Bizim kızlarr haydinn geyiğe...

gel nisanım gel buraya kaçtık o başlığın başı çok ağrıdı biraz dinlensin garibim kaydirigubbakcemile3

Ayh bizde 30 ocak da 5.yılımıza girdik aklinialirimsmile

Ağlayan pasta

4 adet yumurta
2,5 su bardağı tozşeker
2,5 su bardağı un
1 kahve fincanı su
2 kabartma tozu
3 yemek kaşığı kakao
krem şanti
çikolata sosu

şimdil 4 tane yumurtayı kır şekeri ekle mikserle 5 dk köpük olcak şekilde karıştır.Sonra unu,suyu,kabartma tozunu ve kakao yu ekle hepsini çırp.Tepsiyi margarinle yağla pişir.Biraz ılıyınca ( çok soğutma çokta sıcak olmasın) 1 su bardağı sütü keke dök ki ıslansın.Ardından kek soğusun krem şantiyi hazırla üzerine dök kek soğurken çikolata sosunuda yap ki çikolata sosununda soğuk olması gerekir yoksa krem şantiyle birbirine girer kötü bi görüntü olur.Önce krem şantiyi ardından da çikolata sosunu dök dolaba fırlat bi gün uyusun sonra hepsini acımasızca yeeee

tariften çok son cümle hoşuma gitti nan :roflol: bu karışımı mikserle iyice çırptıktan sonra tepsiyi yağlıyorum ve o karışımı tepsiye döküyorum kaç derecede pişcek peki?

:eek: pişt nööörüyonus bakem burda bensiz heee :ecrin_bebek:
nişanlanacaklarda geyik aldı başını gitti
baktınız olmadı burayamı konu açtınız :roflol:

3573.png
[/url][/IMG]

nisanım hoşgeldin canım
ya canım sıkıldı o topiğe de baktım herkes gelmiyo dedim başka yere toplayalım bakalım bizim fıstıkları kaydirigubbakcemile3

haaa öyle 4 yıl olur tabe
ozaman bizimde 2008den 2 yıl oldu 15.12.2008
araya bi 2 ay ayrılık girdi o kadarsempatiksalakcinni

ahh bizim 2007 den ama bi 7 ay ayrılık girdi en son haziranda barıştık şimdide sözlüyüz işte

eccem Allah ayırmasın kızlar zamanın hiç önemi yok ;=)

Bide yarında onlara gidicem belki akşam mozaik pasta yaparım ama işyerine getir sonra götür uzun iş yaw bilmiyorumkismile

Bişi olmaz sipiticim güzel süsle paketle taşı yanında :p

Evet çok uğurlu bir günde Allah ayırmasın kızlarrrr

Evet canım iyice karıştır benim dediğim tarifte un tam kıvamında oluyo ama 2.5 yerine 2 bardak un koyanlarda var sen bilin.Genelde 175 de pişiriyorum canım ben önceden 5 dk ısıtıyorum ama fırını hemencik pişiyo ben hatta bi defa yaktım diziye dalıp kaydirigubbakcemile3 güzelliğine kanıp bi gün dinlendirmeden yeme bidaha yapmazsın dinlendikten sonraki tadı bana çok hafif çok güzel geliyo

Ya basit hayatım işte bi tek soğumlarını beklemek zaman alıyo o arada da yapman gereken işlerini yaparsın :-)

Evet canım ziyarete gidicektin bu akşam
Yarın akşam yaparsın illa bu akşam olcek deil ya

hilalcim tarif için tşkler canımm...

diğerinin tarifinide yazsana bana pudingten kurabiyenin

Ya basit hayatım işte bi tek soğumlarını beklemek zaman alıyo o arada da yapman gereken işlerini yaparsın :-)

Evet canım ziyarete gidicektin bu akşam
Yarın akşam yaparsın illa bu akşam olcek deil ya

yarın akşam yapamam cumartesi onlardayız çünkü :lepi:

yap banada gönder ama mutlaka bilmiyorumkismile

aman yaw ne kıskanç bi kızsın sen:1shok:
[/B]

offf sempatiksalakcinni
pöffflaelaelaelaelae
ayyyyyyysempatiksalakcinni
çok sıkılıyooooooommm laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

yarın akşam yapamam cumartesi onlardayız çünkü :lepi:

aman yaw ne kıskanç bi kızsın sen:1shok:

nie ya canım pasta istiyo geçen gün kendim yapayım dedim beceremdim zaten
o yüzden sizin bana göndermeniz lazım kaydirigubbakcemile3

rica ederim tatlışlar

canım pudngli kurabiyenin tarifi yanımda değil aklımda da değil kaydirigubbakcemile3
yarın sabah ilk işim pudingli kurabiyenin tarifini eklemek olucak

bide ben tavukgöğsü ile bisküvili pasta yapıyorum onuda çok beğeniyolar :-)

X