Bizim kızlarr haydinn geyiğe...

bence beraber izleyebilceginiz romantik bi film alıp koyun bide

evt o da iyi fikir

slayt için abimi kandırmam lazım o halledersempatiksalakcinni
bakalım güzel fikir haaaa sonra da benim dogüm günüm nisan da :1closedeyes:

kız slayt için ne var bilgisayarda yapman 2 saatini alır akşam otururken yaparsın kendin
eğer sevgililer gününde yada doğum günümde değişik bişey yapmazsa bende ona seneye hiç bişey almam

kızlarr çıkıyorum ben iyi akşamlar opuyorumnanaktan

bakalım enişte beyler size ne alcak ne hazırlıycak bilmiyorumkismile

çok güzel şeyler bekliyom ama bakıcaz artık
çünkü ben ona hep çok özel şeyler alcam çok beğeneceksin falan diyodum herhangi bi fikrim yokken bile kaydirigubbakcemile3

canım ben 2saat onunla uğraşırım ama abim daha hızlı yapar neyse duruma göre artık bakarım.
ben kendim yapmak isterim ama unuttum artık yapmasını uzun zamandır yapmıyorum :umursamaz:

Kızlar bir şey sorucam makine alacağım da.Nikon D60 ın optik zoom u var mı ? Bilen var mı ? Bir de CCD si kaç?

Kız fiyatı sormadım kaydirigubbakcemile3 özelliklerini diyorum

Fiyatını bundna fazla verme diye yazdım.
Özelliği ne için kullanacaksın mesela alıyım güzel çekimler yapayım diyorsan
Lens kesinlikle şart 10X gözüküyor ama 7den sonra bozuluyor çekim.

Fiyatını bundna fazla verme diye yazdım.
Özelliği ne için kullanacaksın mesela alıyım güzel çekimler yapayım diyorsan
Lens kesinlikle şart 10X gözüküyor ama 7den sonra bozuluyor çekim.

Fiyatı 1.200 e teknosadan buldum. optik zoom lazım.Lens tabi şart geniş açıyı satın aldığında veriyorlarmış sanırım.Çantasını da verirler mi içinde?

Fiyatı 1.200 e teknosadan buldum. optik zoom lazım.Lens tabi şart geniş açıyı satın aldığında veriyorlarmış sanırım.Çantasını da verirler mi içinde?

bende teknosadan almıştım hediye olarak vermişlerdi ama ufaktı benimkisi büyükte vermediler:hulya:

şincik size daha önemli bi soru kızlar
malum hakanın yiğeninin doğum günü var sizce ne almalıyız
5 yaşına girecek-kız çok zeki maşallah
kıyafet falan onlar son düşüncem eğitici bi oyuncak olabilir ama mantıklı bişey olmalı

şincik size daha önemli bi soru kızlar
malum hakanın yiğeninin doğum günü var sizce ne almalıyız
5 yaşına girecek-kız çok zeki maşallah
kıyafet falan onlar son düşüncem eğitici bi oyuncak olabilir ama mantıklı bişey olmalı

günaydın kızlar,nehabersiniz? süslü püslü takılara bayılır o yaşdaki kızlar canım,incikli boncuklu kolye,bilezikler alabilirsin

X