Bizim kzlar buraya...

Selam kızlar şöyle ağız tadıyla uzun uzun yazdıktan sonra eror veriyor yaaa uyuz oluyorum ozaman KK ya..:kedi:
SAYTROSUM hayırlı olsun oğlunun sünneti geçmiş.şekerim ama ben sana bize bir daha hatırlat demiştim.Hatta fecabookta yazarsın diye bekliyordum.Bende ciddi derecede unutkanlık var.Geçen açıköğretim sınavına gittim hoca sınavda cep tellerinizi verin dedi.Ben vermek istemedim hocam unuturum sınıfta dedim.Sınav bitti ve okadar unutkanlık hakkında konuştuğum halde cebi unuttum çıktım.Neyseki sonra aklıma geldi gittim aldım.Varın gerisini siz düşünün.mafoldumben Sen facebooka sünnet resmi ekle ben buraya bir tanesini kopyalarım.
Ecrincim , minikız ,Gündüzüm sizler nasılsınız kızlar.Ecrincim şimdi senin isim listenin olduğu topice bakayım bakalım. Hadi hepinize iyi geceler.....opuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemuszemuszemus

Selam kızlar şöyle ağız tadıyla uzun uzun yazdıktan sonra eror veriyor yaaa uyuz oluyorum ozaman KK ya..:kedi:
SAYTROSUM hayırlı olsun oğlunun sünneti geçmiş.şekerim ama ben sana bize bir daha hatırlat demiştim.Hatta fecabookta yazarsın diye bekliyordum.Bende ciddi derecede unutkanlık var.Geçen açıköğretim sınavına gittim hoca sınavda cep tellerinizi verin dedi.Ben vermek istemedim hocam unuturum sınıfta dedim.Sınav bitti ve okadar unutkanlık hakkında konuştuğum halde cebi unuttum çıktım.Neyseki sonra aklıma geldi gittim aldım.Varın gerisini siz düşünün.mafoldumben Sen facebooka sünnet resmi ekle ben buraya bir tanesini kopyalarım.
Ecrincim , minikız ,Gündüzüm sizler nasılsınız kızlar.Ecrincim şimdi senin isim listenin olduğu topice bakayım bakalım. Hadi hepinize iyi geceler.....opuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemuszemuszemus

kız sendemi gitmedin sünnet mevlüdüne aaaaaaaaaaa

iyiki sana güvenip yola cıkmamışım yoksa yollarda benide unuturdun:roflol:
ben gidecektim ki teyzenin kızının evini yıktılar çocukalrı ile teyzem bende kaldılar
senide arayacaktım işte allahın işi olmadı

valla son günlerde hiç bilğisayarın başına oturmadım aslında telefonun vardı bende ama bende unuttum :kedi::kedi:unutkanlık çağın hastalığı tek bende var diyordum sende bendenmişsinvereliniortak ve okadar insan unutmuşumki çağırmaya gördükçe aklıma geliyorlar:1rolleyes:

Merhaba şekerler... opuyorumnanaktan Bu gün nasılsınız bakalım... yerimseniben Benim başım isimlerle dertte. -tatlicadiarzu- Gece rüyamda bile listeyle uğraşıyorum. kaydirigubbakcemile3 Valla isim koymak çok zormuş. 10 tane isim seçtim listeden en son. 9 tane de annem beğendi. 4 tane ortak beğendiğimiz var. kaydirigubbakcemile5 Listeyi daha dün hazırladım. Ve benim uykucu kocam henüz görmedi. O hangilerini beğenicek çok merak ediyorum doğrusu... CADIARZU Daha 3 ay var ama ben kızımı artık ismiyle sevmek istiyorum. Bu yüzden şu sıralar isimden başka bişi düşünemez oldum. delikafadulden Benim gibi başkaları da var mıdır acaba merak ediyorum doğrusu. :eek: kaydirigubbakcemile3

selam kızlarr..hepiniz iisiniz umarımm..saytrosum kazasıs belasıs atlatmışsınıs sünnet olayını gözünüz aydın..kocaman erkek oldu artıkın oğluşun demi..göbüşüm şiştimi die sormuşsunn..efett şişttii..artıkın yer weriolar orda burda çok hoşuma gidio..minikim bebişiniz sağlıkla büyüsün iişallahh..bakın size göbüşümün fotosunun linkini gönderiym..görmemişin biri hamiişşş olmuşş tutmuş göbüş resmi koymuşş...öteki kıslarr hepinisi öporumm

http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/267432-2009-ekim-annelerinin-gobisleri.html

vay be demek yer veriyolar.. ben de hamileyken bana acıyolardı ama beni siroz zannedip acıyolardı (biraz bodur biraz minyon akdeniz bitki örtüsü diğer adı ile maki bi tip olduğum üçüün) hatta bi kere teyzenin biri yine bana acıyıp kucağına oturmamı teklif etmişti..

bi kere de kızın biri böyle göbeğim olsa böle bi elbise giymem die laf atmıştı... kimseler inanmadı hamileliğime aylarca hatta doğurana kadar:p annemi bile zor ikna ettim oooy oy... ikincisinde alnıma ultrason fotosu yapıştırcam..

göbein güzelmiş bu arada :)

vay be demek yer veriyolar.. ben de hamileyken bana acıyolardı ama beni siroz zannedip acıyolardı (biraz bodur biraz minyon akdeniz bitki örtüsü diğer adı ile maki bi tip olduğum üçüün) hatta bi kere teyzenin biri yine bana acıyıp kucağına oturmamı teklif etmişti..

bi kere de kızın biri böyle göbeğim olsa böle bi elbise giymem die laf atmıştı... kimseler inanmadı hamileliğime aylarca hatta doğurana kadar:p annemi bile zor ikna ettim oooy oy... ikincisinde alnıma ultrason fotosu yapıştırcam..

göbein güzelmiş bu arada :)

ilaahi yetele kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çok mersii opuyorumnanaktan

ni demek şekerim
siz büyütün göbekleri ben daha çok iltifat edicem size

ayol ikinciyi mi yapsam ben de ne çok canım çekti..böle göbişleri görünce:)))
aslında acıktım belki de ondandır :))

selam kızlarr..hepiniz iisiniz umarımm..saytrosum kazasıs belasıs atlatmışsınıs sünnet olayını gözünüz aydın..kocaman erkek oldu artıkın oğluşun demi..göbüşüm şiştimi die sormuşsunn..efett şişttii..artıkın yer weriolar orda burda çok hoşuma gidio..minikim bebişiniz sağlıkla büyüsün iişallahh..bakın size göbüşümün fotosunun linkini gönderiym..görmemişin biri hamiişşş olmuşş tutmuş göbüş resmi koymuşş...öteki kıslarr hepinisi öporumm

http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/267432-2009-ekim-annelerinin-gobisleri.html

evet oğluşum erkek oldu şükürturkbayragiama bu yeni halini hiçççççççççç beyenmiyor çocum napçaz bilmiyomkaydirigubbakcemile3göbüşünü gördüm çok güzel yaaaaaaaaaaaaa:CüvCüv:

ecrin o listeyle senin işin zor biraz eleme yaparsan daha kolay olucak senin için senin göbüşün resimleri yokmu:nazar:

saytros deneme topicine de yazdım ama görmessen die bi de buraya yazıyorum..resim eklemek için;canımm bu adresten ImageShack® - Image Hosting imageshack sitesine giriyosunn..ordan browse diyip bilgisayarındaki kayıtlı resmi seçiyosun..sonra boyut ayarlama için resize image'yi tıkla yandan 640x480i seç...altta start upload de o ekleme işlemine başlasın..soora ekrana eklediğin resim gelicek we gelen resimin altında üç tane adres olucak..ilk satırdaki hotlink1'i seç kopyala de we topice gelip cewap yaz de cewaba yapıştır..)

zuzucum gördüm çok sağol deniyorum bakalım tekrar size sünnet yatağımın resimlerini göstermek istiyorum birtürlü beceremedim aynı işlemleri yapıyordum zaten ama resim boyutunu farklı yapıyorum bakalım şimdi resim boyutunu senin dediğin gibi yaptım

zuzucum neğüzel zayıf bir hamilesin her giydiğin hamile kıyafeti güzel durur :CüvCüv:ben hiç böyle zayıf hamile olamadımmmmm patlıycak gibi şişiyordum kızımda 24.. oğlumda 28 kilo almıştım:nazar::kedi:

zuzucum neğüzel zayıf bir hamilesin her giydiğin hamile kıyafeti güzel durur :CüvCüv:ben hiç böyle zayıf hamile olamadımmmmm patlıycak gibi şişiyordum kızımda 24.. oğlumda 28 kilo almıştım:nazar::kedi:

hayatım çok mersi ama nerde o zayıf hamilelik bende..balıkım yawrum ben..66 kiloyla hamile kaldım..1,67 boyum..ben de benden zayıflara çok imreniyorum,ne güsel duruyo göbüşleri top gibi..zayıf hamile kalmadığım için çok dikkat etmeye çalışıyorum,gereksis şeylernen fazla kilo almıyım diye..bakalım şimdilik iyi gidiyo ama asıl bundan sonra alırsın diolar..korkuyorummmm

X