- 27 Ağustos 2008
- 3.028
- 0
evet aynen sizlerden bir yazı görmeyince cıkıyorum
sen neler yapmaktasın adanalım kızını öptüm senideŞeniz
valla nolsunki gündüzüm bildiğin gibi
birazdan görümceme gitcem gitmeden bir dolanayım şuralarda didim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet aynen sizlerden bir yazı görmeyince cıkıyorum
sen neler yapmaktasın adanalım kızını öptüm senideŞeniz
ben geldim.arkadaşlar biryerimde boza pişiyor vallahi fazla kalamıyorum.iyi de oldu aslında yaz geliyor bende selülit falan kalmadı:roflol:
ayol kayınpederim birşey istiyor oturamıyorum ondan
evet gündüzcüm sağol tek gelinim ,bir de daha alışamadık düzenin değişmesine.zaman lazım.
kimse yok gündüzcüm.bende kalacak.elimden geleni yapıyorum şimdilik memnunuz Allah bozmasın sen neler yapıyorsun?
Selammm kızlardelikafadulden valla arada bir girip bakıyorum ama hiç birşey yazmıyorsunuzki yorum yapam yine herkez kayıplarda.benim malum işlerim var 40 gün 40 gece sünnet yapıyorum gibi birşey oldu çok zevkli gidiyor valla hazırlıklar bugün eyüpsultana götürdüm oğlumu .yarın davetiye dağıtma işalerimiz var gene gezicez işlerim var ama ben arada bir gelip bakıyorum neler olmuş diye yazıcak birşeyde bulamıyorum şimdilik gidiyorum kızlar sayfaya gelip göz atıp giden herkeze selammm minikkız....gündüzün karanlığı sizide çok öpüyorum kendinize iyi bakınnnnalkisalkisalkisalkisalkisalkisay bu şak şak da yeni çıkmış çok güzel sevdimmmalkisalkisalkisa.s.:1hug:
8 haziransaat 8 de kına saray düğün salonunda 11 haziran peşembe saat 1:30 evimde canım valla sayılı gün hakket çabuk geçti daha ne kıyafet aldım ne bişey offff daha temizlik yapcam 20 gün kalmadı bile allah yardımcım olsun inşallah davetiyemizi nasıl sitede yayınlarım bilmiyorum canım ya biraz teknoloji özürlüyümmmm.beklerim buyur gelay sayılı günlerin kaldı canım ay ay 11 haziran diymi mevlüdün inşallah gelmeye çalışacağım ozgurduye mesaj atarım gelemek için saat kaçta başlayacak mevlüdün gülüm eşimi kandırabilsemde sünnet düğününede gelebilsem sahi düğününüz ne zamandı
haydin kolay gelsin
bak unutma sünnet kartını görüntüle burda tm mı:1hug:
saytroscum hayırlı cemiyetler dilerim şimdiden .
8 haziransaat 8 de kına saray düğün salonunda 11 haziran peşembe saat 1:30 evimde canım valla sayılı gün hakket çabuk geçti daha ne kıyafet aldım ne bişey offff daha temizlik yapcam 20 gün kalmadı bile allah yardımcım olsun inşallah davetiyemizi nasıl sitede yayınlarım bilmiyorum canım ya biraz teknoloji özürlüyümmmm.beklerim buyur gel