Bizim kızlarr haydinn geyiğe...

nan ece sende herşeyi bizden istion heeeeeekaydirigubbakcemile
sen yap bize yolla uleeynnnsempatiksalakcinni
nan nisan iyimisin kuzum sen kaydirigubbakcemile3

kızlar bu albümün siparişini verdim az önce pratikev die bi siteden hiç ordan alışveriş yapan oldumu memnun musunuz bakalım güzel mi yaww

nan sipiti sen yarın akşam yap cumartesi onlara gidionuz madem pasta senden olsun

nan ece sende herşeyi bizden istion heeeeeekaydirigubbakcemile
sen yap bize yolla uleeynnnsempatiksalakcinni
nan nisan iyimisin kuzum sen kaydirigubbakcemile3

kız ben yollarsam zehirlenirsiniz ve göz zevkiniz bozulur
diyom ya geçen gün yapayım dedim kalıptan çıkaramadım bi görseydin zavallı kekin halini delikafadulden delikafadulden delikafadulden

bende k.valideme gidicem
banada bi tarif diyiverin bakem
pratik olmalı
yarın filan gidicez galibabayanssulusmile

bende en çok bunu beğenmiştim ece hayırlı olsun
ben hiç bu yaşıma kadar geldim bi kere internetten alışveriş yapmadım kaydirigubbakcemile3

bende en çok bunu beğenmiştim ece hayırlı olsun
ben hiç bu yaşıma kadar geldim bi kere internetten alışveriş yapmadım kaydirigubbakcemile3

ben2-3 sene önce bi mp3 almıştım bi kerede flormardan parfüm aldım o kadar
ama bzim burda güzel bişey bulamıyosun o yüzden nette güzel bi site bulup alışveriş yapmak istiyorum

yokya onu çok yaptım
başka bişi bilmiyo bu demesinler sora :roflol:
güllaç,tiramisu,ağlayan pasta,börek,kurabiye çeşidi dışında bişi olmalı

onlar için muffin kalıpları var canım ancak onlar kullanıldığında güzel oluyo şekilleri kaydirigubbakcemile3

nan sipiti sana mozaik pasta yap diyen mi oldu ağlat pastai götür kaydirigubbakcemile3

nan speddy boşver sen yarına öle bişey yapmaya kalkma sonra gittiğinde yapar götürürsün en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…