Bizim kızlarr haydinn geyiğe...

kızzz eccem napıyosun ben kacırdım işgüçten basımı kaldıramayınca
bu arada matematigi oldum olası sevmedim ve suan bu ders yüzünden 3.sınıfa gecemiyorumalsanaalsanasmile

ben çıkıyom
grevden dolayı izin verdiler
iş yok die hahahahahaahahaha

by by

ohh iyi akşamlar canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızzz eccem napıyosun ben kacırdım işgüçten basımı kaldıramayınca
bu arada matematigi oldum olası sevmedim ve suan bu ders yüzünden 3.sınıfa gecemiyorumalsanaalsanasmile

aynı ben valla delikafadulden delikafadulden

pamuğum hediye fikrim bu işte nasıl sence ?

1.niye oradan almıyosun bakiyim
2.lcw ve calzn gerçekten çok indirimli bende bakıcam kendime bişilerr
terkos pasajı idi sanırım
uygunmudur oralar

uygun canım gerçektenn

mükemmel bişey bende yapabilirim ama neler olabilirki
mesela

tat duyusu için; mozaik pasta kalpli
doku duyusu için parfum unısex ikimize de
görme duyusu için dediğin gibi resim yapabilirim
dokunma duyusu için de cüzdan içine yine resim
işitme içinde slayt olabilir ama nasıl slayt yada başka ne olabilir sempatiksalakcinni

matematiği sevmezseniz o da sizi sevmez lülülülülülü

valla bu sene dişimi sıkıp sevmeye calısıyorum ama işten yorgun gelince basına oturamıyorum pazardan pazara anca gerci oturdumu kalkmıyorum inş işe yarar:Saruboceq:

ben dokunma için atkı örüyom ya hem onu koycam hemde hırka almayı düşünüyorum yada forma da alabilirim kaydirigubbakcemile3
işitme içinde güzel bi cd hazırlıcam sevdiğimiz beğendiğimiz şarkıları koycam onada tamamdır iste :lepi:
belki içine gül yaprakları atabilirim

benim bi arkadas gecen sene bi kitap hazırlamıstı ikisinin resimlerinin oldugu karikatür gibi baloncuklar yapıp konusturmustu cok begenmiştim ben hem espirilide

TAT : MOZAİT PASTA
DOKU : PARFUM ALIRIM.
İŞİTME İÇİN: CD OLABİLİR YADA SLAYT RESİM akannehir
DOKUNMA CÜZDAN+İÇNE RESİM
GÖRME: ÇERÇEVE DE İKİMİZİN RESMİ

alternatif başka aklıma gelmiyor şuanda

benim bi arkadas gecen sene bi kitap hazırlamıstı ikisinin resimlerinin oldugu karikatür gibi baloncuklar yapıp konusturmustu cok begenmiştim ben hem espirilide

bunun için zaman lazımlaelaelaelaelae

tamam işte canım daha ne olucak hem hediye alıyoruz hemde bi güzel süsüleyip veriyoruz tamam işte
bu hediyelerden sonra onlar bizim doğum günümüzde orjinal bişi yapmak zorunda kalıcaklar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

slayt için abimi kandırmam lazım o halledersempatiksalakcinni
bakalım güzel fikir haaaa sonra da benim dogüm günüm nisan da :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…