Bizim kzlar buraya...

kuzularrr lokumum doğduu..bugün taburcu olduk ewimisdeyis... opuyorumnanaktan

kuzularrr lokumum doğduu..bugün taburcu olduk ewimisdeyis... opuyorumnanaktan

hadi gözün aydın balım
cep nonu bulabilseydim arayacaktım seni geçmiş olsun diye
nasılsınız canım normelmi sezeryanmı oldu ne koydun kızcenin adını bakalım
öpsün onu teyzesi :1hug:

Ay canım çok sevindim ya gözünüz aydın olsun...opuyorumnanaktan.

darısı senin başına canısı bir hamişimiz kaldı derken sende girdin sıraya hadi bakem
kartanesini doğurtalım
sonra sende sıra bizede ohhhhhhhhhhhh bir derin nefes olmak kalsın

saolunn kızlarr..gündüzüm saol çok incesinn..düşünmen yeter cücümm..biraz sewimsiz oldu doğum olayım..önce saatlerce sancı çektim normal doğum için suni sancı filan werildi..sonra sezeryan oldum..pek hatırlamak istemiyorum okısımları ama sonuç mükemmel tabii..çekilen tüm acılara değer..rabbim bebek bekleyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,ewlatlarıyla sınamasın,isteyen herkese nasip etsin diye çok dua ettim o sırada..öptükk siziii

hoşgeldiniz analı kızlı cicişler
iyi oldugunuza sevindim canım kızının adı ne bu arada sorayım

günaydın bizim kızlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepinize güzel, sağlıklı, huzur dolu bir hafta diliyorum :1hug: a.s. a.s.a.s.

canımm sen doğum ettinmi :1hug:
allahım bebişinizi size bağışlasın inşallah :Saruboceq: sağlıklı uzun ömürler nasip etsin rabbim :Saruboceq: :Saruboceq:

gündüzüm nasılsın canımcım opuyorumnanaktan
epeydir görüşemiyoz senlen çok özledim seni canım :1hug:
çocuklar iyidir inşallah kendine iyi bak çok çok öpüyorum Şeniz opuyorumnanaktan a.s.

gündüzüm nasılsın canımcım opuyorumnanaktan
epeydir görüşemiyoz senlen çok özledim seni canım :1hug:
çocuklar iyidir inşallah kendine iyi bak çok çok öpüyorum Şeniz opuyorumnanaktan a.s.

ne olsun be cicim iyi olmaya çalışıyoruz ya
bu sıralar rahatsızım gene
boyunlarım tutuldu ve k.oğlan çok yoruyor beni okula gitmek istemiyor ya ben ne yapcam bununla
bu sabah inan onun derdine düştüm kahvaltı bilem yapmadı öyle okula gitti
offffffffff offfffffffffff bu velet çektirecek bana ya bi alışsada rahatlasm ya
keşke bebek kelsaydılar
yeni annişler sakın bebeişlerinizi çabuk büyütmeyin asıl dert büyüdüklerinde
bırakın küççük kalsınlar:roflol:

[/COLOR]
canım benim geçmiş olsun:teselli:
küçük oğlanıda okadar dert eme güzdüzüm mutlaka alışacaktır
annem çocuklar büyüdükçe dertleride büyür der herzaman çokta doğru bir söz dimi gündüzüm....

evet adanalım hiç dertleri bitmiyor ya keşke bebek kalsaydılar ya
sen neler yapıyon kızın nasıl dersleri filan nasıl kib

evet adanalım hiç dertleri bitmiyor ya keşke bebek kalsaydılar ya
sen neler yapıyon kızın nasıl dersleri filan nasıl kib

kurban olduğum allahım dermensız dert vermesin canım :Saruboceq:
kızımın dersleri çok yoğun be gündüzüm dershane okul etütler anlıyacağın başını kaşıyacak zamanı kalmıyor
bide sağlık sorunumuz var :çok üzgünüm:

hayırdır lahanam ne oldu kızına sağlık sorunumuz var demişsin
allah açil şifalar versin arkadaşım
bizim de aynı tatlım dersane okul okul kursu dersane etütü
aman yeterki okusunlar mesleklerini ellerine alsınlarda
tek isteğim o

evet canım bizde öyle diyoz yeterki okusunlar inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz
canım ya kızımın kalp ritminde düzensizlik çıktı vede yaşına görü tansyonu yüksek çıktı şimdiden perhiz yapmak zorunda
aralıkta kontrolümüz var yine aynı şekilde çıkarsa değerler ilaç takviyesi vercek dr

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır giremedim kkya. Minik kızımda çok gaz problemi oldu. Bi de üstüne grip olduk... Gece gündüz hiç durmadı. Çok ağlıyodu yavrum. Biz de doktorumuzu değiştirdik ilaçları fayda etmeyince. Şimdiki doktorumuzun verdiği ilaçlar iyi geldi de biraz rahatladı minikim. Zuzucum da doğum yapmış çok sevindim. Rabbim analı babalı büyütsün inşaallah. Zuzu Berra koyacaktı sanırım kızının adını. Ben de merak ettim ne koydu acaba. Toparlanabildi mi. Ben zor toparlandım. Sezaryan normalden daha zor oluyo. Canım ya bir de normal doğum sancısı çekmiş. ıkisini birden yaşamış. Çok geçmiş olsun zuzucum sana. Kendine ve minikine iyi bak... Öptüm seni.

Bu arada Kartanesi ve redlight size de hayırlı doğumlar diliyorum.

Saytrosun da yaşadıklarına çok üzüldüm. Rabbim mekanını cennet etsin babacığının. O minik yavru da onları cennette bekliyor. Allah sabırlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…