumnanaktan
Ay canım çok sevindim ya gözünüz aydın olsun...opuyorumnanaktan.
darısı senin başına canısı bir hamişimiz kaldı derken sende girdin sıraya hadi bakem
kartanesini doğurtalım
sonra sende sıra bizede ohhhhhhhhhhhh bir derin nefes olmak kalsın
saolunn kızlarr..gündüzüm saol çok incesinn..düşünmen yeter cücümm..biraz sewimsiz oldu doğum olayım..önce saatlerce sancı çektim normal doğum için suni sancı filan werildi..sonra sezeryan oldum..pek hatırlamak istemiyorum okısımları ama sonuç mükemmel tabii..çekilen tüm acılara değer..rabbim bebek bekleyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,ewlatlarıyla sınamasın,isteyen herkese nasip etsin diye çok dua ettim o sırada..öptükk siziii
saolunn kızlarr..gündüzüm saol çok incesinn..düşünmen yeter cücümm..biraz sewimsiz oldu doğum olayım..önce saatlerce sancı çektim normal doğum için suni sancı filan werildi..sonra sezeryan oldum..pek hatırlamak istemiyorum okısımları ama sonuç mükemmel tabii..çekilen tüm acılara değer..rabbim bebek bekleyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,ewlatlarıyla sınamasın,isteyen herkese nasip etsin diye çok dua ettim o sırada..öptükk siziii
Sağol canım İnşallahopuyorumnanaktan. Hayırlısıyla sağlıcakla kucağıma alırım ben de
gündüzüm nasılsın canımcım opuyorumnanaktan
epeydir görüşemiyoz senlen çok özledim seni canım :1hug:
çocuklar iyidir inşallah kendine iyi bak çok çok öpüyorum Şeniz opuyorumnanaktan a.s.
ne olsun be cicim iyi olmaya çalışıyoruz ya
bu sıralar rahatsızım gene
boyunlarım tutuldu ve k.oğlan çok yoruyor beni okula gitmek istemiyor ya ben ne yapcam bununla
bu sabah inan onun derdine düştüm kahvaltı bilem yapmadı öyle okula gitti
offffffffff offfffffffffff bu velet çektirecek bana ya bi alışsada rahatlasm ya
keşke bebek kelsaydılar
yeni annişler sakın bebeişlerinizi çabuk büyütmeyin asıl dert büyüdüklerinde
bırakın küççük kalsınlar:roflol:
[/COLOR]
canım benim geçmiş olsun:teselli:
küçük oğlanıda okadar dert eme güzdüzüm mutlaka alışacaktır
annem çocuklar büyüdükçe dertleride büyür der herzaman çokta doğru bir söz dimi gündüzüm....
evet adanalım hiç dertleri bitmiyor ya keşke bebek kalsaydılar ya
sen neler yapıyon kızın nasıl dersleri filan nasıl kib
hayırdır lahanam ne oldu kızına sağlık sorunumuz var demişsin
allah açil şifalar versin arkadaşım
bizim de aynı tatlım dersane okul okul kursu dersane etütü
aman yeterki okusunlar mesleklerini ellerine alsınlarda
tek isteğim o