Bizim kzlar buraya...

sağol canım temizlik için :1hug:yatağı daha yapmadım son hafta yapıcam kısmetse

1 ay olacak nerdeyse kimseçikler gelmemiş ah ah arkadaşlar nerdesiniz özlendiniz be yawwwww

HUUUUUUU HUUUUUUUUUUU KİMSE YOKMU BURDAAAAsengözlerimebaksanab
ben sünneti bitirdim geldim herşey çok güzeldi kına gecesi güzeldi mevlüt yatak süper çok eğlenceli ve zevkli günler geçirdim zemuszemuszemuszemuseee sizler napıyorsunuz hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor zuzuu karnın çıktımı cinsiyeti bellimi bebişin ecrin sen nasılsın sıkıntın varmı gündüzcüm sen neler yapıyorsun özgür sen nasılsın minikkiz sen nasılsın ve diğer arkadaşlar NERDESİNİZZZZZZZZZ hadi gelin artık tatil başladı burdayız artık canımturkbayragiopuyorumnanaktan

Merhaba Saytroscum... Şeniz Ben ayaklarımın dışında iyi sayılırım işte canım. Hayırlı olsun oğlunun sünneti. Resim eklesene şeker. Neler yaptın, nasıl geçti görelim bakalım... opuyorumnanaktan Bizim kızlardan gelen oldu mu sünnete?

Bu kez karşılaştık işte... Ama gitme sakın bi yere az sohbetleşelim şeker... yerimseniben

sağol canım çok güzel geçti bizim kızlardan özgürle gündüzün karanlığı gelicem demişlerdi ama ses çıkmadı gelen olmadı.resim eklemeyi beceremiyorum malesef daha dogrusu hiç ugraşıp denemedim çok güzel sünnet yatağı yaptım herkez bayıldı valla.seninde iyi olduğuna sevindima.s.

Aslında anlatılıyo sitede resim eklemek. Ben de bilmiyordum öğrendim canım. Neyse artık...
Eee başka neler yaptın bakalım. Kızının da yıl sonu gösterisi falan olmuştur herhalde. Malum sene sonu geldi... hihoyyyt

Bendeyse pek bi değişiklik yok. Göbişim büyüyo yavaş yavaş. :CüvCüv: En son bu hafta doktora gittim. Çok şükür herşey normal dedi doktorum. Ama 2 kilo fazlam var. Böyle kilo almaya devam edersem normal yapamam diye korkuyorum. Sezaryan istemiyorum. Hoş gerçi doğumun her türlüsünden de çok korkuyorum ya... :1shok:

allah hayırlı doğumlar versin canım normal doğum herzaman iyidir bence senin ve bebek için hangisi daha sağlıklıysa o olucaktır hiç korkma opuyorumnanaktan kızımın yıl sonu balosu falan yok 5. sınıfa geçti oğlumsa 2. sınıfa ah ah zaman geçiyor mafoldumben

Amin canım. Şeniz

hadi gözün aydın canım
o kadar istedim gelmek perşembe günü anlatamam
teyzemin kızı mahallemde oturuyor evinin yarısını yıktılar yol geçiyormuşda
çocuklarıda küçük evsiz kaldılar 3 günden beri bende çocukları
yani teyzemle ben oyalıyorum onları öyle bırakıp gelemedim gülüm
ama bana özelden ev nonu verirsen ayriyetten gelmek istiyorum
inan o kadar üzüldümki heves etmiştim mevlüde gelmeyi kısmet değilmiş canım
haydin ya toplaşalım artık özledim sizleri:1hug:

selamlar kızlar saytrosum cemiyetin gönlünce olmuş çok sevindim.ecrincim sana da Allah kolaylık versin.muhtarım senden ne haber?biz de oğlumuzu aldık kucağımıza sağlıkla çok şükür.:Saruboceq: a.s.

oh oh gözünüz aydın şeker güle güle sağlıklı ve analı babalı bir şekilde büyütün bebişinizi
ne olsun be nörii abla geliyoz gidiyoz işte

sağol canım gerçekten gönlüme göre oldu herşey zemuszemusşu bibimizde düzelse ohhhhhhhhh diycem salı gününden beri görmekten fenalık geldimafoldumben negüzel bebiş seviyorsunuz misgibidir şimdi allah bahtını güzel etsin inşallah

sağlık olsun canım gel beklerim akraban içinde üzüldüm allah yardımcısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…